Drage moje, trebam savjet… prilazem nalaz pregleda urina koji je po meni katastrofalan.https://ibb.co/M2gfnMb (osobno nisam osjecala nikakve tegobe koje bi upucivale na infekciju. Cesto idem na wc,ali to sam pripisala trudnoci.
Nakon njega dr me poslala na urinokulturu i danas dolazi nalaz-sterilan. E sad, nekako mi to dvoje nejde zajedno. Kako je moguce da je ovaj nalaz tako los, a urinokultura sterilna? Da trazim ponavljanje obje pretrage? Nisam pametna uopce🤦🏼♀️
Ne brini, takvi nalazi su u trudnoci normalni. Meni su isto bili poviseni leukociti i pisalo dosta bakterija, bila sam sigurna da to znaci upala, a ginekologica mi kaze da je nalaz uredan, nista mi nije bilo jasno 😂 Ali urinkultura dosla sterilna i to ti je jedino bitno zapravo.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sretno svima na pregledima danas 🤗
Mišić super! Može četvrtak? Ti reci sat, ja radim popodne pa mi je svejedno kad ujutro 😊
Malenabeba javi što ti je ginekologica rekla i što ste odlučili za daljnje korake, nadam se da si bolje 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bok cure. Nadam se da ste sve dobro. Ne javljam se puno jer sam u velikom stresu i nemam volje za nista.
Bila sam kod svoje dokt i kaže da je velik rizik za tiromisomiju 21 prema biokemiji. Rezultat je 1:50. Kombinirani je 1:108. Idem na nifty sad samo da smislimo novce danas.
Na uzv je sve super nuhalni nabor nosna kost i nista ne ukazuje da beba ima sindrom, super se razvija. Ali eto biokemija je bitna jako koja nije dobro.
Neznam sta mi je činiti uopće dalje i ako nifty pokaže los rezultat neznam sta cu.
Samo se nadam dobrom ishodu i da postoji bar malo nade da je sve uredu. 😟😟😟
Bok cure, nadam se da ste dobro 😊
Meni su ovih dana promjene raspolozenja strasne. Valjda stres u ocekivanju pregleda.
Lorre i meni se cini dobar nalaz, cestitam 😊
Ani meni je isto bilo bakterija i povecani leukociti pa urino sterilna. Sestra mi je rekla da je to normalno u trudnoci. Ne brini.
Malenabeba drzi se. Mogu mislit koji stres sad prozivljavas, drzim fige da nifty ispadne dobar. 🍀🤞🏽Uz tebe smo!
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Bok cure. Nadam se da ste sve dobro. Ne javljam se puno jer sam u velikom stresu i nemam volje za nista.
Bila sam kod svoje dokt i kaže da je velik rizik za tiromisomiju 21 prema biokemiji. Rezultat je 1:50. Kombinirani je 1:108. Idem na nifty sad samo da smislimo novce danas.
Na uzv je sve super nuhalni nabor nosna kost i nista ne ukazuje da beba ima sindrom, super se razvija. Ali eto biokemija je bitna jako koja nije dobro.
Neznam sta mi je činiti uopće dalje i ako nifty pokaže los rezultat neznam sta cu.
Užasno mi je žao što morate prolaziti sad taj stres, brigu i iščekivanje 😌 Nada svakako postoji jer je svejedno veća šansa da će sve bit ok. Ne znam kakva je situacija s amniocentezom i koliko se čekaju rezultati, al jeste razmišljali o tome možda jer je Nifty stvarno skup?
Držite se, mislimo na vas i šaljemo pozitivne misli i vibracije! 💓
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Cure samo da se javim, kod mene je na pregledu sve ok, beba ima 5 cm, nt 0,8. Mase rukicama, nogicama, pa ih prekriži, pa stisne šalikice, ma prepre divno nešto. Ja ću ipak sljedeći tjedan i nifty napraviti čisto da budemo u potpunosti mirni 😊
Nemam još termin za sljedeći pregled, jer nije bilo ove medicinske a ova na zamjeni nije znala šta znače njeni iksici u bilježnicima pa ću se naručiti za 2 tjedna tek
Drzi se bir ce to super sve. Ta biokemija takva moze biti zbog sindroma no isto tako moze biti takva zbog xy razloga i u konačnici ne znaci nista osim da je potrebna dodatna provjera
Kod nas je eto suprotno. Biokemija odlicna Al nuhalni koma. Ja bi radije ipak obrnuto da je.
Veliki zagrljaj ti saljem. Tocno znam kako se osjecas 🤗❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bilježim se na pregled 29.4. u 18h jedva čekam da vidim bebicu onda ću bit 15+6 i muž i kćer idu samnom jer se nadaju da ćemo saznati i spol. Sa 13 tjedana dr nije bila sigurna pa nije tila reći jeli curka ili dečko. Ona ima 3d UZV pa će moći sigurno bolje viditi nego na bolničkom UZV.
Držim fige da saznate spol🤞🤞A mislim da ćete moći saznati jer je 3D ipak bolji od onog običnog
I ja se dvoumim da odem privatno na 5D samo da saznam spol.Sljedeće srijede sam naručena u Dz a čisto sumnjam da će mi tamo reci spol :\ A bas sam sad nešto nestrpljiva 😹
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Baš mi je žao što prolaziš kroz sve to, nadam se da će biti ok ❤ za nifty sam negdje procitala da se moze plaćati i na rate ali neznam mozda ovisi kako kod kojeg doktora, ne znam da li si razmisljala o aminocintezi, ona je navodno 100% točna
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji