Ej cure, ja tek sada stizem pisati. Pregled prosao dobro. Bebica je 7 cm, nuhalni je 1.6. Doktorica je zadovoljna. Skace, mlati nogama, mase i pokazuje guzu 🤣🤣❤
Bas sam sretna da je sve dobro.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sunce7 nemam proširene vene, al imam dosta popucalih crvenih kapilarica po nogama i malo po ramenima već nekoliko godina, ne znam ni ja od čega. Nisam išla posebno za tim zasad, zašto pitaš?
Ma malo sam citala u vezi prosirenih vena u trudnoci pa mi se svasta nesto javilo sto me zabrinulo🙊😂😂
Najbolje nista ne citat..
Sunce7 nemam proširene vene, al imam dosta popucalih crvenih kapilarica po nogama i malo po ramenima već nekoliko godina, ne znam ni ja od čega. Nisam išla posebno za tim zasad, zašto pitaš?
Ma malo sam citala u vezi prosirenih vena u trudnoci pa mi se svasta nesto javilo sto me zabrinulo🙊😂😂
Najbolje nista ne citat..
Ajme sad sam i ja išla čitat 😅 probat ću zaboravit pročitano i zapamtit samo da trebam što više šetat i ne dobit previše kila🙈 bit će sve dobro, ne treba sve ni znati nekad 😏
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanja0508 čestitke na super pregledu 💓
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ps ja primam prijedloge za neobicna imena za decke. Prvi je Jona 😁
Od frendova mali se zove Neo
👦 11/2017 👶 9/2020
Bok, žene! Ja sam danas skinula sa tavana svu robu za bebe koju imam, sad sam u nedoumici šta dokupiti. U broju 56, ako se beba treba roditi krajem kolovoza, jel bi vi uzimale što kratkih rukava?
Ne bih. Moj mladji je rodjen pocetkom 9. mj i bio je i ostao u dugim rukavima.
👦 11/2017 👶 9/2020
Ej cure, ja tek sada stizem pisati. Pregled prosao dobro. Bebica je 7 cm, nuhalni je 1.6. Doktorica je zadovoljna. Skace, mlati nogama, mase i pokazuje guzu 🤣🤣❤
Bas sam sretna da je sve dobro.
Divne vijesti Sanja
🍀🍀🍀🍀😃😃😃🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Takav je i moj rezultat bio.... I isto na tom pregledu se razmahala ko velika
🙃 🤭... Saljem ti veliki pozdrav i pusu! Ja evo nakon duze napokon da vas opet stizem citati.
Pozdrav trudnice 😊
Ja sam u fazi trudnicke nesanice pa da vas malo pozdravim.
Vidim da je sve super i da svi pregledi idu savrseno u redu. I jako mi je drago zbog toga ❤️
Hera cestitke na curici ❤️
Sta se nas tice. Nakon par dana šoka stigli su nalazi probira koji su bili odlični. To nade sta se pojavilo srusilo se jucer kad smo na kratkom uzv prije panorame vidili da se nabor jos malo povecao.
Dr ne daje nikakve prognoze. Moze biti sve dobro a i ne mora. I ta neizvjesnosti je zapravo ono sto je najgore od svega. Lakse bi se nosila s tim da mi je netko odmah rekao da stvari nece ispasti dobro.
A ovako.... Cekamo nalaze panorame. A za dalje tko zna. Pokusavam se i ucim se nosit sa ovom situacijom. Jer eto to je život i treba biti spreman na sve.
Pusa mojim okruglicama ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka bas mi je drago da di se javila 🥰
Odlicno da je kombinirani super! Kolko sad cekas nalaze, tjedan dana? Kolki je nuhalni? 13 tt trudnoce je dosta kasno za mjerit ga, jel to utjece nekako?
Vjerujem da je ovo cekanje i neizvjesnost koma, zelim ti iskreno da sto brze i bezbolnije prode!
Sanjarkabas mi je drago da di se javila 🥰
Odlicno da je kombinirani super! Kolko sad cekas nalaze, tjedan dana? Kolki je nuhalni? 13 tt trudnoce je dosta kasno za mjerit ga, jel to utjece nekako?
Vjerujem da je ovo cekanje i neizvjesnost koma, zelim ti iskreno da sto brze i bezbolnije prode!
Rekli su nalazi 7-10 dana. Do kraja sljedeceg tjedna dođu sigurno a vjerovatno i prije.
Sta se tice nuhalnog. Samo je brzinski izmjerio prvo 4mm pa 3.3mm. Lakse mi je mislit da je manja vrijednost i tocnija. Ali kazem imali smo samo kratki uzv da utvrdimo da srce kuca s mjerenjem se nije puno zabavimo.
Ja sam jucer bila 13+5 no beba je opet veca kao i prosli tjedan te sa 8.2cm odg 14+2/3
Pitala sam ga jel se vec trebao apsorbirati, kaze da nije da to tek ide od 14tt pa nadalje.
Da bi bilo bolje da nije rastao bilo bi da.
Iako svugdje pise da raste s bebom dok se ne krene apsorbirati on ocito ne misli tako.
Odlucila sam vise ne Googlati.
Bit ce ionako kako je predodređeno. Samo u glavi treba prihvatiti da moze ispasti i loše. A to je tezi dio, da.
Kombinirani mi je bez obzira na nuhalni ispao jako dobar, sad cemo vidjeti koliko mu je za vjerovati.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji