Dobro jutro cure! Kako ste danas?
Jel netko probao tablete od đumbira za mucninu?
Kiky super za pregled ❤️ sretno s Nifty testom.
Sta se tih testova tice nemam ih plan radit osim ako mi ginekolog ne kaze da bi trebala.
Ti testovi su jako precizni kod negativnog rezultata Al kod pozitivnog imaju jako mali postotak točnosti i zapravo postoji šansa da pokazu lazno pozitivno a to mi je uzasno.
Dannna, CarpeDiem, Anaid dobro nam dosle cure ❤️
Sta se spola tiče
Prosli put sa 12tt posumnjao a sa 16tt potvrdio da je decko
Ja sam ti probala neke od đumbira i limuna koje se kao cuclaju, al meni se on njih riga jos više 😀😀 sad se najela jagoda, to mogu 😍
Ja sam probala bombone od đumbira pa sam ga pljunila, odvratan je 😅
Jagode joj jedva cekam
Vise sluzbeno ne mogu nista jest, zivim na stapicima i baskotinu 😭
Suosjecam se 😆 i živim u nadi da će kroz 10 dana proći
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Bas sam spominjala ujutro kako nemam mucnice i evo sad mi tolko muka uzass strah me bilo sto ppjest da se ne ispovracam odma… mozda su mi tek sad krenilee vidit cemo kako ce bit sutraa😅
Haha to ti tako dođe, ja sam jedan dan jela ko luda i onda preko noći tamo negdje u 7.tjednu sve se preokrenulo 😅
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
A znam da glupo zeljet mucnine, al ajde nek sise bar nes nagovjeste.
Ovak se uopce ne osjecam trudbo.... mene inace pred M ni za vrijeme M nikad nisu boljele..
Budemo visli, idem jos z 14.30 vadir progesteron..bas me zanima kak bude...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sanjarka, Lockica hvala vamna rijecima umirenja 🤗
Slobodno me virtualno našamarajte ako bude sve u redu na pregledu 😅 sklona sam napravit paniku tamo di je ne treba bit 😬
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja sam kupile te kapsule s đumbirom, ali nemam dojam da su mi pomogle. Mislim kad su najgore mucnine da nista ne pomaze 🤢
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pingo, Sanja, Little baby sretno cure 🍀🍀🍀
Hvala ti 🥰
Vidim da si pitala za tablete od đumbira, ja ih pijem ponekad. Ok su mi. 2 najgora dana su mi spasile. Popijem bas kada vidim da ne mogu ni jesti ni stajati ni nista.
A zasto ih izbjegavas? Ipak su dopustene u trudnoci?
Iskreno nemam pojma. 2 dana sam pila po dvije. Jednu ujutro, jednu popodne. I onda mi bilo malo bolje. Evo sada par dana ne pijem.
Povratim ujutro, no uspijem nesto i pojesti. Idem se setati, uspjela sam i kavu popiti jucer i palacinku pojesti i ne povratiti. Mucnina vise nije cijeli dan vec u naletima. Nadam se da ce tako i ostati jer ovo sto sam 7 dana lezala u krevetu i nisam ni jela ni nista me bas dotuklo.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ovak se uopce ne osjecam trudbo…. mene inace pred M ni za vrijeme M nikad nisu boljele..
Budemo visli, idem jos z 14.30 vadir progesteron..bas me zanima kak bude…
Ja sam ti isto tako vikala do prije 7 dana. Da mi je super da se ne osjecam trudno. Hvalila se svima. Malo neka napuhanost i to je to. I onda dosla mucnina. Sve me slomilo. Pao imunitet, prehladila se, povracala ko luda, sise me bolile, grceve imam od naprezanja zbog povracanja, jela samo kruske, grožde i pila caj (trcala na wc od toga i proljev i povracanje). Sada je bolje.
Tako da ne brini doci ce. Budi sretna dok ti je dobro. 🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Vidim neko spominje mucnine..da se ukljucim..u prvoj trudnoci sam uzimala one bombone EuMeukal tak nesto iz Dm-a, od djumbira i pomagale su dovoljno da hrana ostane u meni😂
Evo danas pocinjem osjecati solidnu zgaravicu, sto mozda i jeste i niie povezano sa T ali svejedno treba mi neki savjet ili trik kako rijesiti..sta se smije i ne smije?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Meni su konačno došli nalazi od bete koju sam radila jučer. Piše 6031H. Baš je neka veeeelika beta, mislim za 5. tjedan piše 19-7340, pa valjda je to sve ok.
Ovak se uopce ne osjecam trudbo…. mene inace pred M ni za vrijeme M nikad nisu boljele..
Budemo visli, idem jos z 14.30 vadir progesteron..bas me zanima kak bude…
Anaid sjećam se kao ti, "netrudno" a trudna sam tako da ne brini. Sve će biti uredu :)
Ne priželjkuj mučnine jer kad dođu gotove smo 🙈
Ja sam evo 6+1 i jedino malo šta sam naduta, malo se više znojim i bradavice su mi osjetljive na dodir - kad nabubre, a kad ne onda ono ne osjetim ništ. Tako da.. 🤗 nemoj samo odma na najgore misliti biće to sve dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji