Bljuckanje u nas prisutno… Stavim ga na rame i samo lokve iza mene po podu… Samo čuješ pljas, pljas! Al vipe iz razloga šta se preždere.
Nekad ako ne bljucne ne može zaspat i jadan se koprca, vrti i baš ga muči to… To riješim sa kapima Kids colic, trebale bi biti u svakoj boljoj ljekarni.
Probajte… Meni stvarno upali i zaspe u roku od par minuta nakon šta mu ih dam… Evo maloprije nikako da zaspe,nikako i nikako… Pa kad vidim da je neko duže vrijeme tako iskoristim đoker kapi. Odmah je iza zaspao.
Tonkica ja sad krecem s tim kapima po preporuci, zbog kolika. Kako ih dajes? Samo po potrebi u usta nakapas 0,75?
Piše kao 0,75…dok na drugo misto piše po 15 kapi… I to možeš dati svako 15 minuta 4 puta ako baš traje grčenje. Meni zasad njemu sasvim dovoljno jedan put dati 15 kapi i to je to… Super su se pokazale, nadam se da će i vama upalit.
Probala sam nocas i uspavalo ga brzo, za nekih 20 min.. zanima me jos kako ce djelovat na napuhnutost... pratiti cu to... ako rijesi i taj problem nitko sretniji... bila sam malo skepticna al kako mi se sad cini moglo bi djelovat.
Jedino ja sam shvatila max 4 puta na dan... jesam zabrijala to?
Sanjarka,tvoj mali koji nije razvio simptome jel moro biti dulje u samoizolaciji?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Fotkice su super! Mislim da se svi veselimo blagdanima i prilici za dobre uspomene.
Mi smo obavili prvi pregled. Dobili smo kilu u mjesec dana i narasli 3 cm! Slijedeci tjedan imamo uzv kukica pa smo mirni.
Ako nekoga zanima ne ceka se tako dugo na uzv, mi smo trebali dobiti termin 23.12. ( to je Zgb) al idemo to priv obavit.
Aplikacija nas upozorava da nam za 2 dana ide prvi skok al mi smo stalno kao u skoku pa sta nam moze! 💪
I zene dal vam se povukla linea negra? Ja sam sad 5 tjedana od poroda i jos je tu i preko cijelog trbuha… kad se to povlaci?
Super prirast 🎉
I ja imam lineu. Puno je izrazenija nego u trudnoci. I ruznija 🙄
I prosli porod mi tako bilo. Trebalo je vremena da nestane.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,tvoj mali koji nije razvio simptome jel moro biti dulje u samoizolaciji?
Nije.
Ja sam mislila da ce morat jos 10 dana od mog zadnjeg dana al pedijatrica odredila da mu zadnji dan bude kad i meni 🤷🏻♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jel necija beba samo spava, jede i place?!?! Dakle mi imamo mozda 3 min mirnog gledanja i odmh plac. Uz to sto imamo napadaje vristanja.
Sanjarka i nas je poceo Moore zezat s spavanjem. Prije je samo nastavio spavat. Sad ga pukne 7 puta u 20 min i skroz razbudi. Ne znam vise sta napravit. Spavanje se svede na 20 min tokom dana.
Bljuckanje u nas prisutno… Stavim ga na rame i samo lokve iza mene po podu… Samo čuješ pljas, pljas! Al vipe iz razloga šta se preždere.
Nekad ako ne bljucne ne može zaspat i jadan se koprca, vrti i baš ga muči to… To riješim sa kapima Kids colic, trebale bi biti u svakoj boljoj ljekarni.
Probajte… Meni stvarno upali i zaspe u roku od par minuta nakon šta mu ih dam… Evo maloprije nikako da zaspe,nikako i nikako… Pa kad vidim da je neko duže vrijeme tako iskoristim đoker kapi. Odmah je iza zaspao.
Tonkica ja sad krecem s tim kapima po preporuci, zbog kolika. Kako ih dajes? Samo po potrebi u usta nakapas 0,75?
Piše kao 0,75…dok na drugo misto piše po 15 kapi… I to možeš dati svako 15 minuta 4 puta ako baš traje grčenje. Meni zasad njemu sasvim dovoljno jedan put dati 15 kapi i to je to… Super su se pokazale, nadam se da će i vama upalit.
Probala sam nocas i uspavalo ga brzo, za nekih 20 min.. zanima me jos kako ce djelovat na napuhnutost… pratiti cu to… ako rijesi i taj problem nitko sretniji… bila sam malo skepticna al kako mi se sad cini moglo bi djelovat.
Jedino ja sam shvatila max 4 puta na dan… jesam zabrijala to?
https://ibb.co/dGjJ12j
E sad ovdi piše 15 kapi svako 15 minuta kroz 4 ure ili šta već... pa me zbunjuje... Svakako nisam prekoračila jer dam samo 15 kapi i ne ponavljam iza toga jer nema potrebe... Nadam se da neće ni trebat.
Al mislim da su cure po fejsu u ove grupe za mame pisale da se daje svako 15 min. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Jel necija beba samo spava, jede i place?!?! Dakle mi imamo mozda 3 min mirnog gledanja i odmh plac. Uz to sto imamo napadaje vristanja.
Sanjarka i nas je poceo Moore zezat s spavanjem. Prije je samo nastavio spavat. Sad ga pukne 7 puta u 20 min i skroz razbudi. Ne znam vise sta napravit. Spavanje se svede na 20 min tokom dana.
Moja je ista takva, ima jednom dnevno pola sata da se kao igra nešto i da je mirna kad pričam s njom. Inače samo hoće jesti i spavati.
Nju pred kraj sna pocmu buditi grčevi, i onda nekad i po uru vrimena kenka i mlatara rukama ali se ne budi.
Ja imam sljedeći problem, ne znam kako da mi bude mirna dok dođemo do doktora. Jer ona odbija dudu, ne mogu je dojit u autu dok se vozimo 😂 a trebala bi biti budna.
Danas sam je pokušavala silom na dudi držati sat vremena ali neće pa neće. Kad joj pričam ili puštam glazbu to joj je eventualno 10 min zanimljivo. Pa ako netko ima savjet bila bi zahvalna 😁
Moja je ista takva, ima jednom dnevno pola sata da se kao igra nešto i da je mirna kad pričam s njom. Inače samo hoće jesti i spavati.
Nju pred kraj sna pocmu buditi grčevi, i onda nekad i po uru vrimena kenka i mlatara rukama ali se ne budi.
Ja imam sljedeći problem, ne znam kako da mi bude mirna dok dođemo do doktora. Jer ona odbija dudu, ne mogu je dojit u autu dok se vozimo 😂 a trebala bi biti budna.
Danas sam je pokušavala silom na dudi držati sat vremena ali neće pa neće. Kad joj pričam ili puštam glazbu to joj je eventualno 10 min zanimljivo. Pa ako netko ima savjet bila bi zahvalna 😁
Ček, zkj bi trebala biti budna?
Btw mi smo kod doktora vristali cijelo vrijeme. Nije nas ni doktorica uspijela smirit.
Zeniiceee je li oke da beba ujutru lijepo kaka (normalna neka kolicina) i u toku dana jos 3 puta maloo onakoo...normalna je i normalne boje...samo nije do sada nikad tako kakio...uvijek jednom i to je to...🤷♀️🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ček, zkj bi trebala biti budna?
Btw mi smo kod doktora vristali cijelo vrijeme. Nije nas ni doktorica uspijela smirit.
A sta ja znam, mislila sam da za doktora treba biti budna 😂😁
Tako ce i Mila vjerovatno 😂
Sanjalica, meni ti ona svaku pelenu pokaka barem malo, 2-3 puta ako ne i više bude baš obilno, a ovo ostalo barem malo bude, mislim da je to normalno..
Zato mi i je dobila osip po guzi, ja nju presvlači svako 2 sata ali ona jednostavno stalno kaka 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji