Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    27. Svibanj 2021. 21:54

Love2021

Eto i mene s pregleda. Sve je ok ali sam malo u šoku jer je curica a sa 16tj su rekli da je dečko i cijelu trudnoću smo joj se obraćali u muškom rodu🙈.
    Imam već sina i ne mogu se sad zamislit sa curicom 😅 Puna kuća autića, bagera, pista 🤣

Aimeee... Toga je mene straaah...meni je reklo da je muško u 16.ti tjedan a nemam osjećaj baš takav i sve se mislim da će mi okrenit priču na sljedeći pregled 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ jel imaš koju sliku sa ultrazvuka tada... Aime poludit ću do sljedećeg pregleda 🤣

Rita37🤰
    27. Svibanj 2021. 23:48

A jesam se namucila opet registrirati... Pa sad stari nick povezalo... Nebitno......
      Sanja0508 selite se... Nekako mi to djeluje super odluka i mi od kad sam trudna nekako vise naginjemo povratku jer odvojeno bit od svih tuzno je.... Al jos o tom po tom... Vama svako dobro puno srece i uzivaj u svemu!  🍀 🍀 🍀 

Rita37🤰
    27. Svibanj 2021. 23:51

Ooo je dobar je nick hahha

😂🤗🙈 Pozdrav svima curke.... Ja cekam svoju kotnrolu u ponedjeljak i zeleno svjetlo da mogu dole na odmor otic..... A onda vise nema mrdanja do iza poroda tj do Bozica.....   Inace sve super bez ikakvi simptoma osim sto imam povremeno pritisak u donjem djelu.... Kazu da je normalno.   Kad ga osjetim trudim se lec odmorit i tad prodje 

• LilM
    28. Svibanj 2021. 05:45

Jutro cure :) vec 3h budna.. nemrem nikak spavat. I tsko pocela razmisljat o rodilistima, ne znam jel vec to bila tema, alii ima li tko preporuke, dobra/losa iskustva?

Love2021
    28. Svibanj 2021. 07:32

Tonkica111

Love2021

Eto i mene s pregleda. Sve je ok ali sam malo u šoku jer je curica a sa 16tj su rekli da je dečko i cijelu trudnoću smo joj se obraćali u muškom rodu🙈.
    Imam već sina i ne mogu se sad zamislit sa curicom 😅 Puna kuća autića, bagera, pista 🤣

Aimeee… Toga je mene straaah…meni je reklo da je muško u 16.ti tjedan a nemam osjećaj baš takav i sve se mislim da će mi okrenit priču na sljedeći pregled 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ jel imaš koju sliku sa ultrazvuka tada… Aime poludit ću do sljedećeg pregleda 🤣

Imam hrpu slika s pregleda u 16.tj i jedna je čak povećana gdje se vidi "pišonja". Ali je na tom pregledu bio nezgodan položaj bebe pa se teže vidjelo i pupčana je bila između. Ja sam mislila da kad vide da je muško da nema tu greške🤣 Veli meni dr jučer na pregledu onako ležerno to vam je curica, a ja od šoka nije to curica nego su mu se sigurno jajca uvukla, dajte bolje pogledajte 🤣 Možda je sigurnije čekati 20.tj za spol 😅  sretno

Lisa27 👶🧸🎀
    28. Svibanj 2021. 07:33

sanja0508

Lisa27 👶🧸🎀

Pozdrav curke 🥰
    Nadam se da ste sve dobro, javljam samo da vas ne stignem bas pratiti u zadnje vrijeme jer imam dosta toga za riješavati na poslu prije komplikacija.
    Molim pomoć ako koja zna što je sve potrebno nositi na hzzo za komplikacije, poslala sam mail zavodu ali naravno nitko ne odgovara vec tri dana.

Treba titekuci racun, osobna iskaznica (kopije ili ako ti se ne da tamo ici samo slikaj i stavi kao prilog u e-mail), potvrda o privremenoj nesposobnosti za rad, doznake, potvrda o plaći tj. r1 obrazac, zahtjev za isplatu u svrhu komplikacija. I posalji na e mail na pisarnicu. Ti si iz Rijeke jel da, ako nisam pobrkala? Imam ti ja taj zahtjev i sve sto su meni slali pa ti mogu poslati na e mail da se ne mucis.

Bilo bi super hvala ti 🙂 možeš poslati na zm.promocija@gmail.com
    Na taj mail sam i slala upit ali eto od pon nitko ne odgovara, koliko si ti čekala odgovor? 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Love2021
    28. Svibanj 2021. 07:49

Traveller

Love2021

🤣🤣💞 Ovo se točno I nama desilo. U 16 tt pregled, doktor kaže misli da je vidio muško, nije sto posto siguran i još će potvrditi. A ja od početka sigurna milijun posto da je pisonja I svi ga doma već zvali Niko, necakinje crtale dečka Niku. Kad u 24.tjednu sok, cura stiže. 😍🤣 Nama je svejedno šta se spola tiče, bitno da je sve ok s bebom. Muž je sav raznjezen jer je curica a meni je trebalo par dana da dođem k sebi od soka šta sam toliko krivi osjećaj imala hahahaha.

Čestitam cure na urednim pregledima. 😍 Gazimo mi lagano prema ozbiljnijim tjednima. Baš gledam vijesti jer sam rano legla pa se rano i probudila, po mojoj računici se dijete od Korane I Ivana Sarica rodilo u 30.,31.tt, Uffff. Samo nek mi sve doguramo do sigurnih tjedana, a spol šta bude, bit će tako svejedno. Samo da je sve 

Hahaha da i meni je šok kak sam mogla imati tolko krivi osjećaj. Mislim da budem još mjesec dana u šoku. Još sam neki dan naručila plave ogradice za krevetić i kupila plavu nosiljku 🙈

Moja frendica je rodila dečkića prije 30.tj i sad ima mali 7g i super je. Brzo ćemo sve do sigurnih tjedana 

Tonkica111
    28. Svibanj 2021. 07:55

Love2021

Tonkica111

Love2021

Aimeee… Toga je mene straaah…meni je reklo da je muško u 16.ti tjedan a nemam osjećaj baš takav i sve se mislim da će mi okrenit priču na sljedeći pregled 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ jel imaš koju sliku sa ultrazvuka tada… Aime poludit ću do sljedećeg pregleda 🤣

Imam hrpu slika s pregleda u 16.tj i jedna je čak povećana gdje se vidi "pišonja". Ali je na tom pregledu bio nezgodan položaj bebe pa se teže vidjelo i pupčana je bila između. Ja sam mislila da kad vide da je muško da nema tu greške🤣 Veli meni dr jučer na pregledu onako ležerno to vam je curica, a ja od šoka nije to curica nego su mu se sigurno jajca uvukla, dajte bolje pogledajte 🤣 Možda je sigurnije čekati 20.tj za spol 😅 sretno

Omg... Ne znam zašto al imam osjećaj da mene čeka taj scenarij hahahaha... Ovo mi je slika
     https://ibb.co/gPGKxkR još doktorica zaokružila al meni nekako i ne pari toliko to točno 🤣🤣 ma neka bude lipo živo i zdravo hahahah

Sanjarka88
    28. Svibanj 2021. 08:47

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Svibanj:
    Petoma13 28.05.
    Freya_444 28.05.
    Jana25 28.05.
    Rita37 31.05.
    Ana25 31.05.
    Lipanj:
    Orhideja 01.06.
    Haru 01.06.
    Jackie27 02.06.
    Angelly 02.06.
    Eemine4 03.06.
    Little baby 04.06. 
    Mateja31 07.06. 
    Sanjarka88🦔 07.06.
    aAnchy 07.06.
    Kiky🥰 08.06.
    Nikkas 08.06.
    Lollypop 08.06.
    Iva2 08.06.
    Bubica_0706 08.06.
    Sanja0508 08.06.
    Taya 👣 09.06.
    Ani92 09.06.
    LadyD 10.06.
    Mateja2602 11.06.
    Plavabosanka 12.06.
    Leah 14.06.
    Kinderica 15.06.
    Tonkica111 15.06.
    Betty_Loo 15.06.
    Dannna 16.06.
    Bumac 16.06.
    Monalisa 16.06.
    Lorre 17.06.
    Mokosh 17.06.
    Traveller 17.06.
    Misic 17.06.
    LilM 18.06.
    Lyra 18.06.
    Mala_Ive 21.06.
    Lockica 21.06.
    CarpeDiem 22.06.
    Sanjalica5 22.06.
    Zara 23.06.
    Mala_Martina1990 23.06.
    Buhtlica 24.06.
    Lisa27 30.06.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Svibanj 2021. 08:49

Jutro okruglice ♥️ Petak je, moj zadnji radni dan i to na preko 3 godine . U šoku sam 😂😅😁😁

Tracy, MadameI bravo za dobre preglede 😍

Tommy Fran 😍💙

Love hehe mogu misliti šoka 😁 koju nosiljku si kupila? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.