Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    20. Travanj 2021. 20:29

Hvala SamoMalo 🥰 je li se tebi povukao hematom? 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

SamoMalo
    20. Travanj 2021. 20:39

Je, na pregledu sa 12tt ga vise nije bilo  prokrvarila sam sa 6tt

Taya_
    20. Travanj 2021. 20:45

Baš mi je drago da se povukao i da je sve u redu.. 😀 puno hvala na odgovoru 🥰

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

bumac95
    20. Travanj 2021. 20:59

Kad smo već kod neobičnih imena. Moja sestra malog oce nazvat Kai i iskreno prvih mjesec dana to nisam mogla ni zamislit 😂😂 al na kraju evo ga, stiže im Kai. Sad mi je već pod normalno postalo haha

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Kiky 🥰
    20. Travanj 2021. 21:13

Lejla🍀

Hej pitanje da li se neka od vas cjepila protiv korone, i da li znate jer se smiju trudnice cjepitt trazim po internetu ali nista konkretno ne nalazimm

Mene kad su zvali iz epidemioloske da sam pozitivna pitala sam ih za cjepljenje pa su mi rekli da ne preporucuju trudnicama.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Haru
    20. Travanj 2021. 21:16

SamoMalo

Ps ja primam prijedloge za neobicna imena za decke. Prvi je Jona 😁

Aaaa Jona je bio i na našem popisu, ali smo ipak odabrali nešto drugo. 😁

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem
    20. Travanj 2021. 21:17

Mateja31

Vecer trudnice, evo pojede me žgaravica, sto je dobro da me spasi?

Mene su bademi spašavali (puno badema grickala kroz dan)i soda bikarbona kada bi zgaravica nailazila tako u intervalima.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Haru
    20. Travanj 2021. 21:18

Taya 👣

Pozz trudnice.. Može mala pomoći ako koja ima iskustva iz prve.. Prije dva tjedna na prvom pregledu pronađena su mi dva hematoma.. Na strogom mirovanju sam uz terapiju Duphastonom 3x1.. Jučer sam primjetila smeđi iscjedak i lagano krvarenje koje je brzo prošlo pa sam otišla na pregled.. Plod je uredu, porastao je i 💜 nam kuca.. Puknuo je jedan od hematoma, taj je bio iznad ploda i nema ga više ali je ostao još jedan ispod ploda.. Znači od jučer imam smeđi iscjedak i lagano krvarenje koje prestane jako brzo.. Gin me upozorila da mogu lagano krvariti a ako se krvarenje pojača na menstrualno da se javim u bolnicu.. Je li koja imala iskustva sa time i kako je prošlo?

I meni je otkriven sa 6 tjedana, mirovala sam, pila duphastone 3x1 i evo sve je dobro. Hematoma nema već tjednima. 🙂 

'21. 💙
    '24. 💛

Lisa27 👶🧸🎀
    20. Travanj 2021. 21:34

Večer cureee 🥰
    Drago mi je da super prolaze pregledi ❤ ja sam sutra narucena u 9.40 i jako sam uzbuđena, nadam se da ćemo saznati spol 🙂
    Zadnjih dana me muci žgaravica, popijem malo mineralne pa bude bolje ali svi savjeti su dobrodošli ako koja ima prijedlog 😀😀
    Što se tiče kg strah me je vagati se doma tako da odugovlacim do pregleda 😅 
    Zadnjih par dana osjecam neke procese u trbuhu 😀 nisam sigurna da li je to beba ili ne ali mi se sve cini da da 😅
    Sretno svima sutra na pregledima ❤ 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

andjelina23
    20. Travanj 2021. 21:47

Enigmas

Cure trebam vase iskreno misljenje o jednom imenu za curicu. To ime sam procitala prije nekoliko godina na internetu i u mojoj glavi to ime zvuci tako divno i lijepo ali moja familija ne dijeli isto misljenje. Svjesna sam da je neobicno za nase ponedblje ali u mojoj percepciji ono zvuci kao prekrasno ime dok mojoj familiji totalno obratno. I sad ne kuzim da li ja to ime skroz drugcije percipiram u svojoj glavi i ono mozda nije stvarno “lijepo” po nekim uvrijezenim drustvenim normama ili vama ipak isto zvuci lijepo?
    Kaze meni mama da mislim na to kako ce biti mojoj kceri…a ja si pak cijelo vrijeme mislim kako ce biti fuuul zadovoljna sa svojim imenom LOL.
    Znaci radi se o imenu Lavinia.
    Mooim vas iskreno misljenje🙏

Meni osobno neobično i lijepo 🤗🤗 ja sam svojoj dala isto neobično ime, svi su me odgovarali, govorili da je ruzno, da si sam to izmislila.. Bla, Bla.. Nisam se obazirala... Druga beba ce također imat neko neobično ime 🤗

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.