Draga Hera, drži se! ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, ali nadam se da ćeš skupiti snagu. Nadam se da je s bebicom sve u redu. Šaljem ti zagrljaje!!
Frakcija je bila 3,57
Nisko da
Al mislim da Nifty garantira tocne rezultate za sve frakcije preko 3.5
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Frakcija je bila 3,57
Nisko da
Al mislim da Nifty garantira tocne rezultate za sve frakcije preko 3.5
Tako je! Javili bi da je frakcija preniska i da nisu mogli dobiti podatke.
Zasto sve ne moze biti lijepo.😞😞
Toliko se covjek veseli sto mu novo bice raste ispod srca i uvijek se nesto mora zakomplicirati...
Drzte se se cure,uz vas smo..🤍
Carpe Diem čestitke na dobrom pregledu! ma daaa, napravi na putu, taman ćeš i dobiti rezultate, a a cijene su ti iste kao doma (ili se varam?).
Meni je frakcija bila na Niftiju 15.5.
Zao mi je Hera sto se to dogadja ali bit ce sve na kraju u redu. Jednostavno nekad moramo proci tezi dio puta da bi na kraju sve bilo kako treba biti. Nebi ni meni, da se razumjemo, bilo lako. Ja u petak tek imam pregled i jos nakon korone. Nemam pojma sta me ceka jer nisam bila vise od mjesec dana od kad sam radila Nifty na pregledu. Ali nadam se da ce sve biti kako treba.
Sanjarka, Hera divne ste zene i ja sam uvjerena da ce sve biti kako treba!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Draga hera msm da nema sad rijeci koje bi te utjesile, ali moja kolegica je prosla slicno, uvijek je glava odskakala od tijela i uvijek je beba bila sva skvrcena i nikad ju nisu mogli izmjeriti kako spada, ali ona nije htjela nikakve testove niti ici na pobacaj jer su joj rekli da je bebina brada spojena sa prsima i da nece dobro zavrsiti, ostala je toliko pozitivna u svemu tome i molila se svakog dana za svoju bebicu da bi na kraju rodila zdravog djecaka u terminu bez ikakvih posljedica a to kaj su joj rekli da je brada spojena sa prsima beba se rodila velika i teska i zapravo je to bilo od debljine doduse djecak sada ima 5 godina i ima malo vecu glavu od prosjeka ali jednostavno ima takvu glavu "veliku glavu", svake godine kontroliraju mozak ali uvijek je sve oke i dijete ni fizicki, ni mentalno, ni motoricni nikad nije zaostajalo za svojim vrsnjacima tako da ja vjerujem fa nije nikakva kromosomska anomalija i da ce na kraju sve biti uredu, saljem puno podrske ❤❤
Ajoj draga Hera jako mi je žao na svemu što prolaziš 😞😞 nadam se da će na kraju sve biti dobro s tobom, Sanjarkom, Malenombebom i da će vaše bebice biti zdrave i sretne. 🙏🙏 ako išta znači, meni je gin na uzv s 12 tjedana rekla da se područje oko pupka isto neravnomjerno razvija, ali mi je odmah rekla da je to skroz normalno kod beba, da neka beba razvije prvo ovo, neka ono, nadam se da će to biti slučaj i kod tebe 💓 tu smo za vas
Mišić paše mi 11! 😊 jedino ako bude ovako šugavo vrijeme i preksutra onda možemo odgodit za slj tjedan i nadam se 🌞
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Što se frakcije na Niftyju tiče, mislim da se ne moraš oko toga bojati jer oni imaju prejaku reputaciju da bi si dozvolili pogrešno tumačenje rezultata, u tom slučaju bi ti rekli da je frakcija preniska i da moraš ponoviti, ovako mislim da možeš biti mirna i da su dobili informacije koje su trebali.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo nisam nista pametnija nakon pregleda. Moja curka ne napreduje kako bi trebala. Jucer je opet bila skvrcena i nije se htjela pomaknut. Opet nije uspio sve jasno vidjet niti ju izmjerit. Bilo je i nesto manje plodne vode. Zbog sveg tog me uputio u bolnicu na fetalnu medicinu. Uspjela sam danas ujutro odmah obavit uvz. I eto trudnoca odgovara tjednima, ali nesto je neobicno. Glavica je nesrazmjerno veca od ostatka tijela i jos se ne vidi sve kako bi trebalo. Rekla mi je doktorica da je to jos razvojno sve i da je moguce da se samo od sebe rijesi ili postoji neka anomalija koju tek trebaju otkriti. Otkucaji srca su dobri i beba se mice pa je rekla da jos za sve ima sanse i da je sad cekanje jedina opcija. Iduci pon idem u dnevnu bolnicu da me vise doktora gleda i onda cemo bit pametniji. U svakom slucaju shrvana sam i ne mogu vjerovat da se to sad dogada kada sam mislila da cu se napokon opustiti. 😥 Ja cu se isto malo povuc s foruma i doc sebi da uspijemo ovo sve izdrzat.
Žao mi je zbog toga, i žao mi je što to sve sada prolazis.
Pokušaj prihvatiti sve emocije koje trenutno prolazis, bez otpora te se pokusaj smirivati koliko god teško bilo. Znam, najlakse je nekome drugome dati savjet da misli pozitivno ali nje baš uvijek tako, pogotovo u ovakvoj situaciji. Probaj prvo prihvatiti trenutnu situaciju, te da nije konačna i da ipak postoji šansa da sve bude uredu.
Jesi li radili nipt ili sličan test?
Nadam se i vjerujem da će ipak biti sve uredu i šaljem ti najveći zagrljaj🙏🙏❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji