O mi smo noktice rezali vec par puta,rastu mu bas jako. Rezem na spavanju ili kad doji skaricama
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Tracy hvala ti, sačuvala sam link lod bloga. Kako tvoja beba podnosi vježbice, plače li puno?
I meni se promijenio font, grozan je valjda ce vratiti na staro…
Jackie, možda da ju netko drži onak u zraku, ispod ramena a ti da slikaš? Meni Mila tako gleda pravo, mirna je i ima zatvorena usta 😊
Još tako nismo probali. Uhvatim se uvijek toga kad je muž na poslu 😃 probat ćemo ga tako. Ali on lopov i kad gleda tako kako treba, čim se približiš s mobom počne sa otvaranjem usta, smijanjem, belji se i tako haha
-
Mi isto nokte režemo negdje od 2. tjedna. Režem ravno škaricama malim dok spava. Inače je nemoguća misija. Nokti mu rastu jako brzo, svaka 2-3 dana moram rezati. Evo što izglebe mene, ali sebe izgrebe jako po licu 😔
-
Imali smo pokušaje slikanja za 2 mjeseca. I onda skužim nakon par slika da se propiškio, pa trči presvlači. Taman nam jutros na bračni krevet stavila dodatnu deku čistu i opranu i odmah ju je upiškio 😅😅😅 moram pregledat slike, pa stavim da ga vidite 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Je li ima jos koja bebica da povrati kada legne na stomacic? 🤔🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ja sam jutros bila na pregledu, napravio mi je uzv, sve super i uzeo bris za papu. Nalaz mi je 20.12.pa idem stavit spiralu ako papa bude ok.
Sutra Lara ima pregled (napokon) pa vam javim kako je proslo 🥰
Zar ne trebas čekat mengu za stavit papu?
Meni je M.M. rekao da se stavlja zadnji dan menge
Ja sam isto papu radila, taman mi prosla godina
I sutra nam je pregled prvi u pedijatrice 🎉
To sam i ja pitala V., on kaze ne, jos bolje da nemas jer onda neces imat ni ono privikavanje (tockasto krvarenje koje traje par miseci). Znaci 20.mi je gotova papa, Ana ce me zvat za termin taj tjedan, na pregledu ce vidit je li mi maternica tanka, ako je odma stavljamo, a ako je zadebljana znaci da cu dobit stvari pa stavljamo 3-4 dan stvari.
Daaaaa, zapamtila sam da i L.ima sutra pregled 🥰🎉
Viš, zanimljivo
No dobro ja sam jos u fazi razmišljanja a dok se odlučim bude i menga dojahala jer ne dojim
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja mu režem noktice dok spava sa malom grickalicom.. Lakše mi je nego sa skaricama i tako vidim što ću mu odrezat.. Svaka vam čast da još niste rezale, mene izgrebe do krvi ako ne režem svakih par dana 😂
https://ibb.co/VSW8ffF raste kao iz vode 🥰
Bas jako rastu 😍
Ja sam svom jutros konačno izvadila broj 62 i pun ga je 😅
Pozdrav žene 🙋🏼♀️
Pratim vas kad stignem, a kad odlučim pisati uvijek me malecka prekine. I tako u krug. Sad koristim priliku dok ju nunam na koljenima. 🤣
Spavanje - Vidim da ima još vas koje muku mučite sa spavanjem mališana. Ja sam se prvo jako sekirala oko toga i onda sam shvatila da nema smisla. 😂 Bolje se nekad prepustiti.. Preko dana je i kod nas kaos, zaspi na 20 minuta, ako i toliko i onda se probudi kao da nije ni spavala. Oči ko kod male sove. 🦉 Do sad je po noći spavala ok, spojila je bar 4 sata u komadu, a sad prošlu noć nikako zaspati. Bili smo budni s njom do pola 1. I onda se oko 4 probudila.
Bljuckanje - I kod bljuckanja sam se isto našla, moja bljucka non stop. Najgore je kad ju dignem da se podrigne i onda to odradi i krene curiti iz njezinih usta strava. I sve pada na pod, robu, garnituru i tak. Veselica. 🙈
Iscjedak - meni je tek prošli tjedan stalo krvarenje, i sad imam isto žuti iscjedak i nosim dnevni uložak. Ali sam nekako mislila da je to skroz normalno. Drugi tjedan idem kod ginekologice na pregled pa me baš zanima šta će reći.
Dojenje - zanima me dal vi dojite na zahtjev bebe ili ste odredile neki raspored dojenja ? Ako dojite na zahtjev po čemu prepoznate da je beba gladna ? Već sam luda sa “čarima” zvanim dojenje. Uvijek me strah da je gladna iako ima dovoljan broj mokrih i pokakanih pelena. 😅 Od prilike imam svaki dan 7 ili 8 podoja, pa se nadam i da je to dovoljno.
Jako su vam lijepe slikice, i bebice su divne. 🥰❤️
Zara i Mišić - htjela sam vam napisati da je baš krasno vidjeti vaše bebice u zajedničkim šetnjama i divno je šta vas je forum spojio. Jako je lijepo šta sve skupa prolazite i šta imate jedna drugu. 🤩🤗 Baš uživate. 😃
Evo i nas sa mjesec dana. 🤭
https://ibb.co/8NW7zJ2
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
https://ibb.co/jRjGTKm
https://ibb.co/7XnN7tN
https://ibb.co/fFvDVvk
-
Evo da nas vidite sa 2 mjeseca 🙈 Na njemu je broj 68 iz Lidla i H&M-a. Naručila sam veći 74 da imam u pripravnosti, jer raste kao gljiva i samo spremam i punim ladice odjećom koju je prerastao 😄
U ponedjeljak imamo kontrolu i cijepljenje, pa ćemo vidjeti koliko je napredovao. Procjenjujem da je već na cca 6 kg, manje više 🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
E da stalno mislim pitati kad ste prvi put rezali noktiće i kako?
Mila ima kandže ljudi moji, rodila se s njima, točno je mogu na trajni lak odvesti 😂
Čim su se odvojili od kože. Sad ih svaka 3 dana režemo jer će se ogrebat. Stalno nešt po licu mlatara rukama
Stavljam na stomak samo ako je prošlo sat vremena od hranjenja. Nisam prije ni pokušavala jer znam da će izbacit pojedeno. Mi smo 74 pepco, 68 h&m a 30.11. Je imao 6900g i 64 cm
Mateja tu si 😘
I nama se noći znaju pokvariti al na kratke periode hb, uvijek se vrlo brzo vrate na staro 💪
Pre slatka je Vita naša, veseljak mali 😍💜!
Jackie27 ajme kako je smišan. Daj gle guste kose. Pre dobro 😍😍🤩🤩
Dannna preslatke ste mi vas dvi ! 💜💜
Sortiraj odgovore
Najstariji