Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    26. Travanj 2021. 16:40

buhtlica34

Cure samo da se javim, kod mene je na pregledu sve ok, beba ima 5 cm, nt 0,8. Mase rukicama, nogicama, pa ih prekriži, pa stisne šalikice, ma prepre divno nešto. Ja ću ipak sljedeći tjedan i nifty napraviti čisto da budemo u potpunosti mirni 😊

Divnoo 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    26. Travanj 2021. 16:49

Zara7

malenabeba8

Bok cure. Nadam se da ste sve dobro. Ne javljam se puno jer sam u velikom stresu i nemam volje za nista.
    Bila sam kod svoje dokt i kaže da je velik rizik za tiromisomiju 21 prema biokemiji. Rezultat je 1:50. Kombinirani je 1:108. Idem na nifty sad samo da smislimo novce danas.
    Na uzv je sve super nuhalni nabor nosna kost i nista ne ukazuje da beba ima sindrom, super se razvija. Ali eto biokemija je bitna jako koja nije dobro.
    Neznam sta mi je činiti uopće dalje i ako nifty pokaže los rezultat neznam sta cu.
    Samo se nadam dobrom ishodu i da postoji bar malo nade da je sve uredu. 😟😟😟

Užasno mi je žao što morate prolaziti sad taj stres, brigu i iščekivanje 😌 Nada svakako postoji jer je svejedno veća šansa da će sve bit ok. Ne znam kakva je situacija s amniocentezom i koliko se čekaju rezultati, al jeste razmišljali o tome možda jer je Nifty stvarno skup?
    Držite se, mislimo na vas i šaljemo pozitivne misli i vibracije! 💓

Cekaju se neka 2, 3 tjedna tako da vise manje dođe na isto. Osim sto je amniocenteza invazivna pretraga, iako je bilo kakav rizik minimalan, ali je barem besplatna ako nemate za Nifty. Ja sam ju prezivjela sa svojim strahom od igle i obicnog vađenja krvi, tako da nije prestrasno, osim psihicki i te brige hoce li sve biti ok.
    Sretno malenabeba8 ❤ 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Hera✨
    26. Travanj 2021. 16:53

Buhtlica cestitam na uspjesnom pregledu 🤗
    Tako je Nifty je sad oko 300 kn mjesecno na rate kolko sam vidjela i mislim da se svuda moze. Mene isto kad sam radila pitala zelim li na rate. Rez su dosli tocno za tj dana. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

sanja0508
    26. Travanj 2021. 16:58

malenabeba8

Bok cure. Nadam se da ste sve dobro. Ne javljam se puno jer sam u velikom stresu i nemam volje za nista.
    Bila sam kod svoje dokt i kaže da je velik rizik za tiromisomiju 21 prema biokemiji. Rezultat je 1:50. Kombinirani je 1:108. Idem na nifty sad samo da smislimo novce danas.
    Na uzv je sve super nuhalni nabor nosna kost i nista ne ukazuje da beba ima sindrom, super se razvija. Ali eto biokemija je bitna jako koja nije dobro.
    Neznam sta mi je činiti uopće dalje i ako nifty pokaže los rezultat neznam sta cu.
    Samo se nadam dobrom ishodu i da postoji bar malo nade da je sve uredu. 😟😟😟

Bas mi je zao sto prolazis to sve. Pokusaj misliti pozitivno i da ce ti sve biti dobro. Pokusaj viditi sa svojom doktoricom pitaj ju za panoramu. Za nju govore da je najbolja. Meni su davali 3 opcije osnovnu za 3.900, srednju za 4.300 i prosirenu za 4.700. Kod moje doktorice je islo da su mi dali broj od jedne zene koja se zove Tanja sa njom dogovaras sve u vezi placanja. Mozda  moze na rate nekakve treba provjeriti. 
    Iskreno se nadam da ce sve biti uredu. Drzi se ❤🥰
    Sanjarka tebi jedna velika pusa i nadam se da ces nam u cetvrtak javiti lijepe vijesti. 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    26. Travanj 2021. 17:23

Sanja ❤️
    Ja sam isto na kraju na prijedlog dr. Napravila panoramu. 
    Prvo je rekao da cemo srednji paket da je dovoljno, no nakon uzv gdje je vidio da je nuhalni narastao rekao mi je da ipak obavimo prosirenu.
    Mislim da zapravo netko tko nema nekih uzv pokazatelja za neke abnormalnosti dovoljno je napraviti obicni tj najosnovniji paket. 
    Ovo sve drugo kako ide daljnja provjera zapravo nemaju neke velike postotne tocnosti a za neke stvari nemaju nikakve statisticke pokazatelje jos jer su to sve relativno nove pretrage. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Travanj 2021. 17:24

Ja sam prosirenu panoramu platila 4500kn. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Hera✨
    26. Travanj 2021. 17:34

Sanjarka saljem zagrljaje i drzim fige za rezultate i da dodu brzo ❤️ Mislim da smo sve na iglama s tobom 🍀 jel znas kad bi trebali doc?

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    26. Travanj 2021. 17:52

Zdravo trudnice moje...samo da javim da sam danas bila na pregledu umjesto 04.05...imala sam bolove u donjem stomaku i nisam vise mogla da cekam...
    Sa bebom je sve uredu...i samnom je sve uredu,bolovi su od rastezanja....nekada manje boli nekada vise ali je to sve normalno...rekao mi je da uvijek osjetim nesto da se prepadnem da dodjem...

Iii na kraju.................cekamo djecaka 👣💙🐣
    Sljedeci pregled imamo 25.05. 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mateja32
    26. Travanj 2021. 18:18

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zdravo trudnice moje…samo da javim da sam danas bila na pregledu umjesto 04.05…imala sam bolove u donjem stomaku i nisam vise mogla da cekam…
    Sa bebom je sve uredu…i samnom je sve uredu,bolovi su od rastezanja….nekada manje boli nekada vise ali je to sve normalno…rekao mi je da uvijek osjetim nesto da se prepadnem da dodjem…

Iii na kraju……………..cekamo djecaka 👣💙🐣
    Sljedeci pregled imamo 25.05.

Čestitam, ovo je godina dečkića.. Iskreno i ja priželjkujem 💙

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Ani92
    26. Travanj 2021. 18:58

Drage moje, hvala svima na odgovorima. Malo ste me umirile. Sada sam zaista uvjerena da je google najgori moguci nacin tumacenja nalaza 🤦🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.