Anci kako se osjećaš danas? Kad ćete reći svojima?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Kužim da je teško ne reći svojima, no ima nešto iz tome da samo ti i muž znate tu vašu malu tajnu😁🤭 sjećam se kako smo mi, skroz do 9 tjedna nismo govorili, a stalno smo se druzili s roditeljima jer svi živimo blizu i onda na svakom druženju smo se samo pogledavali nas dva i smiuljili jer smo jedini znali što se događa🤭
Drago mi je da si ok, nemaš što sa simptomima, sve mi to zvuči normalno. Veselim se tvom prvom pregledu, jesi nestrpljiva?😁
Boli me dosta, ali sam doma pa je nekako lakše. Još danas preživim, sutra će biti lakse, a u utorak još bolje. I s te strane jedva čekam T da se malo odmorim od bolova.
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
Ma bit ce ti to sve ok, jos i bolje da ideš kasnije na pregled jer će biti manje stresa i sve će se vidjeti što treba🤗 a ovako ranije je moguće da se ne vidi srceko pa se stresiras bezveze. Bolje ovako.
Hvala na ponudi, no imamo svoje koje pijemo pa zasad sam još na tome💕
👱35, sve ok
Pozdrav svima, evo ja se prijavljujem, čitam vas neko vrijeme na onoj temi tko radi na bebi, htjela se pridružiti, ali dok se ja odlučim, stigao i plusić
👩37, amh 17.7., nalazi ok
🧔35, astenozoospermija
8/2021 🩷 L
pokušaji za 👶br. 2 od 9/2024.
Missy88 čestitam 😘😍😍🤗 uživajte na temi jesenske bebe, evo ti si prva jesenica na ovoj temi nakon Anci.
👱35, sve ok
Pozdrav svima, evo ja se prijavljujem, čitam vas neko vrijeme na onoj temi tko radi na bebi, htjela se pridružiti, ali dok se ja odlučim, stigao i plusić
🎊🎊🎊🎊❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala cure, malo kad čitam vaše potpise me još strah hoće se održati, ja sam paničar po prirodi haha
🧔35, astenozoospermija
8/2021 🩷 L
Hvala Anci, pomalo će nas biti
Lucky, hvala, sviđa mi se tvoja djetelina, obično je meni svuda u potpisima hehe, sretnooo :)
🧔35, astenozoospermija
8/2021 🩷 L
Hvala cure, malo kad čitam vaše potpise me još strah hoće se održati, ja sam paničar po prirodi haha
Ne citaj nista, pogotovo ne googlaj
Bit ce sve u savrsenom redu, Uzivaj u cinjenici da ces za 8mj biti MAMA ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Užasno mi se spava po cijele dane, tj. čak ni nije toliko pospanost nego više kao da nemam ni 1% energije za život Inače me uz to malo bole sise i to je to zasad.
Prošli mjesec sam od ovulacije imala grčeve svaki dan, svako malo me probadalo u jajnicima, piškila sam svakih pola sata i bila sam uvjerena da sam trudna kad ono menga stigla na vrijeme. Ovaj ciklus tu i tamo osjetim malo grčeve, ne čini mi se da baš toliko često trčim na wc, ali umor me ubija.
Kako se ti držiš?
S obzirom da nikome još ne želim reći jer je prerano, stvarno je super bar ovdje s nekim popričati
🧔35, astenozoospermija
8/2021 🩷 L
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji