Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Travanj 2021. 09:21

Love2021

Draga Sanjarka jesu ti stigli nalazi?

🤗
    Nisu. Tek je 4 dana proslo. 
    Ne ocekujem ih prije srijede / četvrtka

Ivkice cestitam na dečku 💙

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    24. Travanj 2021. 09:26

Jutro cure! 🌞
    Čestitam svim curama na jučerašnjim odličnim pregledima 💓 
    Malenabeba držim fige da sve bude savršeno i da vam ovaj period iščekivanja i brige što prije završi! Probaj se smiriti i korak po korak. Razmisli koje su vam opcije i odlučite se za jednu, odmah će vam biti lakše kad nešto konkretno odlučite i krenete, uz tebe smo 💓
    Mišić odlično 😊☕  možemo slj tjedan? Ja mogu pon, sri ili čet ujutro, utorak ili petak popodne, javi kako tebi paše 😊 povedi i ostatak mišića 🙊 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    24. Travanj 2021. 09:28

Ivkice dobrodošao u grupu Luka 💙 
    Za bubrege ne znam ništa, al vjerujem da će sve bit ok, probaj što manje guglat prije pregleda 😏

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Love2021
    24. Travanj 2021. 09:59

Sanjarka88 🦔

Love2021

🤗

Ahaa tek idući četvrtak, ja sam si zapamtila ovaj koji je bio jer sam mislila da si prije 10d napravila test . Trudnički mozak 🥴 Još par dana onda, uz tebe smo 🙏

• ponosna.mama
    24. Travanj 2021. 10:07

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zdravoo zenicee mojee…zanima me da li je koja od vas imala bolove u donjem stomaku sa obje strane i na sredinu nesto malo iznad stidne kosti…nisu to bolovi da se ne moze izdrzati ali su konstantni…i vise je osjecaj zatezanja kada hocu da ustanem nekako me zategne i kao bol ili grc ostane…ne mogu bas tacno da opisem…nije mi tvrd stomak da mislim da su kontrakcije …ne bih da panicim i odmah idem doktoru svakako imam termin za 7 dana…inace smo 17+2…

Hvalaa ❤❤❤

Ja imam bolove kada kihnem i kad se idem dignit, ali nisu stalno prisutni nego samo kod tih radnji. Sad vec podvjesno kad se idem dignit kazem aaa i uhvatim se za donji dio stomaka 🙃

SamoMalo
    24. Travanj 2021. 10:11

Evo, ja imam povecan bubreg, samo po sebi nije radilo nikakve probleme nego to sto uz to sam imala refluks pa sam kao mala bila na profilaksi antibiotika radi upala mjehura.
    Tu i tamo i u odrasloj dobi znam imat upalu mjehura iako refluksa od davno nema. Bubreg ne radi nikakve probleme, doslovno to nitko nikad ne spominje. Sad, ne znam kolko je uvecan, kazem, cak ni ne kontroliram to, samo imam tu spoznaju.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    24. Travanj 2021. 10:31

Hahaha i ja takoo...cim ustajem drzim se za donji stomak...pa vidjet cemo kako i sta ce bit...nekad manje boli nekad vise...ali sve je za izdrzat...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Kiky 🥰
    24. Travanj 2021. 10:43

bumac95

Kiky jesi ju skidala ili pustila? Bas me zanima do koliko se tolerira trudnicama 🤦🏼‍♀️
    Ivkicačestitam na dečkiću 💙
    Još si malo i čekala na pregled. Ja i KBC Rijeka bila naručena u 11, a došla na red u 3 😭😭😭

Ja sam pila lekadol, to mi je preporucila i doktorica i ginekolog je rekao da slobodno pijem. I da se do 38 tolerira i da su to sve blagi simptomi. Rekla mi je da je jedino problem ako se temp ne spusta sa tabletom, onda bih trebala u bolnicu. Ali hvala Bogu sve je proslo kako treba. I ti imas koronu?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    24. Travanj 2021. 10:47

Love2021

Sanjarka88 🦔

Love2021

🤗

Ahaa tek idući četvrtak, ja sam si zapamtila ovaj koji je bio jer sam mislila da si prije 10d napravila test . Trudnički mozak 🥴 Još par dana onda, uz tebe smo 🙏

Hvala ti draga Love, puno mi znaci vasa podrska ❤️ mislim da samo majka razumi drugu majku.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

eemine4
    24. Travanj 2021. 12:11

Trudnice moje da se i ja javim.. jučer sam išla na pregled nisam radila uz već samo da mi dr pogleda nalaze. Nije bilo mog doktora već neka druga doktorica koja je bila jaaako jako drska. Naime ja sam radila kombinirani test,torch i hormone štitne žlijezde. Te sam uputnice sama tražila i uzela na svoju ruku jer prosto želim da provjerim sve. Drsko me pitala ko vam je dao ove nalaze da radite,ja kažem sama sam ih htjela raditi. “Pa hoćete li prekinuti trudnoću ako ne budu u redu?” Ja kažem ne a ona meni pa nemate onda potrebe ni da ih radite. Ne možete vi znati bolje od doktora šta vam treba itd Itd..Još sam u šoku od njenog nastupa.. pa jel mi trudnice imamo pravo znati da li nam je beba zdrava ili ne. 

Inače su nalazi ok ali ovakvo ponašanje još nisam doživjela,pa sam samo htjela podijeliti sa vama moje iskustvo da znate da vas ništa ne može iznenaditi!

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.