Kada se mjeri u guzii tempicaa onda se jedan stepen oduzme...znaci ako je 37,5 onda je 36,5...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Cure koje ste dojile stariju djecu ili sada, kada je Traveller već spomenula koliko nakon poroda ste opet dobile ciklus uz dojenje i da li vam se mjenjala količina mlijeka? Dobila sam ciklus u utorak ali ne primjećujem razliku što se količine mlijeka tiče. Babica je isto bila i rekla mi da to nije razlog, većinom se mlijeko povuce zbog stresa ili ne redovnog dojenja odnosno izdajanja… želim da čujem vaša iskustva (pored njene teorije i vjerojatno dugih godina iskustva sa drugim ženama).
Meni su 3 dana prije menge oboje bili nervozniji. Promijeni se vjerojatno otpust mlijeka i okus. Čim procurim mlijeko poteče i nagrcavali su se oboje
A kolicina mlijeka općenito ti se nije smanjivala ili, niti su oni prestajali cickati ako uzmemo u obzir drugaciji okus mlijeka?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Jel se muz snalazi s njih troje?
Jel kasljes ti?
Snalazi se i vise nego dobro,mada vidim po njemu da je tesko ali sta mozemo tako je sad kako je. Zati se nadam da ce meni uskoro biti bolje oa da ustanem. Ooet evo imam temp😭 krenula sam kasljat al nije strasnk,boli me samo dok kasljem i nikako iskasljat taj sekret. Sinusi mi zaceoljeni isto,nemam nit miris bit okus. Sutra ujutro zovem doktoricu da mi mozda da kakav antibiotik ili da me pregleda prije
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ispricavam se na greskama kod pisanja,razumijete sve😓😂
💜💚💛🧡🩷
😇😇
CarpeDiem Krmeljice zna imat od rođenja tu i tamo. Ne primijetim da mu je trenutno ista ljepljivo.
Bljedunjav je inače. Bas od rođenja razmišljam kako je aristokratske puti 😅 možda da željezo provjerim?
Okice nisu crvene danas, samo kapilare one vidim po kapcima.
Jede super, ništa manje nego inače :D
Ja bi rekla da je danas vidljivo bolje. Ne čuju se vise zvižduci dok diše i ne ide zeleno nego bijelo iz nosa. Zadovoljna sam za sad kuda idemo :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja ne znam šta sam zeznula sa ovim boldanjem hahahah
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Little baby držim fige da sve prođe sto prije. Drži nam se 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Evo i starija razvila simptome,pozitivna odma na kucnom testu😓 Ostalo dvoje su negativni
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Kada se mjeri u guzii tempicaa onda se jedan stepen oduzme…znaci ako je 37,5 onda je 36,5…
Ne nego 0.5 iz guze se oduzme.. Mi nikad nismo tako mjerili. Samo ispod ruke
CarpeDiem nisu odbijali sisati. Bilo je situacija uhvati pusti po par puta pa malo nosim pa nazad na sisu. Ugl nervoznije sisanje bude i 1 stolica dnevno, a ne 3-4 ko inače.. Izdrži se jer budu popišane pelene. Nisam posezala nikad za adaptiranim a znam ih par koje su odustale dojit jer im je "menga kriva"
Tako je, 0.5 minus u guzi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji