Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    irenaa0809
    01. Ožujak 2021. 12:56

Sanjarka88 🐰

irenaa0809

Sanjarka 7+5 ali eto tako nekako je bilo i prosli puta ali trudim se jako biti biti pozitivna

Nisam popratila
    Sta je bilo zadnji put? Nije srce prokucalo ili nije bilo ploda?
    Sjecam se da se prosle godine popiskila plusic ali vise se nisi javila pa nisam imala pojma da je zavrsilo loše 😓
    Ovaj put ce sve biti savrseno!

Prvi puta je srceko stalo kucati. A ovaj plusic je doktor bio potvrdio dosla kuci i za tri dana krvarenje. Poslije nisam imala snage se javljati i rastuzivati ostale trudilice. Obavili kojekakve preglede sve u savrsenom redu, kaze doktor dozivili ste neki stres iako ne znam ni kako ni kada.... Sada mi eto rekao dodji da odradimo folikulometriju kad ono šipak, pluščina ko kuca na testu :) taman je bio muzu poklon za Valentinovo hehe

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 12:59

irenaa0809

Sanjarka88 🐰

irenaa0809

Sanjarka 7+5 ali eto tako nekako je bilo i prosli puta ali trudim se jako biti biti pozitivna

Nisam popratila
    Sta je bilo zadnji put? Nije srce prokucalo ili nije bilo ploda?
    Sjecam se da se prosle godine popiskila plusic ali vise se nisi javila pa nisam imala pojma da je zavrsilo loše 😓
    Ovaj put ce sve biti savrseno!

Prvi puta je srceko stalo kucati. A ovaj plusic je doktor bio potvrdio dosla kuci i za tri dana krvarenje. Poslije nisam imala snage se javljati i rastuzivati ostale trudilice. Obavili kojekakve preglede sve u savrsenom redu, kaze doktor dozivili ste neki stres iako ne znam ni kako ni kada…. Sada mi eto rekao dodji da odradimo folikulometriju kad ono šipak, pluščina ko kuca na testu :) taman je bio muzu poklon za Valentinovo hehe

Ma pusti doktora 
    Kakav stres? Uopce nije dokazano da stres izaziva pobačaje.
    Prirodna selekcija nazalost. Puno nas je to proslo.
    Na zato cemo sad imat uredbe skoskle trudnoce ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 12:59

Endzrue

Sanjarka88 🐰

Mame koje ste vec radale, pogotovo mame s vise djece kad vam je trbuh krenuo rasti?

Meni je već sad velik 🤣 u drugoj trudnoći. Puno ranije. Pojavio se s 9 tjedana, sad s 13+0 mi se i gore napunio. S malenom sam stomak dobila tek sa 17-18 tjedana

Ooo rano bas. 
    Vi koje ga vec imate cekamo slikice 🥰

Endzrue
    01. Ožujak 2021. 13:00

Što se tiče osjećaja. U prvoj apsolutno nisam plakala nit bila tužna, rastužilo me jedino što sam 10 dana kopala po spremi da nađem one mušice moljci il šta već i nisam mogla nać odakle se kote i to me ubilo i jedino rasplakalo. Sad u drugoj me malena rastuži al pozitivno. Prekjučer mi se naslonila na sisu, suze mi krenule, a ona meni oprosti mama, nemoj plakati, bit će sve u redu i briše mi suze, ja gotovaaaa (ima 2god i 4mj), i jučer sam vikala na nju i ona na mene pa sam joj se ispričala poslije što sam vikala i zasuzila, a ona meni nemoj plakat mama i rasplače se jer sam ja počela. Onda smo skupa tulile (na uspavljivanju).. Eto jedino takve stvari me slome. Ostalo sam super. Sise i dalje ubijaju smrtno, danas me kukovi malo bole, al, ništa za kukat previše 

NanaJ
    01. Ožujak 2021. 13:01

Meni ce srce iskoci od uzbudenosti!!!

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

irenaa0809
    01. Ožujak 2021. 13:06

Endzrue

Što se tiče osjećaja. U prvoj apsolutno nisam plakala nit bila tužna, rastužilo me jedino što sam 10 dana kopala po spremi da nađem one mušice moljci il šta već i nisam mogla nać odakle se kote i to me ubilo i jedino rasplakalo. Sad u drugoj me malena rastuži al pozitivno. Prekjučer mi se naslonila na sisu, suze mi krenule, a ona meni oprosti mama, nemoj plakati, bit će sve u redu i briše mi suze, ja gotovaaaa (ima 2god i 4mj), i jučer sam vikala na nju i ona na mene pa sam joj se ispričala poslije što sam vikala i zasuzila, a ona meni nemoj plakat mama i rasplače se jer sam ja počela. Onda smo skupa tulile (na uspavljivanju).. Eto jedino takve stvari me slome. Ostalo sam super. Sise i dalje ubijaju smrtno, danas me kukovi malo bole, al, ništa za kukat previše

Ista stvar. Ne deru me bas nesto hormoni da sad kazem cas bi se valjala u sljokicama a cas repetirala pistolj, ali me isto samo dijete raspekmezi. Mahom koliko je pazljiv. A sise da mogu odsarafila bih ih dok mi ne zatrebaju za dojenje 😂

Hera✨
    01. Ožujak 2021. 13:06

Ninaj drzim figee, javi cim stignes! 🍀
    Meni je muka od nervize na poslu, umirem. Samo razmisljam o vanmaternicnoj jer me tu i tamo probode jajnik zadnjih dana. Nez kako cu izdrzat do navecer.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

FlipFlop
    01. Ožujak 2021. 13:10

NanaJ sretno!!
    Endzrue slatko mi je kako ti je malecka osjećajna, oko mene u obitelji sve mali hahari, i curice i dečki, a ja si potajno želim baš neku takvu osjećajnu biljčicu 😅 
    Sanjarka, moram reći da mi se činiš kao jedna prekrasna osoba. Toliko nas sve tu bodriš i imaš neke jednostavne, a prave riječi, baš te volim čitati ❤️ hvala ti. 

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 13:11

Ja znam plakat na svakave gluposti 🤦‍♀️😅
    Malac me jos nije rasplakao, jako je dobar i pazljiv prema meni, i slusa me vise nego prije 🥰😁
    Jos te cice tako bole?
    Mene su u prosloj t vec nakon 8tt puuuno manje bolile 

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 13:12

Sanjarka88 🐰

Ja znam plakat na svakave gluposti 🤦‍♀️😅
    Malac me jos nije rasplakao, jako je dobar i pazljiv prema meni, i slusa me vise nego prije 🥰😁
    Jos te cice tako bole?
    Mene su u prosloj t vec nakon 8tt puuuno manje bolile

Ovo je islo  Endzrue hehe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.