Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    29. Ožujak 2021. 20:16

bumac95

Pitanjce. Kakve ste sa kilama? Prošlu trudnoću sam dobila 20 i ovu sam “panična” oko toga jer ne krećem sa istom ko prošli put 🤦🏼‍♀️😂
    15+0 danas. Vaga pokazala ravno +1. Ostale?

Ja sam u prvoj dobila 20 😅 Tek nakon godinu i pol sam skinula sve. Sad sam na 2 kg više nego prošli puta i užasno me strah koliko ću sada. 
    Samo što me ovaj put malo frka i šećera. Zadnji puta sam stalno bila na nekoj granici i tek na porodu su me pitali jesam bila na dijeti zbog šećera. Zadnji nalazi šećera su mi na gornjoj granici... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Hera✨
    29. Ožujak 2021. 20:29

Cestitam svima na uspjesnim pregledima 🥳🥰
    Ja sam izgubila negdje kilu, dve od kad sam trudna, trenutno sam na svojoj najnizoj tezini i bas sam zadovoljna, znam da nece dugo trajati😂 
    Nez opce kak gubim kile posto nemam mucnine i stalno nes grickam, ali valjda jer se drzim zdrave prehrane i beba me crpi 🤷🏽‍♀️ 
    Ovih dana mi je ful usporila probava pa se s tim sad mucim i osjecam se ko slon. Inace me dosta strah tih kila jer se dosta lako debljam i ovako pa se trudim sto je duze moguce jest dobro da ne dobim bas sto kila. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Orhideja13
    29. Ožujak 2021. 20:30

Mateja31

https://ibb.co/6vT84z7
    Mazimo se, javljam se mami

Wooow Mateja kako divan stomak.. 😍😍
    Ja ga Jos uvijek nemam, ne znam da li je to za brigu? 😭 Svejedno, brinem se 😁😫😫

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Mateja32
    29. Ožujak 2021. 20:43

Orhideja13

Mateja31

https://ibb.co/6vT84z7
    Mazimo se, javljam se mami

Wooow Mateja kako divan stomak.. 😍😍
    Ja ga Jos uvijek nemam, ne znam da li je to za brigu? 😭 Svejedno, brinem se 😁😫😫

Ne brini imat ces. Meni je ovo četvrta trudnoća, i možda zbog toga je izražen

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Kiky 🥰
    29. Ožujak 2021. 21:13

Mateja divan trbusic. 
    Ni ja ga jos nemam. Imam trbuh kao da sam se prejela. Stalno gledam ali jos se ne vidi. Cim bude kao tvoj stavljam sliku 🥰
    Cestitam na urednim pregledima. Evo mene je danas narucio gin 16.4 na pregled tako da jedva cekam da vidim kako moja ljubav napreduje. Mucnine jos imam. Danas me glavobolja ubijala cijelo prijepodne, jedva sam se digla iz kreveta. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• cvjetakzanovjetak
    29. Ožujak 2021. 21:20

Cure evo ja sam bila kod ginekologice i pricala s njom l glavoboljama.. rekla je da ovo vise nije za zanemariti tako da me poslala neurologu. Tako da pripazite s tim glavoboljama ako dugo traju (kod mene vec  desetak dana) obratite se ginekologici.
    Sutra i ja idem na kombinirani ☺️ cula sam da bi mogla i spol sutra saznati, je li to istina?

• Matejjja
    29. Ožujak 2021. 21:48

bumac95

Pitanjce. Kakve ste sa kilama? Prošlu trudnoću sam dobila 20 i ovu sam “panična” oko toga jer ne krećem sa istom ko prošli put 🤦🏼‍♀️😂
    15+0 danas. Vaga pokazala ravno +1. Ostale?

Isto proslu trudnocu dobila 20 i ne zelim ponoviti to. Pogotovo ne zato jer sada krecem sa 6kg vise u startu 🙈 Nekak sam si zadala cilj sada da ne dobijem vise od 12, da mi to bude max.

Za sada sam na +2kg

• ponosna.mama
    29. Ožujak 2021. 22:33

Cure iz splita, jeste osjetile potres? Bome je lipo zatreslo, ja taman legla 🤦🏻‍♀️

Natalija91
    29. Ožujak 2021. 22:35

Pokloncic13

Natalija,koliko ste čekali rezultate Panorame? Ja ga radim na idućoj kontroli pa se psihički pripremam na strepnju 😇

Nakon što su uzorci krvi stigli kod njih, čekali smo 10 dama. Kada zaprime uzorke krvi, poslat će mail. Rezultate testa šalju ginekologu i onda on javlja Vama. 😊

• ponosna.mama
    29. Ožujak 2021. 22:37

Sta se tice kilaze, ja sam sad u panici jer sam s ovom kilazom isla rodit i prvi i drugi put 😥 u prvoj trudnoci sam dobila 17kg, u drugoj13, a sad mislim da cu oko 20 jer stalno nesto jedem 🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.