Pingo, Sanja, Little baby sretno cure 🍀🍀🍀
Hvala ti 🥰
Vidim da si pitala za tablete od đumbira, ja ih pijem ponekad. Ok su mi. 2 najgora dana su mi spasile. Popijem bas kada vidim da ne mogu ni jesti ni stajati ni nista.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hvala ti 🥰
Vidim da si pitala za tablete od đumbira, ja ih pijem ponekad. Ok su mi. 2 najgora dana su mi spasile. Popijem bas kada vidim da ne mogu ni jesti ni stajati ni nista.
A zasto ih izbjegavas? Ipak su dopustene u trudnoci?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke kratko pitance.
Znaci sve mi je okej, nemam inače iscjedak. Ali danas sam imala tvrđu stolicu,obrisala morala sam se naprezati. mozda od tog naprezanja mi je bilo onako svjetlo smedje na papiru kad san se obrisala. Da li je to normalno i da cekam cetvrtak pregled ? ili da urgiram ? Pijem 2x1 duphaston. 5tt
S obzirom da vec pijes duphaston pricekaj četvrtak
Osim ako se ne ponovi ili pojača
Hvala na savjetu, pricekat cu taj pregled a onda se iskreno nadam da vam se sluzbeno pridruzujem grupu ,ako me primate 🥰.ne znam ni koji mi je točno tjedan i dan zbog dugih ciklusa.
Curke kratko pitance.
Znaci sve mi je okej, nemam inače iscjedak. Ali danas sam imala tvrđu stolicu,obrisala morala sam se naprezati. mozda od tog naprezanja mi je bilo onako svjetlo smedje na papiru kad san se obrisala. Da li je to normalno i da cekam cetvrtak pregled ? ili da urgiram ? Pijem 2x1 duphaston. 5tt
S obzirom da vec pijes duphaston pricekaj četvrtak
Osim ako se ne ponovi ili pojača
Hvala na savjetu, pricekat cu taj pregled a onda se iskreno nadam da vam se sluzbeno pridruzujem grupu ,ako me primate 🥰.ne znam ni koji mi je točno tjedan i dan zbog dugih ciklusa.
Naravno da primamo ❤️ sretno 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro drage trudnice, kako ste mi? Evo ja došla s pregleda, tj. Ponavljali smo bris na bakteriju (klamidija) šalju za Os da oni vide dali je lazno pozitivan nalaz, ja se nadam da je. Nisam nikad to imala, poslje terapije opet pozitivan, sad molim Boga da je test s trakicama pokazao krivo
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Curke kad su vam poceli simptomi ? Tipa bolne grudi, mucnine...
Ja sam u prva 2 pokusaja imala samo bolne grudi i to trajalo par dana i onda prestalo prije spontanih... a mucnine nisam imala uopce i sad se nadam da budu barem neki simptoomi krenuli, hocu da imam mucnine to bi bio dobar znak...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sanjarka stavim cim dodem s posla 😍 evo danas 11 +1 🤗
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Hvalaa! 🥰Ja obavila,sve je uredu hvala Bogu. Bebica je 8+2 po UZV,dobila hrpu uputnica za vadit krv. Bas sam bila sretna kad sam vidjela kako je mrva narasla od zadnji puta,vidjela sam kako srceko kuca❤🥰
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Anaid - mene su grudi počele uništavati sigurno 5-6 dana prije plusa na testu... nakon plusa, odmah sam išla kupit veći grudnjak jer sam skužila da će stanje biti trajnije. Dragi mi je u ponedjeljak dok sam se presvlačila krenuo dirat cice i rekao - trudna si..., u srijedu je test bio nejasan, u subotu se vidila druga crta... sad mi se čini da malo popuštaju cikice i nadam se da će tako ostati. Mučnine... ja nisam mjerodavna jer sam zatrudnila za vrijeme oporavka od covida...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Curke kratko pitance.
Moze ti biti od toga. Mene je ginekologica bas pitala nakon krvarenja jesam mozda imala odnose ili tvrdu stolicu uz naprezanje. Jer moze puknuti neka kapilarica. Ali nisam nista od toga nego hematom na kraju 😅 Ali kako vec pijes Duphaston, vjerujem da je ok, mozda da nazoves gin pa pitas da te primi ranije da ne brines do cetvrtka.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji