I ne mogu virovat da vam bebači već nose 68 i 74 😱
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta će fe bebačima pod bor stavit? 😊🎀🎄🎁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dojimo na zahtjev. Cim kenjka jer mi je to lakse nego da ga nosikam da se smiri
Pod por mu je braco narucio psica sveznalicu. A djed bozicnjak ce dodat malo robice jer isto raste ko gljiva. Smjeska se po cijele dane. Nevjerojatno kako se brzo razvijaju.
Mi cemo pod bor jednog velikog plisaca da ima za uspomenu i nesto od robe.
Danna,Lorre,Mateja i Jackie bebice su preslatke i stvarno sve lijepu napreduju,i mi imamo 16.pregled pa cemo viditi koliko smo narasli😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi cemo nesto robice jer igracaka,zveckica i tih gluposti pun tavan i njihove sobe tako da toga ima od brata i sestre. A nesto od robice uvijek treba
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
I ne mogu virovat da vam bebači već nose 68 i 74 😱
I ja ne mogu vjerovat,mi smo jos na 56 al nam to poataje malo pa cu sad ovih dana 62 pripremit. Ovaj malac mi je bas dugo nosio 50/56. Rodio se s 49cm,neki dan smo ga mjerili oko 57cm je vec😱 jos uvijek nismo uspjeli na sistematski s mjesec dana jer nas je korona uhvatila,ali planiramo to iduci tjedan obavit pa cemo vidjet koliki je
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Mi još nosimo 56, ali mislim da jako brzo prelazimo u 62. H&M-ovi bodići su nam 56 još uvijek dobri, njih ćemo nastaviti oblačiti još neko vrijeme😊 ja druge robice osim 56 i 62 ni nemam, moram u nabavku čim počne sa 62. Btw, sinoć nam je bio kaos sa spavanjem.. taman kad sam se pohvalila da je počeo spavat cijelu noć, sinoć ga stavila u krevetić u 21h, zaspao tek u 22. Probudio se u 1 i jeo, budio se do 5 nekoliko puta, ali duda je spasila stvar. U 5 ponovno jeo i razbudio se, smije se i priča, a meni se oči sklapaju. Zaspao oko 6:30, buđenje u 7🤯 nadam se da nećemo nastavit tako sad svaku noć🤭 A pod bor? Hm, mislila sam neku igračkicu ili slikovnicu- padam na one debele bajke tvrdih korica pa da mu priče mogu čitati i kad bude veći😊
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Mi nosimo kombinirano 56 i 62, 56 su nam na knap bodiji, vise mu pasu 62, a odjelca jos uvijek nosimo 56 isto kao i hlace i majice. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji