🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    29. Studeni 2021. 00:43

Traveller

MARELA

Traveller

Pozdrav cure, dobila sam dojavu da Marela pita di sam. 😘 Nadam se da ste sve dobro i da bebe lijepo napreduju. Povremeno vas citam, ali ne redovno pa niti ne pišem. Ustvari nemam ni šta jer Nika je stvarno top beba. Super napreduje, na pregledu s 2 mjeseca je izmjerena 61 cm i 6120 grama. Nosimo već robicu 68. 😂 Veliki je veseljak i prava Spavalica. Sad već zna odrapiti i 8 h u komadu bez buđenja. Rijetko place, bitno je samo da je hrana sad i odmah nakon presvlačenja, inače je super zadovoljna beba i samo se smije i promatra sve oko sebe.
    Prošli vikend smo bili na baby spa preko puta Arena centra i toplo vam preporučujem tko je iz Zagreba. Idemo opet sutra. Ona je baš uživala.

Šaljemo vam veliku pusu 😘

Hehe, bas mi je drago da si se javila i da uzivate, ti si odradila svoju 'pokoru' na porodu, pa hvala bogu da je sada barem zen😃. Nika rulz😎🤘. Velka beba bome, ali mislim da i mi idemo tim putem, sad smo vec na cc 5,5kg. Jel dojite ili jos dodajes ad po noci?
    Ja se bas htjela pohvaliti kak je Mateo poceo spavat po 6,7h u komadu, kad eto mi pljuske - smanjila mi se kolicina mlijeka zbog toga i koristenja sesirica preko dana i sad opet moram na izdajanje svaka 2,3h da vratim mililitre🙃, tak da nista od mojeg spavanja sve i da hocu😆.
    Sanjarka88, Littlebaby drz'te se s tom koronom, neka sto prije i lakse prođe, a bebice nek mimoiđe. Pisite nam kada stignete kako ste.

Izdajam se, od dojenja sam skroz odustala jer smo se mučile i ja i ona.. Dobila sam mengu pa mi je dosta doslovno preko noći pala količina pa sad radim power pumping da pokušam vratiti sto je više moguće. Ja ti spavam kad ona spava jer i dok sam se izdajala po noći nije mi se dizala količina mlijeka. Tako da corkim bez grižnje savjesti. 😂Navečer isključivo AD, to nismo mijenjali.
    Fino kilica ima beba, super napreduje. 😍💖 Drago mi je da ste dobro.

A tak smo i mi bili na izdajanju + ad, i sad prije koji tjedan sam ga pocela stavljat povremeno da doji, kao da se prebacimo, kad ono jos gore (za mene barem), kolicina mlijeka pala zbog sesirica, nikad ne znam koliko je pojeo i dal je gladan il ga muce vjetrovi kada se unervozi i koliko ad-a da mu dodam nakon dojenja, onakk🙄🙄, sa izdajanjem sam barem znala da je sit i da za 3h ide nova runda.
    A koliko ti Nika sada ml pojede po hranjenju?

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    29. Studeni 2021. 04:37

MARELA

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ima li koja bebica da ne spava citav daan? Nervozan mi je,place,sklapa okice,umoran alii ne moze da zaspi…sve sam probala…okupala,izmasirala,utoplila,pa kasnije samo u bodic ga skinula…nistaaa ne pomaze…dijete ne spava jutros od 9h 🤷‍♀️🤷‍♀️

Nama danas isto nervozan dan…nista ne pomaze, malo cica popodne, ali doslovno na 15,20 min i onda sve ispocetka :/
    Jel ga nosas da zaspi ili kako?

Spava uz mene...drugacije nece🤷‍♀️ vecinom na mojim rukama zaspi i ja ga spustim i to je to....ali juce nikakoo...zazmiri on ali spavanje 0 bodova ...cim ga spustim budan...i tako cuje citaav dan sve do 22i30h 🤷‍♀️🤦‍♀️ kazu prati budne prozore...moj ima vise budnih prozora nego spavanja 🤣 valjda period nekii naletii,ne znan ni sama 😅

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjarka88
    29. Studeni 2021. 07:27

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

MARELA

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ima li koja bebica da ne spava citav daan? Nervozan mi je,place,sklapa okice,umoran alii ne moze da zaspi…sve sam probala…okupala,izmasirala,utoplila,pa kasnije samo u bodic ga skinula…nistaaa ne pomaze…dijete ne spava jutros od 9h 🤷‍♀️🤷‍♀️

Nama danas isto nervozan dan…nista ne pomaze, malo cica popodne, ali doslovno na 15,20 min i onda sve ispocetka :/

Spava uz mene…drugacije nece🤷‍♀️ vecinom na mojim rukama zaspi i ja ga spustim i to je to….ali juce nikakoo…zazmiri on ali spavanje 0 bodova …cim ga spustim budan…i tako cuje citaav dan sve do 22i30h 🤷‍♀️🤦‍♀️ kazu prati budne prozore…moj ima vise budnih prozora nego spavanja 🤣 valjda period nekii naletii,ne znan ni sama 😅

Ma takav dan, faza. Proći će a i bit ce ih jos kolik hoces, takvih dana jel 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Studeni 2021. 07:31

little baby

Sanjarka88 🤍

little baby

Evo i starija razvila simptome,pozitivna odma na kucnom testu😓 Ostalo dvoje su negativni

