Jutro svima 🥰 Hvala na odgovorima, znači normalna je ta moja bol u nogama i nisam jedina. Sve mogu izdržati osim straha 😁
Čestitam na pregledima 🥰 vidim i busu predivnu, tu smo negdje po tjednima samo sam ja sebi kao ormar 😂
Hera i moja beba je u 11+4 bila 4.93 i gin kaže da je to super pa mu vjerujem. ❤️ Ako ju je i mogao dobro izmjerit koliko se vrtila. 😂
Samo sto sam po zadnjoj m bila tad 12 + 4. Taj dio me zabrinuo. Jer je na pocetku samo 2,3 dana bila manja beba, a sad se to povecalo.
To ti se ionako mijenja, meni je u jednom trenu bila za tjedan dana veca, sad nedavno u bolnici skoro tjedan dana manja, a neki dan na pregledu ispala po mjerenjima tocno u dan.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure sa koronom. Kako ste?
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Baš super za dobre preglede! 🤗
Ja mislim da zadnja 3 dana osjetim bebu (prva je trudnoća pa nisam sigurna). Kao nekakvo kuckanje i par puta kao da je nešto proplivalo u donjem dijelu trbuha, ne znam kako bih objasnila. 😬
Cure boli li vas trtica? Imam osjećaj kao da se nešto razmješta 🙉
Trtica!! Već ju sanjam 😫 toliko me boli već desetak dana da ne znam kako bih se namjestila. Boli i kad ležim a ne stavim debeli jastuk između koljena, ali boli i kad duže stojim. Ja se osjećam kao da mi kosti trunu iznutra, takva neka glupa bol. Naručila sam si preko neta pilates loptu i kad stigne radit ću vježbe na njoj da se to malo istegne, nadam se da će pomoći. Jesi ti to probala?
.
Mateja31 divan trbuščić ☺️ moj je sličnog oblika, samo manji, i ja nosim dečka.
Zara točno to, popis sportova i aktivnosti ima 😅
Ima na youtube-u dosta videa s vježbama za trticu u trudnoći i općenito (tailbone/coccyx pain), komentari ljudi su dosta pozitivni, ja sam par puta radila i paše mi. Mene to više boljelo u ranijoj trudnoći, sad je ok pa možete probati 🧘🏼♀️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mene inače koljena u zadnje vrijeme bole 😏. Jel itko pije nešto za kosti ili za mišiće, a da je ok za trudnice?
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mene inače koljena u zadnje vrijeme bole 😏. Jel itko pije nešto za kosti ili za mišiće, a da je ok za trudnice?
Magnezij, mene uvijek opusti.
FlipFlop i Zara7 hvala vam cure, probat ću to!
Nisam još krenula s nikakvim vježbama jer prvo nisam smjela, a sada kada mogu nikako da krenem.
Imam osjećaj kako dan odmiče da me više boli. Ja pijem magnezij od početka, prvo sam od 375, a sada sam kupila od 500 pa ćemo vidjeti.
Sretno svima na pregledima danas! ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Jedino kalcij i magnezij.. to je to sto ja pijem
A zeleno povrće i orašasti plodovi su isto dobri .. ne znam da li ista smijemo piti dodatno
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Super, hvala cure na savjetima! 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zenice pomoć. Stigao mi je nalaz od krvi sa kombiniranog probira.
Izračunati rizik za trisomiju je iznad granične vrijednosti sto ukazuje na povećani rizik.
Prema rezultatu probira trisomije 21 (uz NT)
Očekuje se sa je 108 trudnica s istim podacima, jedna trudnoća ugrožena trisomijom 21 dok se 107 trudnica radi o normalnoj trudnoci.
Koncetracija slobodnog hCG je visoka.
Konc papa je niska.
Molim vas sto to znaci??? Ludimmm
Sortiraj odgovore
Najstariji