Sanjarkabas mi je drago da di se javila 🥰
Odlicno da je kombinirani super! Kolko sad cekas nalaze, tjedan dana? Kolki je nuhalni? 13 tt trudnoce je dosta kasno za mjerit ga, jel to utjece nekako?
Vjerujem da je ovo cekanje i neizvjesnost koma, zelim ti iskreno da sto brze i bezbolnije prode!
Rekli su nalazi 7-10 dana. Do kraja sljedeceg tjedna dođu sigurno a vjerovatno i prije.
Sta se tice nuhalnog. Samo je brzinski izmjerio prvo 4mm pa 3.3mm. Lakse mi je mislit da je manja vrijednost i tocnija. Ali kazem imali smo samo kratki uzv da utvrdimo da srce kuca s mjerenjem se nije puno zabavimo.
Ja sam jucer bila 13+5 no beba je opet veca kao i prosli tjedan te sa 8.2cm odg 14+2/3
Pitala sam ga jel se vec trebao apsorbirati, kaze da nije da to tek ide od 14tt pa nadalje.
Da bi bilo bolje da nije rastao bilo bi da.
Iako svugdje pise da raste s bebom dok se ne krene apsorbirati on ocito ne misli tako.
Odlucila sam vise ne Googlati.
Bit ce ionako kako je predodređeno. Samo u glavi treba prihvatiti da moze ispasti i loše. A to je tezi dio, da.
Kombinirani mi je bez obzira na nuhalni ispao jako dobar, sad cemo vidjeti koliko mu je za vjerovati.
Draga Sanjarka88, ja vjerujem da ćw sve biti u redu. 🙏
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Dobro jutro 😊
Sanjarka, drago mi je da si se javila, super za dobar nalaz, javi obavezno kad stignu nalazi. Ne zelim sad tu pisati bit ce sve ok kad nitko to ne moze znati, ali cak i ako ne bude, po ovo malo sto te znamo, sigurna sam da ces ti to sve odraditi kako je najbolje moguce jer si borac i divna osoba. Zelim vam puno snage u ovoj situaciji, a svi se nadamo da ce biti lazna uzbuna na kraju. Kako god, mislimo na tebe ❤
Anci nadam se da si dobro, puno te pozdravljam i nadam se da si nam sto prije na ovim temama opet 😘
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro 🥰
Draga Sanjarka vjerujem da ce biti sve uredu ❤ obavezno nam javi rezultate panorame 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Missy sretbo danas popodne ❤ i ostale cure ako koja ima pregled, bez sanjarke sam se pogubila 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sanjarko čekamo zajedno s tobom nalaze panorame 😊 držimo fige i šaljemo ti dobre vibre da bude sve kako treba, a vjerujem da će tako i biti 🤞🏻 Samo hrabro ❤️
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozdrav drage trudnice!
Bila sam kratko s vama na temi pa mi je dosta nick-ova poznato a Sanjarka ti si mi se nekako posebno urezala u pamćenje jer si jedna od onih ljudi koji (čak i preko foruma) zrače pozitivom i toplinom. Želim ti od srca da sve bude ok, nisam imala pojma što je nuhalni nabor pa sam išla googlati, prvo što mi je izbacilo je web neke poliklinike gdje je pisalo da u većini slučajeva djeca budu zdrava bez obzira na veći NN. Super za probir da je dobar, vjerujem da će i panorama onda biti.
Želim ti svu snagu da prebrodiš ovo teško razdoblje čekanja. Drži se
Šaljem pozdrave curama kojih se ovako na prvu mogu sjetiti Traveller, Missy, Hera, Lisa, Jana, Orhideja, Marija i svim ostalima na temi. Otvorim temu tu i tamo, vidim da ste manje-više ok i to mi je jako drago. Uživajte u trudnoći i čuvajte se sve.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚; 21.5. transfer⏳️
Dobro jutro ljepotice 😊
Bebači su vam divni 🥰 čestotam svima na dobrim pregledima, a sve cure koje odu danas, sretno! 😘❤
I da, sve znate, obavezno javite i kačite sličice 😄😁
.
Draga Sanjarka, ti si toliko jedna jaka mlada žena, da ti se divim. Stvarno, od srca ti želim da se sve riješi i izađe na dobro 🤞 ali osimntog nuhalnog ima i pozitve. Bebač raste, srce kuca, neda se, borac na mamu ❤ i naravno kombinirani izvrstan. Tu smo za tebe pa sta god bilo ❤velika pusa iz Zg u dalmaciju za ženu zmaja 🥰❤
Ancioo carice 😁 odmori od foruma i trk na zimse bebače. Velika pusa i zagrljaj ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Lori bas lijepo da nas se sjetis, kako si ti? Jesi se oporavila od svega? 😘
Inace Zg cure ovdje, ako ima netko tko nije vidio, a zeli se prikljuciti, planiramo kavu pa ako se koja jos zeli prikljuciti neka se javi, da ne pisemo javno di i kad 😁
Sretno svima danas na pregledima 🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Draga naša Sanjarka od srca ti želim samo najljepše vijesti i odlične nalaze Panorame! Po mom mišljenju je puno bolja situacija da je kombinirani super, a nuhalni veći nego obrnuto! Šaljem puuuno pozitivnih vibracija i nažalost imala sam sličnu situaciju 2 tjedna straha i neizvjesnosti i milijun emocija i prihvaćanja pa onda opet odbijanja pa svega i baš nitko osim vas dvoje ne može do kraja shvatiti kako se osjećate. Najviše vam želim da ovaj period čekanja proleti jako brzo i da što prije saznate rezultate. Svi smo uz tebe i jedva čekamo da nam se vratiš!!!
FlipFlop, Lisa, Missy sretno danas 💓💓
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Dobro jutro cure, sretno na pregledima koja ima.🍀
Sanjarka88 nadam se da ce sve biti dobro na kraju. 🙏 Opet nekako mislim ako i panorama bude ok uz kombinirani da nema dvojbe. Šaljem ti puno strpljenja i veliki zagrljaj dok čekaš🌸
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji