Veky, Andjelina, Malena beba čestitam na super pregledima 🥰
Što se tiče trbuha nemam još ni t haha ali vaši su prekrasni! ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Helouu ženeeKako ste?
Nadam se sve dobro..
Meni upravo otkazali pregled koji je trebao biti sutra, valjda je dr bolesna.
Trazim sad gdje bih drugo jer mi je potrebna ta potvrda nakon svega da je ok…
Ajoj pitaj ju da li je neko mjenja, meni je moja rekla da ide na godisnji sad za Uskrs pa je rekla ako nesto nide trebalo i koji soktor ju mjenja 😘
Helouu ženeeKako ste?
Nadam se sve dobro..
Meni upravo otkazali pregled koji je trebao biti sutra, valjda je dr bolesna.
Trazim sad gdje bih drugo jer mi je potrebna ta potvrda nakon svega da je ok…
Ajoj pitaj ju da li je neko mjenja, meni je moja rekla da ide na godisnji sad za Uskrs pa je rekla ako nesto nide trebalo i koji soktor ju mjenja 😘
Pisem kao da sam nepismena haha nadam se da si razumjela 😀😀
Hej cure bila sam dns sam 7+1 trebala sam biti po zadnjoj mengii 8+4 kaze doktorica da je sve uredu ali zbog biokemijske mi je kasnila ovulacijaa.. ugl. Srce kucaa vidi se na ulatrzvuku mala bebica ima 1 cm🥰
🤰🍀 👶 🌸
Hej cure bila sam dns sam 7+1 trebala sam biti po zadnjoj mengii 8+4 kaze doktorica da je sve uredu ali zbog biokemijske mi je kasnila ovulacijaa.. ugl. Srce kucaa vidi se na ulatrzvuku mala bebica ima 1 cm🥰
Odlično 🥰 čestitam na srcu
Bravo ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure ja više ne znam šta da jedem… Mučnina mi aime… Najgore mi na poslu jer sam bila najveća žderačica a danas mazala maslo na klipić! Kupit ću posli čaj mentu ili đumbir i doma pit jer ne mogu više 😭😭 ako znate šta provjereno da pomaže pomozite 😭😭
Suosjecam 😓
Gazirano, limunada
Stapici, slanac, krekeri, jabuka to je jedino sta mogu i sta sigurno nece van
I juha iz kesice nekad prođe, nekad ne
Od ostalog sam odustala
Cekam bolje dane
Mogla bi za ručak proć i jedna juha iz kesice danas hahaha... Muž će se oduševit (pod navodnike)
Čestitam curama na super pregledima🥰
A cure koje su stavile slike busa,predivnee ste!😍
Ne znam kako je vama ali mene ova dva dana bas dosta boli trbuh i leda,u mahove me hvata. Tocno osjetim kako me maternica boli i to podosta. Jel kojoj bilo tako? Je da mi je ovo treca trudnoca ali bas se brinem
Jao vidim juhu spominjete,inace je obozavam ali sad mi ne pase nikako. Zadnji put kad sam je pojela ispovracala sam se
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cestitam cure na dobrim pregledima 🥰❤
A trbuscici su vam predivniiiiiii. Jedva cekam svoj da naraste 😀🤣🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji