E i jos jedno pitanjce, jel bila koja na IAT testu za Rh senzibilizaciju? Jesu vas slali na to? Ja uopce zaboravila na to pitanje, kak to ono ide..ali nisam Rh -, jel se treba svejedno ici na provjeru antitijela?
E i jos jedno pitanjce, jel bila koja na IAT testu za Rh senzibilizaciju? Jesu vas slali na to? Ja uopce zaboravila na to pitanje, kak to ono ide..ali nisam Rh -, jel se treba svejedno ici na provjeru antitijela?
Treba ici, ide se u prvom i u trecem tromjesecju. Ja sam isto +, u svakoj trudnoci sam isla dvaput.
👦 11/2017 👶 9/2020
Dobar dan okruglice 😊 kako ste danas?
Bas se mislim kako ima puno cura koje se slabo ili nikako ne javljaju.
Pišiteeee nam 😊
Sigurno imate nesto za prijavit 😅
Taya cestitam na dobrom pregledu. Nadam se da hematom nece raditi probleme 🙏 divna je curka 💞
Samomalo sto se nexta tiče pitas za ducan ili online?
Jackie bravo za živahnog dječaka 💙
MadameI sretno sutra 🎉💞
Leonoah cestitam na dečku 😍💙
LadyD, Missy cekamo izvještaj s pregleda 🍀🍀
Hej, kako si ti? :)
Evo ja prijavljujem konacnooooo prve udarce :D i to je to, ostalo sve po starom, iscekujem pregled iduci tj.
Kod mene je glavna stvar sto mladjem izlaze zubi na turbo - prosli tjedan gornje jedinice, evo ovaj tjedan gornje dvojke i satrat ce me nespavanje :D
Iduci tj cijepim starijeg drugom dozom protiv vodenih kozica, tako da se molim da ne bude nuspojava :)
👦 11/2017 👶 9/2020
Pozdrav cure. 🙌
Čestitam uredne preglede.🍀
Marela, ne bih se uopće brinula šta će ona misliti, stavila bih sebe na prvo mjesto i rekla joj da mi je pregled bolan, i pitala da li može ili bez toga jer ideš uz nju i privatniku, ili da bude malo nježnija. Ako bi se uvrijedila, postoji mogućnost i mjenjanja socijalnog gina.
Ako se vrijedja na to, a ne radi svoj posao kako treba (koji joj je i tek kako također plaćen), onda ona ne radi svoj posao kako treba, a u tom slucaju ti nisi dužna da ispaštas njeno nezadovoljstvo, frustraciju, nedovoljnu komunikaciju itd.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Zenicee ima li koja od vas na cicama tacno kraj bradavica kapilareee pokazane?? Ja imam 3 velika na lijevoj a na desnoj nista 🤔🤔
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
https://ibb.co/rk9qgZ7
Evo nas sa 4D. Nije uspio uhvatit sliku kako treba nažalost. Baš je dosta gurkao i lupao po stomaku da se malac malo okrene. Tu je spavao sa nogom ispred nosa i pupkovinom pa se vidi samo profil i mršti se. Baš mi je žao. Ali imam kratki video od 19 sek ne znam kako tu stavit link.
Inače sve u svemu je apsolutno sve u redu, svi organi u redu, bebač je veći za 2 tjedna još uvijek. Ima oko 1300g. Na cistu na posteljici je odmahnuo rukom. Spram bebe je to sitna pikula. Posteljica se makla od ušća tak da je sve ok
A jesam se raspisala, ups 😁
Evo vam slika.koju sam dobila da se divite mojoj bebi
https://ibb.co/3WbYRLq
😂😂😂
I ja od socijalne dobijem takav ultrazvuk. Pa to što je socijalna ne mora slikat socijalne slike. Pa daj se potrudi čovječe. Ajme koliko sam se sad nasmijala kad sam vidjela. Čestitam na urednom pregledu
Zaboravih jucer napisati da su nam sljedeci pregledi 17.06. (anomaly privatno) i 19.07. socijalni gin.
Jucer sam bila tako uzbudena jer cu racun isprazniti na Sinsayu, a kad ono nista u vel 56 i 62 dugih rukava nije dostupno 😥😥 Reserved također nema nista dostupno. C&A mi nije nesto napet.. Imate li prijedloga za provjerene stranice sa dobrim omjerom cijene i kvalitete robice?
C&a ti je high class spram sinsaya I reserved.. Za ove prve stvari možeš komotno u pepco bodije, h&m je dobar što se bodija tiče, blue kids, next.. A ovak jeftinije kik, pepco skroz super
Dobro jutro ☺
Ako je netko čekao Joie Versatrax - dostupna i na popustu u Magic Baby-u 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Dobro jutro ☺
Ako je netko čekao Joie Versatrax - dostupna i na popustu u Magic Baby-u 😊
Di je popust!? Moze link?
Ili Mislis na trgovinu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore