Ma onda nemoj ni mjeriti više da se ne stresiras.
Ne uljeva mi to nikako povjerenje. Spremna sam na to da cu vidjet svoju vjesticu 😔
Ides li ti (i ako ides, kad ides) vadit TSH?
Nemoj tako razmišljati. Iz iskustva ti kažem da strah nema nikakvog smisla i ako se nešto mora desiti, desit će se bojali se mi ili ne. Ovako samo nabijemo sebi dodatni stres a to nam u T ne treba..Tako da sam pozitivno razmišljaj.
Zasad još neću, uzimam otopinu joda I ne usudim se prekidati. Trebala bih pauzirati dva tjedna da napravim nalaz. Jedem zdravo i puno se krećem, uzimam terapiju tako da je on sigurno u okvirima u kojima bi trebao biti jer ni onda nisam imala previsok. Koliki je tvoj TSH
Spremna sam na najgore, nadam se najboljem i s tim razmisljanjem sam savim okej 😊
Ja sam trebala doktoru u 9 mj ali moj endokrinolog je u dubravi tako da od toga nista.
Zadnjo put sam krv vadila sredinkm 9 mj i tad mi je TSH bio 1,260. Anti-tpo malo povisena. <5ref. Meni 10,4
Tsh super a antitijela nisu toliko visoka da bi se trebala brinuti. Bit će to sve ok.
Hvala ti, divna si ❤
Tebi ce ovo biti isto prva beba? 😊🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja Vam imam neki suhi kašalj, ne znam da li bi nešto smjela piti da ga Rješim.
Inaće sam pušać, pušila sam dok nisam saznala kutiju dnevno bijelog malbora. Ginekologinja mi je rekla da ne ostavljam potpuno jer je to šok za organizam, nego da samo malo smanjim. Al sam i počela slabije cigarete tj Walter bijeli.
Al ovaj kašalj ubija 🤔
Kontam da idem do ljekarne da kažem stanje i sve pa da vidim jel ima šta za mene....
Danas mi je ravno 5+0 🖤
+ 26.12.2020🖤
Ja Vam imam neki suhi kašalj, ne znam da li bi nešto smjela piti da ga Rješim.
Inaće sam pušać, pušila sam dok nisam saznala kutiju dnevno bijelog malbora. Ginekologinja mi je rekla da ne ostavljam potpuno jer je to šok za organizam, nego da samo malo smanjim. Al sam i počela slabije cigarete tj Walter bijeli.
Al ovaj kašalj ubija 🤔
Kontam da idem do ljekarne da kažem stanje i sve pa da vidim jel ima šta za mene….
Danas mi je ravno 5+0 🖤
Hm, nisam ti pametna. Al svakako u ljekarnu pa pitaj. Nesto biljno sigurno smijes uzimat 🤞🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Gledala sam doma neki dan, svi lijekovi i ostalo, sto imam, nista nije za trudnice, nadam se da ima nesto sto je sigurno i za nas, a djelotvorno 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
I još jedno pitanjce jel imala koja od vas u prethodnoj trudnoći peckanje prilikom mokrenja?
Imam osjećaj kao onak da sam se prehladila...
+ 26.12.2020🖤
Meni je 1. trudnoca pa ne znam nista sto je normalno ili nije, ali peckanje moze biti i do upale pa ako se nastavi najbolje provjerit urin da ne bi bila neka bakterija. To uostalom mislim i rade na pregledima?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Meni je 1. trudnoca pa ne znam nista sto je normalno ili nije, ali peckanje moze biti i do upale pa ako se nastavi najbolje provjerit urin da ne bi bila neka bakterija. To uostalom mislim i rade na pregledima?
Pokušat ću prirodno nešto dok ne budem išla ponovo na pregled.
Problem je što sam ja u Agram ( Sunce) privatno išla sad prvi puta. Tako da ću valjda sad tek pregledat urin. Betu također mi nisu vadili jer nema potrebe, jer se vidjela GV u formiranju 4mm sa 4+3....
+ 26.12.2020🖤
Pokušat ću prirodno nešto dok ne budem išla ponovo na pregled.
Problem je što sam ja u Agram ( Sunce) privatno išla sad prvi puta. Tako da ću valjda sad tek pregledat urin. Betu također mi nisu vadili jer nema potrebe, jer se vidjela GV u formiranju 4mm sa 4+3….
Ako ti ne prođe, mozes i privatno na urinokulturu, mislim da je nekih 200 kn pa pokaze ako je neka bakterija prisutna. Kad si narucena na pregled?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro cure ❤
Ajme koji snovi 😱 dva puta sam sanjala da vidim svjezu krv i samo sam vikala ne ne ne ne!!! Moj m me bud i govori ej zasto places 😔
Sinoc kad sam se brisala kao da sam vidjela malu malu smedu tockicu.
Ajme sta podsvjest radi 🙄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana ❤
Ja zadnjih par noci jedva spavam, ne znam jel i to simptom haha. Kuzim te skroz, svaki put kad idem na wc ocekujem krv i proucavam papir da ne bi slucajno nesto bilo 😏
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji