Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 08:48

Ljesnjak Bravo za dobar anomaly ♥️♥️♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mišić
    19. Svibanj 2021. 09:08

Jutro svima! Kako ste na ovaj kišni dan? Ja se jedva dovukla na posao, hahahaha
    Evo i nas od jučer (brzinski slikano nakon posla :opravdavaneredupozadini: ): https://ibb.co/31zLs3Q

Missy88
    19. Svibanj 2021. 09:42

Misic super si, bas taman 🥰 Ljubomorna sam na obucu 😂 Kod nas u Zgu pljusak jutros, hladno, bas komentiram ljeto za mjesec dana, a ja jos u kaputu haha.
    Sanjarka neka, treba se opremiti 😁 Za ta kolica sam se i ja odlucila nakon duge i teske muke sama sa sobom i citanja grupa po fejsu, cekala Dane beba za popust i onda nisu bila dostupna 😂

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Tratinčica12
    19. Svibanj 2021. 09:46

Missy88

Misic super si, bas taman 🥰 Ljubomorna sam na obucu 😂 Kod nas u Zgu pljusak jutros, hladno, bas komentiram ljeto za mjesec dana, a ja jos u kaputu haha.
    Sanjarka neka, treba se opremiti 😁 Za ta kolica sam se i ja odlucila nakon duge i teske muke sama sa sobom i citanja grupa po fejsu, cekala Dane beba za popust i onda nisu bila dostupna 😂

Cure, na kojim stranicama pratite za Joie Versatrax?
    Nama su isto uži izbor. ☺☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 09:53

Missy88

Koju boju ste izabrali ? Di ces ih uzeti? Magic baby?

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 09:55

Jackie27

Missy88

Cure, na kojim stranicama pratite za Joie Versatrax?
    Nama su isto uži izbor. ☺☺

Bubamara ih vise nece imati
    Znaci Magic baby
    Ja ih nigdi drugo ne vidim? 
    Ima ih u Sloveniji i ima dostava za hr
    E u ZG ima Joie trgovina ne znam jel ste tamo gledale?

• buhtlica34
    19. Svibanj 2021. 09:56

Jutro cure, drago mi je da ste sve dobro, i da pregledi dobro prolaze :D napokon smo u mirnijoj fazi, yaaay :D :D

Little Baby, ako si u Zg-u, ja ti mogu preporučiti Polikliniku GynaeArs, ja idem kod dr. Hudiček Martinčić i stvarno je divna, blaga, potpuno ti se posveti, a i druga doktorica je također super, kod nje sam bila na jednom pregledu prije 10tak godina. Obje su stvarno veliki stručnjaci i imaju sve moje preporuke.

Pokloncic13, gdje si uzela Bugaboo kolica? Jel bilo ikakvog popusta? Ja namjeravam kupiti Bugaboo bee 6, ima neki popust na male-stvari.hr, pa ne znam da li da već naručim. Iako nisam ni vidjela kolica u živo, ali točno su ono što tražim... a pretpostavljam da na njih neće imati veći popust od ovog trenutno, jer baš sam neki dan gledala gdje god su popusti Bugaboo je isključen iz njih 

I ne znam za vas, ali ova kiša me psihički iscrpila više, baš mi je izluđujuća...

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 10:00

aAnchy

Jutro svima 🙃 čestitam na dosadašnjim super pregledima i neka budu školski do kraja. Sretno curama koje danas imaju preglede! 💕
    Sanjarka88 jel me možeš ubaciti na listu kad je budeš ažurirala: termin 3.10.(Rijeka) ♂️ i idući pregled 7.6.? Hvala 🙂
    Ne znam jel netko vidio da se od 1.7. počinje plaćati pdv na pošiljke iz Kine vrijednosti manje od 160 kn, pa ako ćete naručivati s Aliexp. da vodite računa i o tome… Meni nije trebalo puno razmišljanja, nisam ni otvorila web stranicu, košarica je već bila spremna. Stvarno ne znam kako 🤷😉

Ni jedna od nas ne zna kako 😂
    Vidila sam to za PDV zato cu odmah narucit izdajalicu

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 10:01

Mišić

Jutro svima! Kako ste na ovaj kišni dan? Ja se jedva dovukla na posao, hahahaha
    Evo i nas od jučer (brzinski slikano nakon posla :opravdavaneredupozadini:): https://ibb.co/31zLs3Q

Ajme lipe bušice, bas taman 🥰

Mateja32
    19. Svibanj 2021. 10:01

plavabosanka

Mateja31

Evo slikica sto sam uzela za početak
    https://ibb.co/Z63J7xr

Jaoo ja propustila da ti nosiš dečkića, super da curkama stiže i jedan braco 😍❣️ divne su stvari gdje si uzela? ☺️

Nesto je kupljeno kod nas u NA, nesto u Ethereal webshopu, 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.