A bemti 😓
    Kakve simptome ima?
    Bit će klinci ok, oni ovo stvarno lakse prebole

Lagana temperaturica,sve ju boli,povraca joj se. Nas dvije smo sada skupa same u sobi. Joj to svi kazu pa me nekako tjesi🙏🙏🙏🙏🙏 Boze pomozi🙏❤

A jadnica mala 😓
    Vama će se ta bolest bas oduzit 😒 
    Mi smo se bili odlučili ne odvajati i pokosilo nas sve u 2-3 dana

Sanjarka88
    29. Studeni 2021. 07:33

Osim starijeg.
    On je već 8 dana izložen čistom virusu pa evo jos nista
    Budem ga jos koji put testirala ovaj tjedan

• Mia38
    29. Studeni 2021. 07:42

Sanjarka88 🤍

Mia38

Svima koji ste bubani zelim sto prije da ozdravite!
    I koliko vam malci imaju povisenu temp?
    Meni jr patronazna rekla do 37,5 je ok. Iznad toga je povisena.

37.5 u guzi?

Da. 

Sanjarka88
    29. Studeni 2021. 08:30

Mia38

Sanjarka88 🤍

Mia38

Svima koji ste bubani zelim sto prije da ozdravite!
    I koliko vam malci imaju povisenu temp?
    Meni jr patronazna rekla do 37,5 je ok. Iznad toga je povisena.

37.5 u guzi?

Da.

Da to je ok 
    To je zapravo 37 i kao i kod nas sve preko toga je povisen tempica

Ivona1505
    29. Studeni 2021. 09:15

Joj cure bas mi je zao i sto ste vi zarazene i vama kojima su bebe zarazene. Drzite se sve i da sto prije prode ta korona. 💙
    I bebice su vam svima prepreslatke, istina je ono sto kazu da nema ruzne bebice. 😊
    Ja se dosla brzinski javiti, bas malo spavam zadnjih par dana pa nadoknadujem preko dana. Sto se spavanja tice Matej rijetko spava preko dana, ali se fino onako umiri, ne bude nervozan. Ali zato noc odvali po 5-6 sati sad, kako kad.
    Saljem vam svima punoo virtualniz zagrljaja i da sto prije svi budete zdravi i mame i bebice. 💞

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

CarpeDiem.
    29. Studeni 2021. 10:37

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

MARELA

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Spava uz mene…drugacije nece🤷‍♀️ vecinom na mojim rukama zaspi i ja ga spustim i to je to….ali juce nikakoo…zazmiri on ali spavanje 0 bodova …cim ga spustim budan…i tako cuje citaav dan sve do 22i30h 🤷‍♀️🤦‍♀️ kazu prati budne prozore…moj ima vise budnih prozora nego spavanja 🤣 valjda period nekii naletii,ne znan ni sama 😅

Prijavljujemo i mi takav dan jučer ✌...
    Manje-više je cijeli dan preplakala od 10 do negdje 19 h, s tim da se malo umiri pa opet. Rekla bih da su kod nje bili u pitanju grčevi i ništa nije pomagalo, ni kapi ni topli jastucici, ni nosanje, osim nekih vježbica koje sam pronašla na YouTube i tada se umirila naknadno, iako sam ju masirala prethodno. Nakon toga sam je okupala, nahranila i noć je bila mirna...
    Ali isto tako mi je bila na rukama cijeli dan mada ja to sebi posložim u glavi da joj je nešto (pa taman to i bilo samo joj je dan takav) i da to tako pokazuje, pa je nosam, mazim, pokušavam joj olaksati koliko god mogu. Iskreno nisam ju ni ispuštala na krevet,  bilo mi je žao ostaviti kad zaspe pa sam je drzala na sebi. 🙈 
    Ručak sam već imala spremljen za dva dana kao da sma znala, tako da sam se njoj mogla posvetiti cijeli dan.
    Imat ćemo još takvih faza i dana, sada su mali i više nikad.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• buhtlica34
    29. Studeni 2021. 11:27

Curke moje drage sa koronom, držite se, nadam se da cete uskoro biti bolje 💞 baš je dopi.... Više I ta korona I sve 😏
    Ja sam jučer isto Milu nosala cijeli dan, zaspala biilina meni ili na tati, i cim bi je spustili bi se probudila, samo je jednom zaspala na sat vremena. Ja sam isto zaključila da je to ili neki skok, jer danas joj je 3 tjedna, ili jednostavno takav dan. Meni isto ništa nije pomoglo da ju umirim, doslovno mi je cijeli dan na sisi bila, znači doslovno ljudi. Ja sam opet naravno mislila da je gladna (nije, pojela je 30 ml dohrane), pa smo joj napravili dohranu. Ali nije to bila glad,  jednostavno takav dan. Baš ko sto CarpeDiem kaže, takav dan treba preživit 😂 nosat ih i maziti i da spavaju na nama i to je to. Iako su mene sludile majka i svekrva da sam je navikla na ruke već. Da vam pravo kažem, stvarno jedva cekam ostat sama sa mužem, naš dvoje iako pojma nemamo snalazimo se poprilično dobro, ove dvije me samo slude. Majka mi je jučer rekla da mala baš puno štuca jesam li ja gledala jel to sve uredu 🙄🙄 uglavnom, Mila danas nadoknađuje jučerašnji dan 😎
    Došla mi knjiga čudesni tjedni, skuhala si kavu i idem se baciti na citanje 😎🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.