Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 09:28

Inace st girls, znate li od koliko sati vade krvnu grupu na krizinama?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bubi001
    22. Ožujak 2021. 09:41

buhtlica34

Cure sretno svima na pregledima danas!
    Mene mučnine ubijaju ovaj vikend. Idalje ne povraćam, ali stalno mi je muka. Uopće ne znam kako ću izdržati na poslu. Sva hrana mi se gadi, ali ako ne žvačem nešto onda mi je još veća muka

Buhtlica34 i ja sam tu negdje u 6tjednu kao i ti. 
    Imam osjecaj da mi danas nešto "vozi" po želudcu. Izgleda da me neće mučnine zaobići.
    Colu već imam doma. I moram si bombone od đumbira nabaviti.
    Kaj još pomaže? :)

CarpeDiem
    22. Ožujak 2021. 09:44

Sretno na pregledima danas cure.🍀

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Endzrue
    22. Ožujak 2021. 09:48

Sanjarka88 🌸

Od 8 do 10 s tim da je meni kumina mama rekla da dođem u 9 ipo jer nema gužve tad.. Tak da se po tom ravnaj. Ja sam bila prošli tjedan. Ona me uvela okolo preko dvorišta 😂 nije bilo nikog. Izvadile mi njene cure pa one nosile gore. 

Tonkica111
    22. Ožujak 2021. 09:51

Oo znači ima i ekipe iz splita... 🎉🎊

Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 09:55

Endzrue

Sanjarka88 🌸

Od 8 do 10 s tim da je meni kumina mama rekla da dođem u 9 ipo jer nema gužve tad.. Tak da se po tom ravnaj. Ja sam bila prošli tjedan. Ona me uvela okolo preko dvorišta 😂 nije bilo nikog. Izvadile mi njene cure pa one nosile gore.

O jadna ti sam s izlascima s posla u zadnje vrijeme a ne znaju jos da sam trudna 🥴
    Nadam se da trudnica imaju prednost 

Sanjarka88
    22. Ožujak 2021. 09:55

Tonkica111

Oo znači ima i ekipe iz splita… 🎉🎊

Ima ima 👍🏻

Ane_ši
    22. Ožujak 2021. 09:56

Edina91

Drage dame,dva testa pozitivna,na uz se nista ne vidi samo zadebljanje maternice.Uradila sam prvu betu 690.60 sutra radim drugu.Blago me boli ispod stomaka,ucestalo mokrim.Sta vi mislite da li je to trudnoca?

Meni je beta bila 217 i doktorica mi je rekla da je trudnoća sigurno samo moramo pričekati jer je tek bio početak nekih 4 tjedna tj 2 tjedna od oplodnje. Jer kod mene se sve poremetilo sa Femara tabletama i ja sam umjesto menge dobila ovulaciju na desnom jajniku. Sjećam se da sam par dana prije bila na UZV i meni dr kaže da se tijelo sprema za ovulaciju a ja trebam dobiti novi ciklus jer od zadnje menge prošlo preko 30 dana :-D. sa 5+6 se vidio plod i srce kako kuca. Naravno to je po UZV procjena ne po mengi jer bi po njoj ja bila i 10 tjedana trudna.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• monalisa
    22. Ožujak 2021. 09:57

Pozdrav curke, mene beba pocastila sa spavanjem danas, on jos spava ja se sad probudila haha, jucer bili na nekoj festi pa mi ovo dobro doslo 😁
    Sretno svima danas koje imate pregled 🤞❤
    Scarlet saljem zagrljaje i drzi se 😔
    Pingo samo hrabro dalje ❤

nikkas
    22. Ožujak 2021. 10:13

Scarlett

Curr drage samo sam se došla pozdraviti. Mičem se s teme jer već tri dana krvarim pomalo i beta je pala na 160 i nemam se više čemu nadati.💔
    Želim vam svima sve najbolje i nadam se da ću se uskoro vratiti. Puse svima i čuvajte se

Jako mi je žao Scarlett Želim ti svu sreću i držim fige da ubrzo ponovo ugledaš svoj plusić ❤️

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.