Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    21. Travanj 2021. 12:25

Sanjarka Veliki zagrljaj ti saljem i vjerujem u to da ce sve biti u redu. 💜

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• malenabeba8
    21. Travanj 2021. 12:30

Bok cure. Danas sam bila na kombiniranom probiru. Zanima me nalaz koji glasi ovako: napomena: NT 1.3 MM. Bosna kost se prikazuje. Uredna dinamika ploda. E sad mene muci taj NT zvala me sestra oni su u nalaz napisali 13mm, kaže da doktorica između 1 i 3 nije stavila točku ili da dođem po novi nalaz ili da ja stavim točku. Reko lakše meni staviti sama.
    Pa me zanima dal je to uredan nalaz?

Zara7
    21. Travanj 2021. 12:42

malenabeba8

Bok cure. Danas sam bila na kombiniranom probiru. Zanima me nalaz koji glasi ovako: napomena: NT 1.3 MM. Bosna kost se prikazuje. Uredna dinamika ploda. E sad mene muci taj NT zvala me sestra oni su u nalaz napisali 13mm, kaže da doktorica između 1 i 3 nije stavila točku ili da dođem po novi nalaz ili da ja stavim točku. Reko lakše meni staviti sama.
    Pa me zanima dal je to uredan nalaz?

Jeje skroz uredan nalaz 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Ljesnjak
    21. Travanj 2021. 12:57

Pozdrav curke, evo i mi danas bili na pregledu. Curka je teska 238 g, lijepo raste ali nije bila raspolozena za slikanje, okrenula nam je leda. Slijedeci pregled 18.5.
    Sanjarka puno pozdrava i pozitivnih zelja vam saljemo, mi smo imalo dosta problema i poteskoca i svakakvih nalaza. Razumijem te u potpunosti, vjeruj i biti ce sve okej i tvoja bebica je zdrava. 

Netko je pitao za baby watcher- ja slusam curku od 12. Tj, ali ju treba traziti bas nisko, taman tamo di dlacice prestaju rast. Mozda slusas previsoko.

Sanjarka88
    21. Travanj 2021. 13:07

Ljesnjak

Pozdrav curke, evo i mi danas bili na pregledu. Curka je teska 238 g, lijepo raste ali nije bila raspolozena za slikanje, okrenula nam je leda. Slijedeci pregled 18.5.
    Sanjarka puno pozdrava i pozitivnih zelja vam saljemo, mi smo imalo dosta problema i poteskoca i svakakvih nalaza. Razumijem te u potpunosti, vjeruj i biti ce sve okej i tvoja bebica je zdrava.

Netko je pitao za baby watcher- ja slusam curku od 12. Tj, ali ju treba traziti bas nisko, taman tamo di dlacice prestaju rast. Mozda slusas previsoko.

Hvala ti ❤️
    Znam da si i ti prosla stresno razdoblje.
    Vama je jedino nipt test bio los ili jos nesto?
    Mozes i na mail miss.sanjarka@gmail.com ako nebi javno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CarpeDiem
    21. Travanj 2021. 13:21

Slazem se apsolutno sa Sanjarka
    Najlakše je biti u jednu ruku neodgovorna i prepustiti sve slučaju, višim silama, pozitivi itd. Ali samo ako imate sreće pa je sve uredu. Poznajem dosta žena koje su morale roditi bolesno dijete sa vrlo teškim dijagnozama jer doktori nisu primjetili ništa do kraja, a isto tako i one majke kojima je na sredini trudnoce predložen porod jer jednostavno neke dijagnoze nisu spojive sa životom...
    I naravno i taj dio ako će dijete već biti rodjeno sa nekim nedostatkom, i roditelji i doktori moraju biti spremni na adekvatnu njegu.
    Dakle ako nešto mora biti, drugačije je kada se desi oko 10 tjedna, nego na sam kraj trudnoce. Naravno svaki gubitak je težak ali je puno drugačije majci i porodici kada se već  ne vežu, žena rodi itd. Ili u nekoj početnoj fazi... u tom slučaju uvijek sam za prenetalne Nipt testove više nego za rizik i ono klimavo ako-ako...
    Mada u nekim slučajevima ni Nipt testovi nisu 100% pouzdani ali u većini slučajeva jesu i uvijek sam Za.
    Naravno da svakoj od nas želim isto što i sebi, da bude sve u najboljem redu sa bebama i nama, ne želim da mracim nego čisto konstatujem da bi trebale biti odgovorne prema sebi i prema bebama pa u skladu sa našim mogućnostima priuštiti test ili pretragu.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Lisa27 👶🧸🎀
    21. Travanj 2021. 13:47

Evo i ja sam gotova sa pregledom 🥰 veliki smo, beba ima 18 cm, sve je super razvijeno. Misli da je curica 💗, ali na iducem pregledu ce mi 100% potvrditi 🙂 ja sam dobila do sada 1 kg.
    Iduci pregled je 19.5.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Tienna
    21. Travanj 2021. 13:48

CarpeDiem

Slazem se apsolutno sa Sanjarka.
    Najlakše je biti u jednu ruku neodgovorna i prepustiti sve slučaju, višim silama, pozitivi itd. Ali samo ako imate sreće pa je sve uredu. Poznajem dosta žena koje su morale roditi bolesno dijete sa vrlo teškim dijagnozama jer doktori nisu primjetili ništa do kraja, a isto tako i one majke kojima je na sredini trudnoce predložen porod jer jednostavno neke dijagnoze nisu spojive sa životom…
    I naravno i taj dio ako će dijete već biti rodjeno sa nekim nedostatkom, i roditelji i doktori moraju biti spremni na adekvatnu njegu.
    Dakle ako nešto mora biti, drugačije je kada se desi oko 10 tjedna, nego na sam kraj trudnoce. Naravno svaki gubitak je težak ali je puno drugačije majci i porodici kada se već ne vežu, žena rodi itd. Ili u nekoj početnoj fazi… u tom slučaju uvijek sam za prenetalne Nipt testove više nego za rizik i ono klimavo ako-ako…
    Mada u nekim slučajevima ni Nipt testovi nisu 100% pouzdani ali u većini slučajeva jesu i uvijek sam Za.
    Naravno da svakoj od nas želim isto što i sebi, da bude sve u najboljem redu sa bebama i nama, ne želim da mracim nego čisto konstatujem da bi trebale biti odgovorne prema sebi i prema bebama pa u skladu sa našim mogućnostima priuštiti test ili pretragu.

U jednu ruku se slažem, ali niti ti testovi nisu 100% točni i pouzdani. Stvar je osobnog izbora na koje svaka od nas ima pravo i treba sama donijeti odluku. Ja nisam išla na Nifty i sl. jer smatram da se i običnim kvalitetno napravljenim UZV pregledima može uočiti kada se beba ne razvija dobro pa se nastaviti sa detaljnijim pretragama ako to roditelji žele.
    Sanjarka, tebi od srca želim da nalazi budu dobri i da nam se brzo javis sa dobrim vijestima!

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Missy88
    21. Travanj 2021. 14:07

Lisa27 👶🧸🎀

Evo i ja sam gotova sa pregledom 🥰 veliki smo, beba ima 18 cm, sve je super razvijeno. Misli da je curica 💗, ali na iducem pregledu ce mi 100% potvrditi 🙂 ja sam dobila do sada 1 kg.
    Iduci pregled je 19.5.

Super, curica 🥰
    A sto se testova tice, da ne kostaju kao necija cijela placa mozda bi se i vise zena odlucivalo na njih. Kombinirani i nije neki pokazatelj. Meni bi bilo logicno da mozes to sve odraditi free kao normalnu pretragu u trudnoci, ali eto. 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

CarpeDiem
    21. Travanj 2021. 14:14

Tienna

CarpeDiem

Slazem se apsolutno sa Sanjarka.
    Najlakše je biti u jednu ruku neodgovorna i prepustiti sve slučaju, višim silama, pozitivi itd. Ali samo ako imate sreće pa je sve uredu. Poznajem dosta žena koje su morale roditi bolesno dijete sa vrlo teškim dijagnozama jer doktori nisu primjetili ništa do kraja, a isto tako i one majke kojima je na sredini trudnoce predložen porod jer jednostavno neke dijagnoze nisu spojive sa životom…
    Dakle ako nešto mora biti, drugačije je kada se desi oko 10 tjedna, nego na sam kraj trudnoce. Naravno svaki gubitak je težak ali je puno drugačije majci i porodici kada se već ne vežu, žena rodi itd. Ili u nekoj početnoj fazi… u tom slučaju uvijek sam za prenetalne Nipt testove više nego za rizik i ono klimavo ako-ako…

U jednu ruku se slažem, ali niti ti testovi nisu 100% točni i pouzdani. Stvar je osobnog izbora na koje svaka od nas ima pravo i treba sama donijeti odluku. Ja nisam išla na Nifty i sl. jer smatram da se i običnim kvalitetno napravljenim UZV pregledima može uočiti kada se beba ne razvija dobro pa se nastaviti sa detaljnijim pretragama ako to roditelji žele.
    Sanjarka,tebi od srca želim da nalazi budu dobri i da nam se brzo javis sa dobrim vijestima!

Naravno, ja sam napisala da sam ja za ali da svako odluči i uradi u skladu sa svojim mogućnostima. Ne bih se složila za "kvalitetan U.Z.", da je pouzdaniji od Nipt testa. U susjedstvu imamo djevojcicu staru 2 mjeseca, hrani se na sondu, za koju roditelji samo cekaju kad će preminuti jer upravo doktori svojim kvalitetnim U.Z do kraja trudnoće nisu uočili grešku. Mislim da je to strašno i zbog slicnih ili istih slučajeva sam pozvala na odgovornost.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.