Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    01. Siječanj 2021. 18:07

Jana25

Mala2323

Pozdrav
    Evo i meneee 🤞🏻🍾
    Čestitam Vam.
    Ja sam svoj prvi pregled obavila prije 3 dana, jer sam imala bolove u donjem dijelu stomaka, bez krvi. Pa je sumnja bila na vanmateričnu. Hvala Bogu Gv u formiranju 4mm maternici.
    Danas sam 4+6 , idem opet na UZV za 2 tjedna. 😘 Termin po app je 04.09.2021

Čestitam 🥳🥳
    Sve smo tu negdje s terminima.
    Imam i na povremene m bolove u donjem dijelu, i to malo vise s lijeve strane gdje be bila O 😱😱
    Ko ce docekat 12.1. Da se narucim na pregled, moja dr. je na godisnjem

Hvalaa🍾
    Ma sve je to okej! Vidjet će te.
    Ja sam imala onak dosta jače bolove, i onda slabije i to stalno. 
    A sad evo danas i jučer povremeno i to vrlo male! Ginekologinja mi je rekla da je to normalno jer se maternica lagano širi.
    A meni je ovo prvi puta i uplašila sam se dosta 

+ 26.12.2020🖤

Jana25
    01. Siječanj 2021. 18:11

Mala2323

Jana25

Mala2323

Pozdrav
    Evo i meneee 🤞🏻🍾
    Čestitam Vam.
    Ja sam svoj prvi pregled obavila prije 3 dana, jer sam imala bolove u donjem dijelu stomaka, bez krvi. Pa je sumnja bila na vanmateričnu. Hvala Bogu Gv u formiranju 4mm maternici.

Čestitam 🥳🥳
    Imam i na povremene m bolove u donjem dijelu, i to malo vise s lijeve strane gdje be bila O 😱😱

Hvalaa🍾
    A sad evo danas i jučer povremeno i to vrlo male! Ginekologinja mi je rekla da je to normalno jer se maternica lagano širi.

Da. Bol je stvarno slicna onima kad imam vjesticu ali je povremena. Dode i ode. A kad trebam dobit drzi me stalno.
    I meni je prvi put 🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Mala2323
    01. Siječanj 2021. 18:31

Mala2323

Jana25

Mala2323

Pozdrav
    Evo i meneee 🤞🏻🍾
    Čestitam Vam.

Čestitam 🥳🥳

Hvalaa🍾

To je onda sve dobro. Brzo će prvi pregled. :)

Meni je jedino ginekologinja rekla da pijem folnu kiselinu. Počela sam od jučer :) 

+ 26.12.2020🖤

Jana25
    01. Siječanj 2021. 19:00

Traveller evo meni ti lagani grcevi uz umor i bolne cicke. Spavala bi konstantno. 🤣
    Mala super 🥰 ja uzimam u prenatalnim vitaminima gdje folne ima 400mg

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    01. Siječanj 2021. 22:00

Mala2323

Pozdrav
    Evo i meneee 🤞🏻🍾
    Čestitam Vam.

Meni isto 4.9. 😁 Cestitam ti i drago mi je da je sve dobro 🥰 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    02. Siječanj 2021. 01:46

Traveller, definitivno imas upecatljiv datum 😂
    A kod mene, od simptoma, umor na prvom mjestu, prespavala bih cijele dane. Ovaj tjedan sam doma, ne znam kako cu funkcionirati na poslu uopce. Jos ako mucnine krenu 😅 I bolne sise, a zadnjih dana me i probava malo muci. Veselo uglavnom 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    02. Siječanj 2021. 07:43

Traveller

Missy88

A kod mene, od simptoma, umor na prvom mjestu, prespavala bih cijele dane. Ovaj tjedan sam doma, ne znam kako cu funkcionirati na poslu uopce. Jos ako mucnine krenu 😅 I bolne sise, a zadnjih dana me i probava malo muci. Veselo uglavnom 😁

Meni je super što radimo od doma. Doslovno mogu skrivati T dok god želim. 🤣❤️
    I još nam je ovaj period sad laganini tako da stres neće biti baš prisutan kako je bio krajem godine.

Je, datum je zanimljiv. Frendica iz djetinjstva ima rođendan na taj dan. A i od muža jako dobar prijatelj. 😁

Jutro cure 🤗
    Blago tebi zbog posla. Ja radim u centru. I vikendom 😒🙄
    Lako su pamtljivi datumi, i bas su fora 😃

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    02. Siječanj 2021. 08:31

Traveller

Jana25

Traveller

Missy88

Meni je super što radimo od doma. Doslovno mogu skrivati T dok god želim. 🤣❤️
    I još nam je ovaj period sad laganini tako da stres neće biti baš prisutan kako je bio krajem godine.

Je, datum je zanimljiv. Frendica iz djetinjstva ima rođendan na taj dan. A i od muža jako dobar prijatelj. 😁

Jutro cure 🤗
    Blago tebi zbog posla. Ja radim u centru. I vikendom 😒🙄
    Lako su pamtljivi datumi, i bas su fora 😃

Jana, kakva ti je tempica, jesi uspjela dobiti doktora? Moja raste zadnja dva dana, jutros je na 37.

Dr mi je na godisnjem do 12.1. Zvala sam zamjenu pa su rekli da temperatura nije nikakav pokazatelj da je progesteron nizak 🤷‍♀️ to mi nije bilo dovoljno pa sam zvala dezurnu dr u petrovoj. Isto mi je rekla, i da ako bude krvarenje i bolovi jaci od mensrualnih da dodem.prekljucer kad sam zvala bila je 36.3.
    Danas mi je 36.4. Jucer nisam htjela mjerit da se ne stresiram.

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    02. Siječanj 2021. 09:03

Traveller

Ma onda nemoj ni mjeriti više da se ne stresiras.

Ne uljeva mi to nikako povjerenje. Spremna sam na to da cu vidjet svoju vjesticu 😔
    Ides li ti (i ako ides, kad ides) vadit TSH?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    02. Siječanj 2021. 09:25

Traveller

Jana25

Traveller

Ma onda nemoj ni mjeriti više da se ne stresiras.

Ne uljeva mi to nikako povjerenje. Spremna sam na to da cu vidjet svoju vjesticu 😔
    Ides li ti (i ako ides, kad ides) vadit TSH?

Nemoj tako razmišljati. Iz iskustva ti kažem da strah nema nikakvog smisla i ako se nešto mora desiti, desit će se bojali se mi ili ne. Ovako samo nabijemo sebi dodatni stres a to nam u T ne treba..Tako da sam pozitivno razmišljaj.

Zasad još neću, uzimam otopinu joda I ne usudim se prekidati. Trebala bih pauzirati dva tjedna da napravim nalaz. Jedem zdravo i puno se krećem, uzimam terapiju tako da je on sigurno u okvirima u kojima bi trebao biti jer ni onda nisam imala previsok. Koliki je tvoj TSH

Spremna sam na najgore, nadam se najboljem i s tim razmisljanjem sam savim okej 😊
    Ja sam trebala doktoru u 9 mj ali moj endokrinolog je u dubravi tako da od toga nista.
    Zadnjo put sam krv vadila sredinkm 9 mj i tad mi je TSH bio 1,260. Anti-tpo malo povisena. <5ref. Meni 10,4

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.