Pozdrav svima! Evo da se konačno javim. Već 2 mjeseca je prošlo od poroda i otkad sam zadnje pisala ovdje.
Kod nas je sve ok, idući tjedan idemo na uzv kukova. Dojenje smo uspješno uspostavili. Moj je dobio čak i previše kg za 2 mjeseca rekla bih, skoro 2 kg od rodjenja, sada ima oko 4.5 kg. Voli se kupati . Grčeve ima često, dajem mu BioGaiu, a često i Espumisan kapi - one čini mi se najviše pomažu. Od ostalog mu dajem D i K vitamine, kako su nam preporučili.
Mia38 Kod nas je isto tako. Nekada potegne par sati sa spavanjem (rijetko), ali većinom spava isto tako malo tijekom dana. Ima dana kad ga valjda jače hvataju grčevi pa plače veći dio dana i skoro ništa ni ne spava.
Pitali ste i za linea negra, meni se to još nije povuklo. A što je najgore, meni je i koža na grudima potamnila (to vidim da se lagano smanjuje, ali još se vidi) i pojavilo se dosta smedjih točkica (moguće da su madeži, ali dosta male veličine) koje nisam prije imala. Ne znam je li ikoja od vas imala tako nešto? I kada se to sve skupa povuče? Nadam se da će se povući, jer stvarno ružno izgleda .
Takodjer, vi koje ste bile na carskom rezu, kada se može početi vježbati? Kada s laganim vježbama, a kada s intenzivnijim hodanjem i trčanjem (recimo trčanje do 5 km npr.)?
Jel necija beba samo spava, jede i place?!?! Dakle mi imamo mozda 3 min mirnog gledanja i odmh plac. Uz to sto imamo napadaje vristanja.
Sanjarka i nas je poceo Moore zezat s spavanjem. Prije je samo nastavio spavat. Sad ga pukne 7 puta u 20 min i skroz razbudi. Ne znam vise sta napravit. Spavanje se svede na 20 min tokom dana.
Moja je ista takva, ima jednom dnevno pola sata da se kao igra nešto i da je mirna kad pričam s njom. Inače samo hoće jesti i spavati.
Nju pred kraj sna pocmu buditi grčevi, i onda nekad i po uru vrimena kenka i mlatara rukama ali se ne budi.
Ja imam sljedeći problem, ne znam kako da mi bude mirna dok dođemo do doktora. Jer ona odbija dudu, ne mogu je dojit u autu dok se vozimo 😂 a trebala bi biti budna.
Danas sam je pokušavala silom na dudi držati sat vremena ali neće pa neće. Kad joj pričam ili puštam glazbu to joj je eventualno 10 min zanimljivo. Pa ako netko ima savjet bila bi zahvalna 😁
Ček, zkj bi trebala biti budna?
Btw mi smo kod doktora vristali cijelo vrijeme. Nije nas ni doktorica uspijela smirit.
A sta ja znam, mislila sam da za doktora treba biti budna 😂😁
Tako ce i Mila vjerovatno 😂
Sanjalica, meni ti ona svaku pelenu pokaka barem malo, 2-3 puta ako ne i više bude baš obilno, a ovo ostalo barem malo bude, mislim da je to normalno..
Zato mi i je dobila osip po guzi, ja nju presvlači svako 2 sata ali ona jednostavno stalno kaka 😂
E tako s pelenama i mi...
Pozdrav svima! Evo da se konačno javim. Već 2 mjeseca je prošlo od poroda i otkad sam zadnje pisala ovdje.
Kod nas je sve ok, idući tjedan idemo na uzv kukova. Dojenje smo uspješno uspostavili. Moj je dobio čak i previše kg za 2 mjeseca rekla bih, skoro 2 kg od rodjenja, sada ima oko 4.5 kg. Voli se kupati. Grčeve ima često, dajem mu BioGaiu, a često i Espumisan kapi - one čini mi se najviše pomažu. Od ostalog mu dajem D i K vitamine, kako su nam preporučili.
Mia38Kod nas je isto tako. Nekada potegne par sati sa spavanjem (rijetko), ali većinom spava isto tako malo tijekom dana. Ima dana kad ga valjda jače hvataju grčevi pa plače veći dio dana i skoro ništa ni ne spava.
Pitali ste i za linea negra, meni se to još nije povuklo. A što je najgore, meni je i koža na grudima potamnila (to vidim da se lagano smanjuje, ali još se vidi) i pojavilo se dosta smedjih točkica (moguće da su madeži, ali dosta male veličine) koje nisam prije imala. Ne znam je li ikoja od vas imala tako nešto? I kada se to sve skupa povuče? Nadam se da će se povući, jer stvarno ružno izgleda.
Takodjer, vi koje ste bile na carskom rezu, kada se može početi vježbati? Kada s laganim vježbama, a kada s intenzivnijim hodanjem i trčanjem (recimo trčanje do 5 km npr.)?
