Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    14. Travanj 2021. 12:12

Čestitam vam cure na urednim pregledima.🌸🥂
    Bravo za vas kojima mucnine ne smetaju da trenirate i budete aktivne. 🙈 Ovde ne radi nista, poput teretna, dvorana, bazena što bih mogla posjećivati. Ali sam uplatila online individualne casove joge i nisam još startala zbog mučnina. (Pa čekam da skroz nestanu i da krenem). Za sada dosta setam u prirodi. Cilj mi je održati elastičnost mišića, kile mi nisu pretjerano problem. Trenutno sam na 59 kg, planiram dobiti ne više od 10. Ali vidjet ćemo 🙈🙉

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• buhtlica34
    14. Travanj 2021. 12:15

Leonoah

buhtlica34

Leonoah

Hej cure, evo mene s pregleda. Šokirala sam se kad sam na vaganju skužila da sam se udebljala 5 kg u mjesec dana😵 najgore od svega je što treniram 3x tjedno, idem u duge šetnje (prijeđem između 7 i 10km dnevno), hranim se zdravo.. ništa mi nije jasno🙈 ako ovako nastavim ne gine mi dobiti još 15kg do kraja. I da, ginićka misli da je dečko, a mi smo silno priželjkivali curicu. Sljedeći pregled je oko 13.05. u bolnici anomaly scan.

Gdje treniraš i što? :) ja želim početi čim mi prođu ove mučnine, inače sam išla 3xtjedno u teretanu, i baš mi fali to. znam da neću moći taj intenzitet, ali voljela bi ići na neke vježbe

Ja sam u Dubrovniku, idem na grupne treninge (budu sveukupno 3-4 cure) s tim da su moje vježbe prilagođene zbog trudnoće. Radi se o kružnom treningu

Joj super, ja bi takvo nešto u Zagrebu. Ako netko ima preporuku - slobodno napišite

nikkas
    14. Travanj 2021. 12:16

buducamama2021

Imam zadnja dva-tri dana problem s probavom, tako da sam se jutros probudila sa bolom u dnu stomaka skroz i drzi me cijelo jutro…
    Jeste li vi imale problema s probavom i zatvorom i kako ste ga rjesavale?

Ja sam otkrila Fortia jogurte od Vindije, imaju dosta vlakana i to mi pomaže. Svaki dan popijem jedan i to kad jedem ili nakon jela. Zadnja tri dana sam redovita i to me veseli jer inače imam problema s probavom, tako da sad u trudnoći moram posebno paziti. 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Lisa27 👶🧸🎀
    14. Travanj 2021. 12:18

Pozdrav curke 🥰 drago mi je da pregledi dobro prolaze ❤
    Sanjarka vjerujem da ce sve biti ok, samo ti odmaraj ❤
    Meni pregled za tjedan dana nikako dočekati 😀 bas sam nestrpljiva, imam osjecaj da beba brzo raste jer mi je u zadnjih tjedan dana iskocio trbuh i cini mi se da svaki dan raste 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Tienna
    14. Travanj 2021. 12:20

Sanjarka, stvarno vjerujem da će sve biti dobro, zao mi je zbog stresa koji prolazis i nadam se da ćeš nam se brzo javiti sa dobrim vijestima ❤❤
    Andjelina, meni je prva trudnoca i vidi se već od 10og tjedna. Inače imam ravan trbuh pa se svaka promjena kuzi 😄 ujutro se ustanem bez trbuha, do navečer već izgledam okruglasto. Čak ljudi oko mene kuže razliku i ne mogu ga uvuc 😆
    Sretno svima na pregledima i drago mi je za sve kojima su pregledi dobro prošli!
    Sinoć sam sanjala da čuvam svoju curicu, valjda više ne mogu dočekati kad ću saznat spol 😅

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

nikkas
    14. Travanj 2021. 12:21

CarpeDiem na istoj smo kilaži 😊 Još nisam dobila nijednu kilu, vidjet ćemo dalje. Dosta sam aktivna, na poslu puno hodam i ove stepenice do drugog kata rade svoje očito 😅 a i još idem po terenima... doma vježbam otprilike dva puta tjedno.

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Ane_ši
    14. Travanj 2021. 12:46

Ja sam u ovih 10 tjedana šta znam da sam trudna dobila 5kg ja kažem da je to ok i da za svako tromjesječje dobijem po 5 ukupno će biti 15kg i ja na 70kg kao u prvoj trudnoći. Ja ne vježbam ništa ne pazim baš šta jedem jer mi bude muka čim sam gladna. A vježbati ne smijem radi kralježnice i mog diska koji gnječi zivac lijeve noge. Tiješim se da ide ljeto pa da ću ljeto povesti na lubenicama pomidorama i krastavcima i da će to kao prije biti moja omiljena hrana. Dok mi je sada omiljena hrana kruh . Užas znam. Imam i problem sa zatvorom i baš me ovih dana probada zbog toga u donjem dijelu trbuha pa sam uzela donat mg. pila sam ga već jedno vrijeme i bilo mi bolje pa sam prestala očito nema više prestajanja do kraja trudnoće. Jedva čekam 16 tjedan trudnoće da idem na pregled.
    Sanjarko uz tebe smo znam da je stresno držimo fige da ipak bude sve ok. I javi nam se čim budeš imati novosti.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Kinderica
    14. Travanj 2021. 13:04

Pozdrav i od mene! Friško s pregleda. 🙈

Malo me papa test izmučio, ali to je problem u mojoj glavi.
    Ono što je dobro je da bebici srce kuca kao ludo! Velika je 1.8 cm, odgovara 8+4. Termin je određen za 20.11. Tražila sam preporuku za vitamine pa mi je ginekolog preporučio Elenatal. Pokušat ću s njima pa ću vidjeti kako mi odgovaraju.
    Traveller, vidim da pišeš da si u Sesvetama. I ja sam isto, tako da imamo podršku s istočne strane. ❤
    Za kavu sam i ja, kome šaljem mail? 

Svima želim puno sreće i dobre preglede! Vidim da nas puno ima danas.

sanja0508
    14. Travanj 2021. 13:08

nikkas

CarpeDiem na istoj smo kilaži 😊 Još nisam dobila nijednu kilu, vidjet ćemo dalje. Dosta sam aktivna, na poslu puno hodam i ove stepenice do drugog kata rade svoje očito 😅 a i još idem po terenima… doma vježbam otprilike dva puta tjedno.

Ja sam bas bila sretna jucer kada sam vidila da imam pola kile vise nego prije trudnoce 🤣 radi povracanja sam sa sa 67 pala na 63. I od uskrsa mi recimo malo bolje. I jucer se odem vagati i ono 67.5. Napokon! Zivciralo me to sto gubim kile.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    14. Travanj 2021. 13:10

Hera✨

Cure cestitam na super pregledima! 🥳
    Moj je tek u 18h i do tad cu izludit 😩

Sretno. 😍 Znam kako ti je. Moj svaki pregled do sada je bio ili u 17 i 30 ili u 18. Cijeli dan luda budem dok docekam..

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.