Ja sam blizu 10, tamanim sve ko luda i nema veze. Tak sam i zadnji put. Sve se to skine dojenjem i nunanjem bebe 🥰🥰
Ja sam blizu 10, tamanim sve ko luda i nema veze. Tak sam i zadnji put. Sve se to skine dojenjem i nunanjem bebe 🥰🥰
Hehehe ne bojim se kilaaa niti mi smetaju...bojim se za bebuuu i taj glupi secer...a mene sto se tice mogu i 30kg dobiti hehehe...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Zenee kako spavate?? Ja se non stop budim na ledjima 🤦 zaspim na strani,da li lijevoj ili desnoj ali uvijek se budim na ledjima...nadam se da nece skoditi bebii...jer svasta sam citala 🤦
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Zenee kako spavate?? Ja se non stop budim na ledjima 🤦 zaspim na strani,da li lijevoj ili desnoj ali uvijek se budim na ledjima…nadam se da nece skoditi bebii…jer svasta sam citala 🤦
Ja spavam svakako,uglavnom se vrtim cijelu noc s jednog boka na drugi a znam nekad i tako na leđima zavrsit
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Bok curee!
Ja sam više na zimskim bebicama, ali znam da me Sanjarka vodi i ovdje na listi pa da se javim da su nam došli rezultati Panorame i za sve je nizak rizik i dolazi na curica 💞💞🥳🥳💖💖
Lucija 16.12.2021.💗
Book - evo apdejt. Nisam isla nakon smeđarenja za vikend, al danas je trag na papiru bio vise crven i svjez pa sam ipak posla na hitnu. Pregledali me uzduz i poprijeko, vadili krv, urin, ctg i sve je savršeno u redu. Kazu najvjerojatnije reakcija cerviksa na pregled od proslog tjedna ili jednostavno takva struktura cerviksa
Sanjarko, moj iduci pregled je 24.6., pomakli su mi :-)
Curke koje kupujete Baby Bjorn, znate di je najjeftiniji? To je jedino sto cemo mi od opreme uzeti ovom sinu, sve ima od braca
Danna identična stvar. Najrađe bi si kupila madrac sa rupom da mogu na “trbuh” lec. 🙄😂
Noćno spavanje mi ne ide nikako. Ustajem se svako malo za wc i sve mi nešto smeta. Ko baba neka.
Eeee ali onda kad muž odvede maloga ujutro u vrtić zaspem Nazad tako slatko da bi do podne spavala da mogu 😅 vise mi se ni ne piški nit mi šta smeta 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
I kod mene problem je noc 🙈. Pocela po 3 puta se dizati piskiti 🙈 i uz to sta je najgore uhvati me grc u listu i to do suza boli. Hodam na prstima jer nemogu ispraviti nogu. Pocela sam vise setati pa zbog toga se javlja i grc. Trenutno sam na plus 10kg i sada sam bas pocela paziti jer ne zelim ici dalje tolikom brzinom kao do sada jer ipak sada krece ono pravo debljanje 🙈 (vise ne pijem duhpaston pa nemam napadaje gladi kao dok sam ih pila). Pijem magnezij i mazem kremu s dodatkom magnezija na nogu ali ne pomaze bas 😖. Od sutra krecem raditi kolace i torte maloj za proslavu rođendana u subotu ceka me jedno 30 djece u rasponu od 10 do 17 godina 🙈 i 20 odraslih. Necu niti misliti o tome kakav me grč u nozi ceka nakon toga 😱.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Sortiraj odgovore
Najstariji