Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Lipanj 2021. 18:20

Cure imamo savršeno srce iz knjige ♥️
    Vracamo se za ST , čitam vas sutra 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mokosh
    21. Lipanj 2021. 18:23

Sanjarka88 🦔

Odlicno! Sretan vam put 😊❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mateja32
    21. Lipanj 2021. 18:23

Sanjarka88 🦔

Jej bravo, drago mi je ❤️😘

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Lady.D
    21. Lipanj 2021. 18:45

Sanjarka88 🦔

Bravo! ❤🤩

Lori🍀
    21. Lipanj 2021. 18:49

Drage cure, citam vas povremeno i dalje iako sam kratko bila s vama na temi, volim proviriti kod vas. Vidim da ste sve dobro, pregledi prolaze super sto mi je jako drago! Sanjarka cestitke do neba na super srceku❤ 

Evo i novosti kod mene, ponovno sam trudna, danas bila na pregledu, beba je tu, srceko kuca i presretni smo. Drzite mi fige za dalje🤗

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Ljesnjak
    21. Lipanj 2021. 18:55

Sanjarka ❤ Nisam ni sumnjala.🥳

Lori Cestitke od srca... samo pozitivno naprijed i sve ce biti savrseno!

Biilja
    21. Lipanj 2021. 20:14

Mozda se nesto i promjeni dok cemo morati izabrati bolnicu 🙏🏻 Ali po svim preporukama mi se Vinogradska svidjela tako da ja mislim da sam izabrala, mozda muz bude mogao biti samnom u 10om mj 😀😀😀 

mc_zgb

bilja1212

Bok cure!!
    Mene dugo nije bilo zbog krvarenja ali sad je sve dobro. Trenutno sam u 24+4 i nosim dečkića (Šimun) 😀 idući pregled je 28.6. pa ćemo vidjeti koliko je maleni narastao jer prošli put nije rekla dužinu ni gramažuVidim svi su već polako krenuli u kupovinu. I mi riješili kolica i svu robicu, čak sam spremila i torbu za bolnicu za mene i njega. Neka stoji za svaki slučaj.Cure, žene iz Zagreba. Znate li u kojoj bolnici želite roditi? Meni je prvi put i ne znam gdje bi išla. Savjeti?

Ja sam prvi put rodila u vinogradskoj, cisto iz razloga jer mi je pod nosom i jer mi ginekologica kod koje provatno vodim trudnocu tamo radi. Sve je bilo super, ne mogu se pozaliti na nista posebno. Jedino sada ne znam kako ce biti s pratnjama, s obzirom da je vinogradska ostala medju zadnjima koji jos nisu dopustili pratnju 😔 a ja zbilja zelim da muz opet bude tamo.. razmisljam radi toga mozda na sv.duh ici, vidjet cu jos 😄

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

mc_zgb
    21. Lipanj 2021. 20:18

bilja1212

Mozda se nesto i promjeni dok cemo morati izabrati bolnicu 🙏🏻 Ali po svim preporukama mi se Vinogradska svidjela tako da ja mislim da sam izabrala, mozda muz bude mogao biti samnom u 10om mj 😀😀😀

E tako se i ja nadam 😄
    Mogu ti reci da su sestre za vebace bile super, jedna je posebno draga bila i ona mi se jedina sama ponudila da mi uzme bebu na par sati po noci, jer je vidjela da nisam nista spavala 😅 dolaze pomoc i pokazat oko dojenja, i preporucam bez ustrucavanja pitat sve oko toga.
    Jos ako te potrefi sreca pa te smjeste u manju sobu, one dijele kupaonicu sa sobom do, dok ove vece sobe koriste zajednicku kupaonicu na katu, to mi je jedini minus. 

sanja0508
    21. Lipanj 2021. 20:20

Lori🍀

Drage cure, citam vas povremeno i dalje iako sam kratko bila s vama na temi, volim proviriti kod vas. Vidim da ste sve dobro, pregledi prolaze super sto mi je jako drago! Sanjarka cestitke do neba na super srceku❤

Evo i novosti kod mene, ponovno sam trudna, danas bila na pregledu, beba je tu, srceko kuca i presretni smo. Drzite mi fige za dalje🤗

Bravooo. Cestitam. Sretno  dalje ❤
    Sanjarka pusa za mamu i Luku. Znali smo svi da ce sve biti super 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

little baby
    21. Lipanj 2021. 20:45

Jeeeej sanjarka! 🙏💙 Super za srceko,sretan put i odmorite se!😘🥰

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.