Cure imamo savršeno srce iz knjige ♥️
Vracamo se za ST , čitam vas sutra 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Odlicno! Sretan vam put 😊❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jej bravo, drago mi je ❤️😘
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Bravo! ❤🤩
Drage cure, citam vas povremeno i dalje iako sam kratko bila s vama na temi, volim proviriti kod vas. Vidim da ste sve dobro, pregledi prolaze super sto mi je jako drago! Sanjarka cestitke do neba na super srceku❤
Evo i novosti kod mene, ponovno sam trudna, danas bila na pregledu, beba je tu, srceko kuca i presretni smo. Drzite mi fige za dalje🤗
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Sanjarka ❤ Nisam ni sumnjala.🥳
Lori Cestitke od srca... samo pozitivno naprijed i sve ce biti savrseno!
Mozda se nesto i promjeni dok cemo morati izabrati bolnicu 🙏🏻 Ali po svim preporukama mi se Vinogradska svidjela tako da ja mislim da sam izabrala, mozda muz bude mogao biti samnom u 10om mj 😀😀😀
Bok cure!!
Mene dugo nije bilo zbog krvarenja ali sad je sve dobro. Trenutno sam u 24+4 i nosim dečkića (Šimun) 😀 idući pregled je 28.6. pa ćemo vidjeti koliko je maleni narastao jer prošli put nije rekla dužinu ni gramažuVidim svi su već polako krenuli u kupovinu. I mi riješili kolica i svu robicu, čak sam spremila i torbu za bolnicu za mene i njega. Neka stoji za svaki slučaj.
Cure, žene iz Zagreba. Znate li u kojoj bolnici želite roditi? Meni je prvi put i ne znam gdje bi išla. Savjeti?
Ja sam prvi put rodila u vinogradskoj, cisto iz razloga jer mi je pod nosom i jer mi ginekologica kod koje provatno vodim trudnocu tamo radi. Sve je bilo super, ne mogu se pozaliti na nista posebno. Jedino sada ne znam kako ce biti s pratnjama, s obzirom da je vinogradska ostala medju zadnjima koji jos nisu dopustili pratnju 😔 a ja zbilja zelim da muz opet bude tamo.. razmisljam radi toga mozda na sv.duh ici, vidjet cu jos 😄
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Mozda se nesto i promjeni dok cemo morati izabrati bolnicu 🙏🏻 Ali po svim preporukama mi se Vinogradska svidjela tako da ja mislim da sam izabrala, mozda muz bude mogao biti samnom u 10om mj 😀😀😀
E tako se i ja nadam 😄
Mogu ti reci da su sestre za vebace bile super, jedna je posebno draga bila i ona mi se jedina sama ponudila da mi uzme bebu na par sati po noci, jer je vidjela da nisam nista spavala 😅 dolaze pomoc i pokazat oko dojenja, i preporucam bez ustrucavanja pitat sve oko toga.
Jos ako te potrefi sreca pa te smjeste u manju sobu, one dijele kupaonicu sa sobom do, dok ove vece sobe koriste zajednicku kupaonicu na katu, to mi je jedini minus.
Drage cure, citam vas povremeno i dalje iako sam kratko bila s vama na temi, volim proviriti kod vas. Vidim da ste sve dobro, pregledi prolaze super sto mi je jako drago! Sanjarka cestitke do neba na super srceku❤
Evo i novosti kod mene, ponovno sam trudna, danas bila na pregledu, beba je tu, srceko kuca i presretni smo. Drzite mi fige za dalje🤗
Bravooo. Cestitam. Sretno dalje ❤
Sanjarka pusa za mamu i Luku. Znali smo svi da ce sve biti super 🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jeeeej sanjarka! 🙏💙 Super za srceko,sretan put i odmorite se!😘🥰
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji