Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    14. Lipanj 2021. 19:51

Mislim da je do cokolade dnevno a ne do secera 🤭🤭

SamoMalo
    14. Lipanj 2021. 19:52

Ja sam blizu 10, tamanim sve ko luda i nema veze. Tak sam i zadnji put. Sve se to skine dojenjem i nunanjem bebe 🥰🥰

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Lipanj 2021. 20:44

SamoMalo

Ja sam blizu 10, tamanim sve ko luda i nema veze. Tak sam i zadnji put. Sve se to skine dojenjem i nunanjem bebe 🥰🥰

Hehehe ne bojim se kilaaa niti mi smetaju...bojim se za bebuuu i taj glupi secer...a mene sto se tice mogu i 30kg dobiti hehehe...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Lipanj 2021. 20:54

Zenee kako spavate?? Ja se non stop budim na ledjima 🤦 zaspim na strani,da li lijevoj ili desnoj ali uvijek se budim na ledjima...nadam se da nece skoditi bebii...jer svasta sam citala 🤦

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

little baby
    14. Lipanj 2021. 21:52

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zenee kako spavate?? Ja se non stop budim na ledjima 🤦 zaspim na strani,da li lijevoj ili desnoj ali uvijek se budim na ledjima…nadam se da nece skoditi bebii…jer svasta sam citala 🤦

Ja spavam svakako,uglavnom se vrtim cijelu noc s jednog boka na drugi a znam nekad i tako na leđima zavrsit

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

freya_444
    14. Lipanj 2021. 22:25

Bok curee!
    Ja sam više na zimskim bebicama, ali znam da me Sanjarka vodi i ovdje na listi pa da se javim da su nam došli rezultati Panorame i za sve je nizak rizik i dolazi na curica 💞💞🥳🥳💖💖

Lucija 16.12.2021.💗

mala_ive
    14. Lipanj 2021. 22:49

Book - evo apdejt. Nisam isla nakon smeđarenja za vikend, al danas je trag na papiru bio vise crven i svjez pa sam ipak posla na hitnu. Pregledali me uzduz i poprijeko, vadili krv, urin, ctg i sve je savršeno u redu. Kazu najvjerojatnije reakcija cerviksa na pregled od proslog tjedna ili jednostavno takva struktura cerviksa 

mala_ive
    14. Lipanj 2021. 22:59

Sanjarko, moj iduci pregled je 24.6., pomakli su mi :-)

Curke koje kupujete Baby Bjorn, znate di je najjeftiniji? To je jedino sto cemo mi od opreme uzeti ovom sinu, sve ima od braca 

bumac95
    15. Lipanj 2021. 00:19

Danna identična stvar. Najrađe bi si kupila madrac sa rupom da mogu na “trbuh” lec. 🙄😂
    Noćno spavanje mi ne ide nikako. Ustajem se svako malo za wc i sve mi nešto smeta. Ko baba neka.
    Eeee ali onda kad muž odvede maloga ujutro u vrtić zaspem Nazad tako slatko da bi do podne spavala da mogu 😅 vise mi se ni ne piški nit mi šta smeta 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Ane_ši
    15. Lipanj 2021. 08:33

I kod mene problem je noc 🙈. Pocela po 3 puta se dizati piskiti 🙈 i uz to sta je najgore uhvati me grc u listu i to do suza boli. Hodam na prstima jer nemogu ispraviti nogu. Pocela sam vise setati pa zbog toga se javlja i grc. Trenutno sam na plus 10kg i sada sam bas pocela paziti jer ne zelim ici dalje tolikom brzinom kao do sada jer ipak sada krece ono pravo debljanje 🙈 (vise ne pijem duhpaston pa nemam napadaje gladi kao dok sam ih pila). Pijem magnezij i mazem kremu s dodatkom magnezija na nogu ali ne pomaze bas 😖. Od sutra krecem raditi kolace i torte maloj za proslavu rođendana u subotu ceka me jedno 30 djece u rasponu od 10 do 17 godina 🙈 i 20 odraslih. Necu niti misliti o tome kakav me grč u nozi ceka nakon toga 😱.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.