Joj nama je zena u bolnici dosla s uputama za to vjezbanje al zaboravila sam sto je rekla... mozak je trenutno na šššššs..... planirala sam vratit se vjezbanju al sad ne znam ni kad bi nasla vremena za vjezbanje jer od vristavog ne stignem nekad ni pod tus.
Meni je linea gora sada nego u trudnoći, baš je izražena, grozno mi je to...
Sto se tiče vježbanja nakon carskog, evo ja se upravo mislim prijaviti za neko online vježbanje od 3.1, naravno radit cu lagano sta mogu, ali dobro se osjećam, ne boli me skroz sam dobro pokretna, radim skoro sve po kući, osim podizanjanopranog veša, pa mislim da cu moći i neki lagani trening 2 puta tjedno odraditi. Jedva cekam početi. Muž ce cuvati nju sat vremena dok ja imam vrijeme za sebe.
Nama su u bolnici rekli ne početi vježbati 3 mjeseca nakon carskog, ali eto ja neću cekati toliko.
Također mi se pojavilo dosta jako malih smedjih madeza po stomaku, ok su mi za sada pa se ne brinem oko toga.
Buhtlica34 fotke su ti super na ovoj podlozi👍
Linea negre se i meni jos uvijek vidi nekako je izrazenija nego u trudnoci.
Evo vam fotkice da vidite oblacice koje moja svekrva šije😀
https://ibb.co/2kTF7N9
https://ibb.co/sJhMF4N
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sanjarka,tvoj mali koji nije razvio simptome jel moro biti dulje u samoizolaciji?
Nije.
Ja sam mislila da ce morat jos 10 dana od mog zadnjeg dana al pedijatrica odredila da mu zadnji dan bude kad i meni 🤷🏻♀️
Aha,ajde nadam se da ce tako i nama biti. Mada je rekla 10 dana jos dodatnih kad nama zavrsi. Pavle zavrsava 10.12 znaci on bi moro biti po tome do 20.12😱😱😱😱😱 u petak cu je zvat pa pitati dal mora ostat stvarno do 20.12. Danas vjse nisam mogla povela ga sa sobom u ducan,izludi dijete visem vec ako mjesec dana doma zatvoreni😱
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jel necija beba samo spava, jede i place?!?! Dakle mi imamo mozda 3 min mirnog gledanja i odmh plac. Uz to sto imamo napadaje vristanja.
Sanjarka i nas je poceo Moore zezat s spavanjem. Prije je samo nastavio spavat. Sad ga pukne 7 puta u 20 min i skroz razbudi. Ne znam vise sta napravit. Spavanje se svede na 20 min tokom dana.
Imamo takvih dana, dosta.
Zna on imati i duze periode ne plakanja a da je Budan al meni je sve to nekako pre malo. U principu je plačljiva beba.😅
Sta se spavanja tiče ako te nije strah preko dana pod nadzorom pokusaj na trbuhu, nama jedino to zna upaliti.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moja je ista takva, ima jednom dnevno pola sata da se kao igra nešto i da je mirna kad pričam s njom. Inače samo hoće jesti i spavati.
Nju pred kraj sna pocmu buditi grčevi, i onda nekad i po uru vrimena kenka i mlatara rukama ali se ne budi.
Ja imam sljedeći problem, ne znam kako da mi bude mirna dok dođemo do doktora. Jer ona odbija dudu, ne mogu je dojit u autu dok se vozimo 😂 a trebala bi biti budna.
Danas sam je pokušavala silom na dudi držati sat vremena ali neće pa neće. Kad joj pričam ili puštam glazbu to joj je eventualno 10 min zanimljivo. Pa ako netko ima savjet bila bi zahvalna 😁
Zasto treba biti budna u autu? 😅
Zasto treba biti budna u autu? 😅
Aha sad vidim
Ne brini razbuditi ce se ona brzo kad je do gola skines 😅
Kod nas je sve ok, idući tjedan idemo na uzv kukova. Dojenje smo uspješno uspostavili. Moj je dobio čak i previše kg za 2 mjeseca rekla bih, skoro 2 kg od rodjenja, sada ima oko 4.5 kg. Voli se kupati. Grčeve ima često, dajem mu BioGaiu, a često i Espumisan kapi - one čini mi se najviše pomažu. Od ostalog mu dajem D i K vitamine, kako su nam preporučili.
Mia38Kod nas je isto tako. Nekada potegne par sati sa spavanjem (rijetko), ali većinom spava isto tako malo tijekom dana. Ima dana kad ga valjda jače hvataju grčevi pa plače veći dio dana i skoro ništa ni ne spava.
Pitali ste i za linea negra, meni se to još nije povuklo. A što je najgore, meni je i koža na grudima potamnila (to vidim da se lagano smanjuje, ali još se vidi) i pojavilo se dosta smedjih točkica (moguće da su madeži, ali dosta male veličine) koje nisam prije imala. Ne znam je li ikoja od vas imala tako nešto? I kada se to sve skupa povuče? Nadam se da će se povući, jer stvarno ružno izgleda.
Bas mi je drago da si se javila. Piši nam redovno 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji