Dobro jutro okruglice ❤️
Nadam se da ste sve dobro i da ste uzivale za vikend 😊
Ja sam dobro. Energija mi se dosta vratila tako da ovo je prvi vikend da ga nisam prelezala skroz 😅
Mucnine me jos love i znaju dobro oprat, pogotovo navecer no vec danima jedem sve i ne povracam tako da je ovo mala beba za ono kako je bilo. Nadam se da ce i mucnine ubrzo skroz se povuci 👍🏻🤞🏻
Sve u svemu, dobro je 🥳
Lili997 nuhalni 2.2 je ok. U granicama je 👍🏻 sigurna sam da ce i nifty pokazat da je sve dobro ❤️
Kiky koji krevetic si uzela? 😊
Bumac ajme koja divna bušica 🥰
Haru bravo za dobar pregled ❤️
Mateja sretna prva pricest curi 😊
Marea nek bebica samo raste 🥰 koliko si sad trudna? Stavi dole trakicu da te pratimo
Hera cestitke na 12tt 🥰🥰🥰
Missy jel puno ruzna ta glukoza? 😅
Sta se buše tice meni je dodatno iskocila sad za vikend no jos uvijek izgledam samo debelo 🤣
Veky, GospodaZola, Buducamama sretno cure danas 🍀🍀🍀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam prenestrpljiva da dobim pravi trbuh i da dobim osjecaj da sam stvatno trudna 😂 svaki put kad pomislim da se nesto nazire iduci dan nestane i tako svakih par dana. A znam da je jos prerano u prvoj trudnoci da se vidi tako rano.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ja sam prenestrpljiva da dobim pravi trbuh i da dobim osjecaj da sam stvatno trudna 😂 svaki put kad pomislim da se nesto nazire iduci dan nestane i tako svakih par dana. A znam da je jos prerano u prvoj trudnoci da se vidi tako rano.
Istaa sam 😂 Svaki dan gledam jel počeo rasti 😂
Da se konačno mogu osjećati kao prava trudnica i da to konačno svi vide. Bas se radujem tome 🥰
Inače ne znam ni kada će nama u prvoj trudnoći početi rasti stoma🤷♀️
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Da se konačno mogu osjećati kao prava trudnica i da to konačno svi vide. Bas se radujem tome 🥰
Mislim da je to vrlo individualno... meni je do sad odgovaralo da se ne vidi jer nisam jos rekla na poslu, itd. Ali ako u sri sve bude dobro na pregledu, krecem svima govorit i hocu trbuh! 😂
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Mislim da je to vrlo individualno… meni je do sad odgovaralo da se ne vidi jer nisam jos rekla na poslu, itd. Ali ako u sri sve bude dobro na pregledu, krecem svima govorit i hocu trbuh! 😂
🤣🤣🤣🤣
Joj cure moje kad taj trbuh krene rasti pa zapneš za sve ako si nizak 🤣 pa ne mozes normalno suđe oprat nego moras stajat postrance da trbuh ne smeta, sve to jos nekako al ja se uopce ne veselim bit najtrudnija po ljeti.. Mislim da cu zivjet u gacicama i muzevim majicama🙈😅
Istina. Sladak je trbuh dok je mali i u granicama normalne
No posli bude zanimljivo s njim 😁 a necemo se lagati, pred kraj jedva cekas rodit i svoj normalni trbuh natrag 🤣
No posli bude zanimljivo s njim 😁 a necemo se lagati, pred kraj jedva cekas rodit i svoj normalni trbuh natrag 🤣
Hahaha da, upravo to.. A zadnji mjesec traje jedno dvije i pol godine 🙈😅 meni je zbog manjka mjesta puklo rebro u 35.tjednu.. Jos uvijek krcka pa se nadam da mi ovaj put neće 🙈🤦🏼♀️
Hahaha da, upravo to.. A zadnji mjesec traje jedno dvije i pol godine 🙈😅 meni je zbog manjka mjesta puklo rebro u 35.tjednu.. Jos uvijek krcka pa se nadam da mi ovaj put neće 🙈🤦🏼♀️
Ajme 😰😰
Sanjarka ovdje je ta glukoza bila pomjesana s nekim limunom ili necim kiselim, tako da nije bio problem popiti. Ali skicnem ispod vatice i natopljena mi je krvlju i jedna i druga ruka, ne znam di ce me ubost za 3. vađenje, zena stvarno nije bila nimalo njezna. A meni muka kad vidim krv, htjela to skinuti i ocistiti pa me odmah vrtoglavica hvata 😅
Hera dobar plan, neka iskoci trbuh cim kazes na poslu 😁 Meni se vidi od 12. tjedna dosta, iako nitko nije skuzio na poslu zbog širokih bluza, kosulja... Ali lagano vise necu moci skrivati, bar ne skroz 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji