Malenabeba, Sanjarka uz vas smo sve, drzimo fige, grlimo i cekamo najbolje moguce rezultate 🥰
Sanjalica cestitke na deckicu 😍
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Buhtlica, Sanjalica čestitke na super pregledima, sad uživajte i opustite se 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Za aminocintezu bi trebala čekati još 3 tjedan, da uđem u 16-ti tjedan pa još oko 2-3 tjedna nalaze. Ubilo bi me to čekanja.
Ići ćemo na nifty pa kako dragi Bog da.
Nemogu se veseliti svojoj prvoj trudnoći. 😔
Osjećam se užasno da dečko nije uz mene neznam sta bi.
Hvala svima na podršci stvarno ste divne zenice.
Nadam se da cu se ja javiti sa sretnim vijestima uskoro i da cu uživati u svojoj bebici. 😥
Samo neznam da li mi postoji sada rizik od pobačaja? Da zbog te lose biokemije se ne desi nešto bebi? To sam ju danas zaboravila pitati imala sam sto pitanja ali to zaboravila nažalost.
Malenabeba, Sanjarka drzite se, cure! 💜 sve se s vama nadamo najboljim mogucim rezultatima. ☘️☘️
Buhtlica, Sanjalica cestitam na dobrim pregledima! 😃
Zara7 moze cetvrtak! 😊 je li ti odgovara oko 11 ili ti je kasno?
Pozdrav cure. 🌸
Sanjarka88, malenabeba čekam sa vama i molim se najbolje rezultate. ❤🙏
Ani ako možeš kupiti čaj od kukuruzne svile ili bokvice. Dnevno jedna solja i piti u gutljajima polako koji sat, onako kao lijek. Nešto najbolje za bakterije u urinu iako je tvoj nalaz sasvim solidan za trudnicu.
.... ja sam imala danas pregled.
Sve je ok, sa bebom i sa mnom.
Jedino me dr. savjetovao da na narednom pregledu ili u međuvremenu odradim nifty, jer sam danas tek 10+1 i po njemu je to rano. Odnosno bolje je sacekati jos koji tjedan za mjerodavnije rezultate.
Poslusati ću ga, samo što sam za vikend planirala u Hrvatsku i Hercegovinu sama sa curicom i psićem 4 tjedna, pa ako bih okasnila ovde za nifty, možda ga kroz 2 tjedna napravim negdje u Hr...
Osjećam se super sada, mucnine su vrlo rijetke, većinom kada sam baš gladna... i smrsala sam kilo, sada sam na 59 😅
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Malenabeba, biokemijski sam po sebi nije rizik od spontanog. Ali, ako stvarno je beki sindrom, moguce je da to uzrokuje spontani. Iako je vrlo vjerojatno sve ok 🥰
Zdravo trudnice moje…samo da javim da sam danas bila na pregledu umjesto 04.05…imala sam bolove u donjem stomaku i nisam vise mogla da cekam…
Sa bebom je sve uredu…i samnom je sve uredu,bolovi su od rastezanja….nekada manje boli nekada vise ali je to sve normalno…rekao mi je da uvijek osjetim nesto da se prepadnem da dodjem…
Iii na kraju……………..cekamo djecaka 👣💙🐣
Sljedeci pregled imamo 25.05.
Čestitam na dečkiću 💙
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sanjarkasaljem zagrljaje i drzim fige za rezultate i da dodu brzo ❤️ Mislim da smo sve na iglama s tobom 🍀 jel znas kad bi trebali doc?
Prosjek je cca 8 dana, tako da moguce sutra
Iako se nadam da nece prije četvrtka jer je mm na terenu danas i sutra 😣
Kako je prosao pregled? ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zdravo trudnice moje…samo da javim da sam danas bila na pregledu umjesto 04.05…imala sam bolove u donjem stomaku i nisam vise mogla da cekam…
Sa bebom je sve uredu…i samnom je sve uredu,bolovi su od rastezanja….nekada manje boli nekada vise ali je to sve normalno…rekao mi je da uvijek osjetim nesto da se prepadnem da dodjem…
Iii na kraju……………..cekamo djecaka 👣💙🐣
Sljedeci pregled imamo 25.05.
Cestitke na deckicu 💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji