Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    09. Lipanj 2021. 18:51

SamoMalo

Ja sam jednom slučajno ostavila malog u autu. Uopce ne znam kako, ni zasto. On je spavao, ja sam zaboravila da ga ja vozim u vrtic (99,9% vremena to radi muz) i samo izasla. Fala bogu nakon doslovno 10 koraka sam shvatila i panicno otrcala nazad, plakala danima nakon toga jer sto je moglo biti.
    Ovo je uzasno uzasno sto se dogodilo. Srce mi se para kada pomislim sta je djecak prozivio.

Konkretno nas vrtic uopce ne zove ako mali ne dode. Apsolutno se slazem da ss to treba postavit kao obaveza.

Meni se isto mogla dogoditi ista stvar 😏
    Kad su cure bile male vozila sam ih svako jutro u vrtic pa sam ja isla u grad na posao. Mlađa je isla u jaslice, a starija u vrtic. Zgrade su bile jedna nasuprot druge i ja bi uvijek prvo ostavila mlađu, pa onda napravila par metara dalje autom do drugog parkinga i ostavila stariju i onda u grad. To jutro je bila velika guzva na parkingu i ja sam prvo ostavila stariju i racunala da ce se rascistit guzva kroz 10min pa cu odvest mlađu. Kad sam izasla iz vrtica mahinalno sam krenila put posla kao i svako jutro. Dosla sam u grad i nakon 15ak min trazenja slobodnog parkinga napokon parkirala. Pokupila sam torbu sa suvozacevog mjesta i zacula glas otraga "DI CEMO?". Ej, skoro sam umrla u tom trenu!! Zamislila sam samo sto bi se dogodilo da je zaspala u autu i da nisam ni skuzila da je tu 😥
    Svi smo mi nazalost robovi navika i 100 stvari nam se mota svakodnevno po glavi i odrađujemo ih mahinalno. 
    A sto se tice vrtica, ni nas nikad nije nitko zvao ako bi dijete izostalo.

• ponosna.mama
    09. Lipanj 2021. 18:53

Mokosh

Da li je itko od vas narucivao robicu s AliEx? Vidjela sam nekoliko slatkih kompletica, cak sam i narucila jedno odjelce, no nazalost mi ga na kraju uopce nisu isporucili. Htjela sam bas vidjeti kakva je kvaliteta…

Ja sam narucila par slatkih kompletica, al trebaju mi stici tek u 7.mj.
    Kad si ti to narucila pa ti nisu isporucili?
    Narucila sam i izdajalicu i jos par sitnica, al nista jos ne dolazi.

CarpeDiem.
    09. Lipanj 2021. 19:03

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

Evo da se ja javim 😊
    Pregled je prošao super. Beba odgovara tjednima, potvrđeno je da je dječak 💙 sve mjere su u redu, nema rascjepa usne kojeg sam se plašila pošto ja imam rascjep usne i nepca. Doktorica je bila baš zadovoljna. Dječak je jako aktivan i živahan. Tijekom pregleda se stalno okretao i mrdao. Kaže da se sad stalno okreće, pa ga zato osjetim i s obje strane i jako nisko. Posteljica u redu, plodne vode ima dovoljno, cerviks 41 mm.
    -
    Ne moram raditi OGTT jer kaže nema nikakve indikacije za to. Jedino opet na transfuziju pošto sam Rh-negativna.
    -
    Sljedeći pregled 20.07.
    -
    CarpeDiem. - i ja sam iz Hercegovine, pa mi je drago bilo pročitati da si i ti 🎉🎉 Nadam se kod svojih malo krajem 7 mj 😊

Čestitam uredan pregled 🙏
    Odakle iz Hercegovine❣?
    …ja Ljubuski

😍😍😍😍🙈🙈🙈
    Aaaaaaa…..i ja Ljubuški. Tj. Selo pored 😃😃

Koje selo pored 🤣🤣 prema M. vratima, Capljini ili Duvnu? 🥰

Prema zapadu. Od Vitine prema Veljacima i Vrgorcu 😃😃

Grabovo Vrilo, Sipovaca, Kašce, Orahovlje, Veljaci? Pa jel ti inače zivis tamo ili povremeno dodjes kod svojih?

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    09. Lipanj 2021. 19:45

ponosna.mama

SamoMalo

Ja sam jednom slučajno ostavila malog u autu. Uopce ne znam kako, ni zasto. On je spavao, ja sam zaboravila da ga ja vozim u vrtic (99,9% vremena to radi muz) i samo izasla. Fala bogu nakon doslovno 10 koraka sam shvatila i panicno otrcala nazad, plakala danima nakon toga jer sto je moglo biti.
    Ovo je uzasno uzasno sto se dogodilo. Srce mi se para kada pomislim sta je djecak prozivio.

Konkretno nas vrtic uopce ne zove ako mali ne dode. Apsolutno se slazem da ss to treba postavit kao obaveza.

Meni se isto mogla dogoditi ista stvar 😏
    Kad su cure bile male vozila sam ih svako jutro u vrtic pa sam ja isla u grad na posao. Mlađa je isla u jaslice, a starija u vrtic. Zgrade su bile jedna nasuprot druge i ja bi uvijek prvo ostavila mlađu, pa onda napravila par metara dalje autom do drugog parkinga i ostavila stariju i onda u grad. To jutro je bila velika guzva na parkingu i ja sam prvo ostavila stariju i racunala da ce se rascistit guzva kroz 10min pa cu odvest mlađu. Kad sam izasla iz vrtica mahinalno sam krenila put posla kao i svako jutro. Dosla sam u grad i nakon 15ak min trazenja slobodnog parkinga napokon parkirala. Pokupila sam torbu sa suvozacevog mjesta i zacula glas otraga "DI CEMO?". Ej, skoro sam umrla u tom trenu!! Zamislila sam samo sto bi se dogodilo da je zaspala u autu i da nisam ni skuzila da je tu 😥
    Svi smo mi nazalost robovi navika i 100 stvari nam se mota svakodnevno po glavi i odrađujemo ih mahinalno.
    A sto se tice vrtica, ni nas nikad nije nitko zvao ako bi dijete izostalo.

Nažalost da, trebalo bi. To je jedna od bazičnih stvari koju roditelji dogovaraju kada traze slobodno mjesto u vrtiću. Ako dijete kasni sat vremena, teta je dužna da pozove ne radi ovakvih slučajeva, nego opcenito virusa, bognjinja,  prehlade... i radi druge djece i općenito radi vašega. 
    Nadam se da će to postati praksa ako već nije. 
    Plus, kazem Nažalost svjesna sam trke koju nam je život nametnuo,  prva ja zivim jako brzo ali ipak ako drama, haos, neorganiziranost prednjače u životima ljudi ne treba ih standardizirati.
    Trebali bi biti više prisutni u životu nas i djece (pod tim aludiram ma zaista širok popis), da nas stvari poput bila je guzva i pun parking ne ometu, da ne napravimo fatalnu gresku koja nažalost nije nešto što se da ispraviti. 
    Hvala Bogu kod tebe je bilo drugačije 🙏

Tratinčica12
    09. Lipanj 2021. 20:03

CarpeDiem.

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

Evo da se ja javim 😊
    Pregled je prošao super. Beba odgovara tjednima, potvrđeno je da je dječak 💙 sve mjere su u redu, nema rascjepa usne kojeg sam se plašila pošto ja imam rascjep usne i nepca. Doktorica je bila baš zadovoljna. Dječak je jako aktivan i živahan. Tijekom pregleda se stalno okretao i mrdao. Kaže da se sad stalno okreće, pa ga zato osjetim i s obje strane i jako nisko. Posteljica u redu, plodne vode ima dovoljno, cerviks 41 mm.
    -
    Ne moram raditi OGTT jer kaže nema nikakve indikacije za to. Jedino opet na transfuziju pošto sam Rh-negativna.
    -
    Sljedeći pregled 20.07.
    -
    CarpeDiem. - i ja sam iz Hercegovine, pa mi je drago bilo pročitati da si i ti 🎉🎉 Nadam se kod svojih malo krajem 7 mj 😊

Odakle iz Hercegovine❣?
    …ja Ljubuski

😍😍😍😍🙈🙈🙈

Grabovo Vrilo, Sipovaca, Kašce, Orahovlje, Veljaci? Pa jel ti inače zivis tamo ili povremeno dodjes kod svojih?

E samo si moje selo preskočila. Vojnići, pored Šipovače 😃😃
    -
    Ja sam prije 5ipo godina došla u Osijek na diplomski studij, u međuvremenu upoznala muža i nakon faksa ostala tu. 
    Tako da kod mojih idemo za blagdane, preko ljeta i tako kad uhvatimo dulje slobodnog vremena 😊😊
    -
    Odakle si ti točno? Koliko sam skužila si u DE sada? 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

CarpeDiem.
    09. Lipanj 2021. 20:41

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

Evo da se ja javim 😊
    -
    -
    Sljedeći pregled 20.07.
    -

Odakle iz Hercegovine❣?
    …ja Ljubuski

😍😍😍😍🙈🙈🙈

-
    Ja sam prije 5ipo godina došla u Osijek na diplomski studij, u međuvremenu upoznala muža i nakon faksa ostala tu.
    Tako da kod mojih idemo za blagdane, preko ljeta i tako kad uhvatimo dulje slobodnog vremena 😊😊
    -

Još se mislim hocu li napisati Vojnice 🙈. Moji Grab.🙈
    Ništa onda nađemo se na Koćuši na ručku kada dođeš. 🤣 tako je najbolje 
    Ako hoćeš javi se na majamaja539@gmail.com pa možemo dalje detaljnije i dogovorit ručak ako se budemo u isto vrijeme tu nalazile.

Tratinčica12
    09. Lipanj 2021. 20:50

CarpeDiem.

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

CarpeDiem.

Jackie27

Evo da se ja javim 😊
    -
    -
    Sljedeći pregled 20.07.
    -

Odakle iz Hercegovine❣?
    …ja Ljubuski

😍😍😍😍🙈🙈🙈

-
    -

Još se mislim hocu li napisati Vojnice 🙈. Moji Grab.🙈
    Ništa onda nađemo se na Koćuši na ručku kada dođeš. 🤣 tako je najbolje
    Ako hoćeš javi se na majamaja539@gmail.com pa možemo dalje detaljnije i dogovorit ručak ako se budemo u isto vrijeme tu nalazile.

A daaaj 🙈🙈 ne mogu vjerovati da smo se tu našle.
    Ajde baš mi je drago. Mi planiramo najvjerojatnije iza 20.07. prema dolje.
    Ako budemo u isto vrijeme, Koćuša obavezno 😃
    Javit ću ti se odmah na mail, pa da i ti imaš moj 😊😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Mateja2602
    10. Lipanj 2021. 08:39

Jackie27

Evo da se ja javim 😊
    -
    -
    Sljedeći pregled 20.07.
    -

Jackie 27, oprosti šta upadam, ali vidim da si napisala kako si Rh-negativna i da ideš na tranfuziju. I ja sam isto pa me zanima ako si možda bolje upućena od mene, ako znamo da je tata beboline također Rh-negativan da li je onda potrebna česta provjera ? Da li možda znaš nešto o tome ? Hvala unaprijed. 😊

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mokosh
    10. Lipanj 2021. 08:50

ponosna.mama

Mokosh

Da li je itko od vas narucivao robicu s AliEx? Vidjela sam nekoliko slatkih kompletica, cak sam i narucila jedno odjelce, no nazalost mi ga na kraju uopce nisu isporucili. Htjela sam bas vidjeti kakva je kvaliteta…

Ja sam narucila par slatkih kompletica, al trebaju mi stici tek u 7.mj.
    Kad si ti to narucila pa ti nisu isporucili?
    Narucila sam i izdajalicu i jos par sitnica, al nista jos ne dolazi.

Narucila sam pocetkom 5mj ako se ne varam. Ugl rok za isporukunje prosao, pa sam im se javila da pitam hoce li stici i kada, na sto su mi oni odmah ponudili povrat novca. Vjerojatno se zagubila posiljka i nije im se dalo gnjaviti s time. 🤷‍♀️ Inace mi uvijek sve stigne na vrijeme. Upravo mi je dosla haljina na vezanje: https://a.aliexpress.com/_mMcvYWN
    Djeluje mi ok, ali sam razocarana sto nije stigla uz upute vezanja. 😏

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mateja32
    10. Lipanj 2021. 08:58

Jutro, mene jučer ubo crni bumbar. Nisam alergična, a pošto sam trudna ne smije mi doktorica dati injekciju. Uzasno natekla ruka, crveno i vrelo. Hladim i popila lupocet 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.