Jutro cure. Čestitke na uspješnim pregledima ♥️
Moj idući pregled je 14.6. i tad prestajem raditi. U utorak sam bila na Rebru radi pijelektazija i pregled je super prošao sve je u redu. Jedino me zabrinjava u zadnje vrijeme hoće se posteljica još pomaknuti s obzirom da mi je trenutno 2 cm od ušća ginekologica je samo spomenula da će me pratiti da ne dođe do placente previe.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Dobro jutro cure. Čestitam na jucerasnjim urednim pregledima.🥳
Madamel jel pravite malo fešte obzirom na situaciju? Divno, uživajte u odmoru i još malo braku. 🤩
Mi cemo isto krajem 7 na mjesec dana na more, odbrojavam i sekunde 😁🙈
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, nadam se da uživate u suboti, suncu i okruglim trbuščićima😊 čestitke svima na urednim pregledima. Ja sam danas skužila da sam ušla u šesti mjesec i preplavio me osjećaj uzbuđenja, ali i nervoze jer još ništa nismo kupili za bebu, a treba toliko toga. Tako da sam odlučila ove manje stvari krenut kupovat sredinom šestog mjeseca, a veće u osmom mjesecu.
Beba lupa sve jače i jutros smo imali party u trbuhu oko 5h. Baš je aktivna beba i jedva čekam pregled za 12 dana da napokon otkrijemo spol😊😊😊
Kako se vi osjećate, kakve ste s dobijanjem kilograma i kretanjem?
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Jutro cure, nadam se da uživate u suboti, suncu i okruglim trbuščićima😊 čestitke svima na urednim pregledima. Ja sam danas skužila da sam ušla u šesti mjesec i preplavio me osjećaj uzbuđenja, ali i nervoze jer još ništa nismo kupili za bebu, a treba toliko toga. Tako da sam odlučila ove manje stvari krenut kupovat sredinom šestog mjeseca, a veće u osmom mjesecu.
Beba lupa sve jače i jutros smo imali party u trbuhu oko 5h. Baš je aktivna beba i jedva čekam pregled za 12 dana da napokon otkrijemo spol😊😊😊
Kako se vi osjećate, kakve ste s dobijanjem kilograma i kretanjem?
Ajme blago ti se, ja bebu jos ne osjecam, a nekako sam bila uvjerena da cu pocet dosta rano jer je treca trudnoca 😏 ..kolica i koljevku sam vec kupila jer sam naisla na dobru akciju, a jucer sam preko ali expresa narucila par stvarcica jer nisam mogla odolit kad sam saznala da je cura 💝 ..sta se kilograma tice jos sam na pocetnoj kilazi (odnosno zadnja dva dana sam u minusu 0.4kg), al brzo ce i to krenit nakon 20.tt
Jucer sam bila na plazi, malo lezala i gustala na suncu, bas mi je dobro doslo 🥰
Negdje sam pročitala da zadnja plaća ne ulazi u prosjek plaće zadnjih 6 mj što mi nema smisla.. Npr ako ja od 1.6. idem na komplikacije, dal mi u prosjek ulazi i plaća za 5.mj ako znate?
Baby N 💙
Kako bi ti ulazila ako pretpostavljam da placa sjeda 1.6 ili kasnije?
3 ISPLACENE place prije komplikacija. Znaci nosis platne liste za 4,3 i 2.mj
Plaća mi sjeda 15.u mjesecu, a papiri za komplikacije se nose do 5.og u mjesecu za prethodni mjesec ako se ne varam. Znači papire za 6.mj bi trebala predat do 5.7.. Ispravite me ako griješim jer mi je velika razlika sa tom zadnjom plaćom i bez nje
Baby N 💙
Negdje sam pročitala da zadnja plaća ne ulazi u prosjek plaće zadnjih 6 mj što mi nema smisla.. Npr ako ja od 1.6. idem na komplikacije, dal mi u prosjek ulazi i plaća za 5.mj ako znate?
Ne jer se gleda do tog datuma isplaćena plaća.. Znaci ona koju si primila u 5mj. Odnosno plaća za 4ti
Znači ako idem na komplikacije nakon 15.6. onda mi se ubraja i plaća za 5.mj?
Baby N 💙
Ne jer se gleda do tog datuma isplaćena plaća.. Znaci ona koju si primila u 5mj. Odnosno plaća za 4ti
Sry na upadu izbacilo mi u posljednje komentirano na forumu pa nisam ni pogledala u kojoj temi 🙄😊
Sortiraj odgovore
Najstariji