Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem
    16. Ožujak 2021. 14:39

Tracy

CarpeDiem

SAYURI

Vidim neko spominje mucnine..da se ukljucim..u prvoj trudnoci sam uzimala one bombone EuMeukal tak nesto iz Dm-a, od djumbira i pomagale su dovoljno da hrana ostane u meni😂
    Evo danas pocinjem osjecati solidnu zgaravicu, sto mozda i jeste i niie povezano sa T ali svejedno treba mi neki savjet ili trik kako rijesiti..sta se smije i ne smije?

U trudnoći bi smjele, malo limumovog soka, ili zlicu jabučnog octa u 2 dl vode, zatim caj od mente, meni je u prboj trudnoći jako pomoglo bademe grickati. Tonu sam ih pojela 🤣🙄😅
    Probaj jesti što više manjih, obroka, dobro prožvakati hranu, i malo odignuti jastuk prilikom spavanja…
    Izbjegavati kavu, gazirano, prženo, čokoladu 🙈 , rajčicu, cips🤷‍♀️

Zašto izbjegavati rajčicu? 😯

Pa to dok imamo  zgaravicu valjda lose "padne na želudac" pa da ga dodatno me iritiramo. Meni osobno nije smetala,  ali recimo kecap jeste..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Sanjarka88
    16. Ožujak 2021. 14:39

Sta se mene tice cim navrsim 12tt 😁
    Ne znam kako se sluzbeno gleda 
    Idem proguglat 
    I to su jos 3tt onda uh ko vjecnost a zapravo nije strasno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Ožujak 2021. 14:41

Evo kaze Google da 8.4 završava mi prvo tromjesečje a tada cu biti tocno 12tt

Lollypop
    16. Ožujak 2021. 14:43

Uh okej, onda jos samo 3 tjedna ☺️☺️

Sanjarka88
    16. Ožujak 2021. 15:05

Ajme cure koje ste oko 12tt i presle ga
    Uzivajte na maximum bez ikakvih simptoma to je zaista divno razdoblje sad. 
    Nema razloga za strah ni paniku vise. 
    Em ste prosle kriticno razdoblje em uzivate u zivotu opet ❤️

• Lockica
    16. Ožujak 2021. 15:14

Jana25

Sanjarka, Lockica hvala vamna rijecima umirenja 🤗
    Slobodno me virtualno našamarajte ako bude sve u redu na pregledu 😅 sklona sam napravit paniku tamo di je ne treba bit 😬

A Pa iste smo sve haha..Mene danas malo manje bole grudi a juce ih nisam mogla dotaci i odmah me panika hvata pregled mi se cini svjetlosnu godinu daleko ..Sinoc sam toliko povracala i jutros to je stvarno grozno ali opet s druge strane nadam se da je to dobar znak.Oko mene su sve neka losa iskustva, prijateljica nedavno imala spontani,pa rodica,pa jettva i onda mene strah uzas ali nadam se dobrom..

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

bubi001
    16. Ožujak 2021. 15:41

Curke ima li neka tema ili mogu tu pisati? 
    Što se dešava ako sam ja na probnog roku 6mjeseci a dalje imam ugovor na neodredeno i sad odem na porodiljni ranije u slučaju da moram.
    Da li je to sve regularno i zaustavlja se probni rok, pa kad se vratim ponovno tece ? 
    Tnx :)

SamoMalo
    16. Ožujak 2021. 15:48

Zanimljivo pitanje (inace mi se bivsi posao doticao radnog prava). Zakon je podlozan interpretaciji, moja interpretacija je da nakon povratka a porodiljnog je probni rok prosao jer je vremenski vezan i da ga trudnoca ne stopira. Ali zanima me i sto su drugi rekli. Vjerujem da nije isto ako odradis 1 ili 5mj probnog roka.
    U svakom slucaju ti ne mogu otkazati ugovor ni u probnom roku zbog trudnoce.

SamoMalo
    16. Ožujak 2021. 15:52

Traveller

bubi001

Curke ima li neka tema ili mogu tu pisati?
    Što se dešava ako sam ja na probnog roku 6mjeseci a dalje imam ugovor na neodredeno i sad odem na porodiljni ranije u slučaju da moram.
    Da li je to sve regularno i zaustavlja se probni rok, pa kad se vratim ponovno tece ?
    Tnx :)

Koliko znam, ne obustavlja se. Mogu ti otkazati ugovor u tih 6 mjeseci probnog roka. Nakon isteka probnog roka ugovor automatski ostaje na snazi ako nije otkazan i imaš ugovor na neodređeno.

Sigurno ne mogu otkazati na probnom roku i trudnoci osim ako nije izvanredna situacija (krađa, kršenje klauzula ugovora i sl.)

• anaid
    16. Ožujak 2021. 15:52

Sanja i sweat dream, ma svjesna sam da je to tako rana trudnoca da je mozda i prerano za neke simptome... 4+3.. ako oduzmem 2 dana jer je bila O na 16dc, ispada mi 4+1... danas uopce bez grcica u zatezanja... ali bez nerviranja... pomazem si kolko mogu,reagirala sam na vrijeme, i vise od toga mislim da nebrem utjecati..
    Dobila sam zeleno svjetlo sa transfuzije ta clexan, poslala nalaz svojoj ginicki. Sad cekam da vidin kaj dalje i di moram po njega, ak se ne pocnem bockat odmah sutra poludjet cuuuu ..

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.