Anci kako se osjećaš danas? Kad ćete reći svojima?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Kužim da je teško ne reći svojima, no ima nešto iz tome da samo ti i muž znate tu vašu malu tajnu😁🤭 sjećam se kako smo mi, skroz do 9 tjedna nismo govorili, a stalno smo se druzili s roditeljima jer svi živimo blizu i onda na svakom druženju smo se samo pogledavali nas dva i smiuljili jer smo jedini znali što se događa🤭
Drago mi je da si ok, nemaš što sa simptomima, sve mi to zvuči normalno. Veselim se tvom prvom pregledu, jesi nestrpljiva?😁
Boli me dosta, ali sam doma pa je nekako lakše. Još danas preživim, sutra će biti lakse, a u utorak još bolje. I s te strane jedva čekam T da se malo odmorim od bolova.
Ma bit ce ti to sve ok, jos i bolje da ideš kasnije na pregled jer će biti manje stresa i sve će se vidjeti što treba🤗 a ovako ranije je moguće da se ne vidi srceko pa se stresiras bezveze. Bolje ovako.
Hvala na ponudi, no imamo svoje koje pijemo pa zasad sam još na tome💕
Pozdrav svima, evo ja se prijavljujem, čitam vas neko vrijeme na onoj temi tko radi na bebi, htjela se pridružiti, ali dok se ja odlučim, stigao i plusić
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy88 čestitam 😘😍😍🤗 uživajte na temi jesenske bebe, evo ti si prva jesenica na ovoj temi nakon Anci.
Pozdrav svima, evo ja se prijavljujem, čitam vas neko vrijeme na onoj temi tko radi na bebi, htjela se pridružiti, ali dok se ja odlučim, stigao i plusić
🎊🎊🎊🎊❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala cure, malo kad čitam vaše potpise me još strah hoće se održati, ja sam paničar po prirodi haha
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hvala Anci, pomalo će nas biti
Lucky, hvala, sviđa mi se tvoja djetelina, obično je meni svuda u potpisima hehe, sretnooo :)
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hvala cure, malo kad čitam vaše potpise me još strah hoće se održati, ja sam paničar po prirodi haha
Ne citaj nista, pogotovo ne googlaj
Bit ce sve u savrsenom redu, Uzivaj u cinjenici da ces za 8mj biti MAMA ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Užasno mi se spava po cijele dane, tj. čak ni nije toliko pospanost nego više kao da nemam ni 1% energije za život Inače me uz to malo bole sise i to je to zasad.
Prošli mjesec sam od ovulacije imala grčeve svaki dan, svako malo me probadalo u jajnicima, piškila sam svakih pola sata i bila sam uvjerena da sam trudna kad ono menga stigla na vrijeme. Ovaj ciklus tu i tamo osjetim malo grčeve, ne čini mi se da baš toliko često trčim na wc, ali umor me ubija.
Kako se ti držiš?
S obzirom da nikome još ne želim reći jer je prerano, stvarno je super bar ovdje s nekim popričati
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji