Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    03. Siječanj 2021. 09:59

Missy88

Jana ❤
    Ja zadnjih par noci jedva spavam, ne znam jel i to simptom haha. Kuzim te skroz, svaki put kad idem na wc ocekujem krv i proucavam papir da ne bi slucajno nesto bilo 😏

😔
    Nisam ju umislila. Jutros je smeđarenja bilo više. Zvala sam bolnicu, rekli su ako se pojaca da dodem ako ne, sutra ujutro u ginekolosku ambulantu... 🥺😭

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 10:07

Jana25

Missy88

Jana ❤
    Ja zadnjih par noci jedva spavam, ne znam jel i to simptom haha. Kuzim te skroz, svaki put kad idem na wc ocekujem krv i proucavam papir da ne bi slucajno nesto bilo 😏

😔
    Nisam ju umislila. Jutros je smeđarenja bilo više. Zvala sam bolnicu, rekli su ako se pojaca da dodem ako ne, sutra ujutro u ginekolosku ambulantu… 🥺😭

Jana svakako odi na pregled
    Ali pokusaj ne mislit na najgore odmah 🙏
    Moze biti xy razloga za smeđarenje i stvarno ne znaci uvik loše 
    Mislim na tebe 🙏
    Jesi ponavljala testove ikako? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    03. Siječanj 2021. 10:55

Sanjarka88 🦋

Jana25

Missy88

Jana ❤

😔
    Nisam ju umislila. Jutros je smeđarenja bilo više. Zvala sam bolnicu, rekli su ako se pojaca da dodem ako ne, sutra ujutro u ginekolosku ambulantu… 🥺😭
    Jana svakako odi na pregled
    Ali pokusaj ne mislit na najgore odmah 🙏
    Moze biti xy razloga za smeđarenje i stvarno ne znaci uvik loše
    Mislim na tebe 🙏
    Jesi ponavljala testove ikako?

Nisam ponavljala testove. Vikend je bio, pa gosti itd. Bolove nemam. Upravo tipkam iz bolnice.
    Spremna na najgore, nadam se najboljem. Hvala ti Sanjarka. Divna si ❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 10:57

Javi nam sta kazu 🙏🙏🙏🙏
    Virujem da ce ti vadit betu jer se na uzv jos nista ne moze vidit. 
    Bude li beta dobra sigurno ce ti dati progesteron 
    Bude sve ok 🙏🙏🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    03. Siječanj 2021. 12:02

Evo cure dosla sam iz bolnice. Da tipkam ovdje ili na neloj drugoj temi? Da ne uzrujavam cure?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    03. Siječanj 2021. 12:16

Evo cure. Obavila pregled. 
    Doktorica nije vidjela krvarenje na onim stapicima za pregled i nije ga bilo na ultrazvuku. Kad me pregledavala nije me nista bolilo. Nazalost ne moze mi nista rec jer je tek 3+6 i sama se cudila. Stavim vam sliku onog sto je napisla pa mi vi eto recite. 
    Skroz sam okej. Samo se nezelim papit i ne zelim da me boli.
    Nesto je vidjela na uzv i dala mi je vaginalete.
    Da stavim sad dvije pa navecer ili da pricekam?
    https://ibb.co/pWFkCR6

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    03. Siječanj 2021. 12:20

Jano, drzi se. Korak po korak 😘 Stvarno se nadam da je sve dobro. Kad ti je gin rekla da uzmes vaginalete? Za sto su uopce?

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    03. Siječanj 2021. 12:23

Missy88

Jano, drzi se. Korak po korak 😘 Stvarno se nadam da je sve dobro. Kad ti je gin rekla da uzmes vaginalete? Za sto su uopce?

Ujutro i navecer. Al sad je podne pa ne znam. Progesteron

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    03. Siječanj 2021. 12:28

Traveller

Jana25

Evo cure. Obavila pregled.
    Doktorica nije vidjela krvarenje na onim stapicima za pregled i nije ga bilo na ultrazvuku. Kad me pregledavala nije me nista bolilo. Nazalost ne moze mi nista rec jer je tek 3+6 i sama se cudila. Stavim vam sliku onog sto je napisla pa mi vi eto recite.
    Skroz sam okej. Samo se nezelim papit i ne zelim da me boli.
    Nesto je vidjela na uzv i dala mi je vaginalete.
    Da stavim sad dvije pa navecer ili da pricekam?
    https://ibb.co/pWFkCR6

Stavi ti dvije sad i dvije navečer.
    Optimistična sam po onome što čitam. Možda ti je to bila samo stara krv, ti si imala implantacijsko krvarenje. Svakako ćeš vaditi betu pa ćemo biti pametnije. Držim fige da bude sve ok, znam da je teško, ali probaj se što manje stresirati. Lezi I odmaraj, ne diži ništa teško.

Ne mislis da je za 3+6 gestacijska prevelika?
    Hvala vam cure sto me smirujete. Al stvarno ❤
    Ova dr je bila tako hladna i arogantna. Da sta sam dosla da je to prerano. Jesm ja uopce sigurna da sam trudna. 😔

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    03. Siječanj 2021. 12:40

Samo ti pisi tu sto god treba, odmaraj i pokusaj se smiriti. Sutra dalje. Zao mi je sto te doktorica nije umirila 🥺 Jesi narucena i kod svog ginekologa ili?

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.