Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    01. Ožujak 2021. 13:47

Meni je zanimljivo kako muški postanu osjećajni i raznježe se zbog bebe. Moj svaki dan prije posla i kad se vraća ljubi stomak i priča s bebom i tepa joj🥰 onda me pito neki dan kad će mi više počet buša rasti i kad ću ić opet na pregled da bi on gledo sliku 🥰 
    Jesu vam počeli ispunjavati želje? 😀

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 13:53

plavabosanka

Meni je zanimljivo kako muški postanu osjećajni i raznježe se zbog bebe. Moj svaki dan prije posla i kad se vraća ljubi stomak i priča s bebom i tepa joj🥰 onda me pito neki dan kad će mi više počet buša rasti i kad ću ić opet na pregled da bi on gledo sliku 🥰

Moj nije taj tip. Tepa on meni oko trudnoce Al bebi ne..
    No puno vise pomaze kući, pazi na mene, odvede malenog vani da ja odmorim i sl... Ugl konkretne stvari 😁 meni dosta 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Hera✨
    01. Ožujak 2021. 14:00

Ja moram priznat da moj muz i inace redovito posprema i kuha, vise od mene cak 😅 sad je jos divniji i stvarno radi sve, a da ne kazem da promjene raspolozenja svojski podnosi ❤️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

plavabosanka
    01. Ožujak 2021. 14:01

Sanjarka88 🐰

plavabosanka

Moj nije taj tip. Tepa on meni oko trudnoce Al bebi ne..
    No puno vise pomaze kući, pazi na mene, odvede malenog vani da ja odmorim i sl… Ugl konkretne stvari 😁 meni dosta

I to je super treba netko i konkretne stvari radit 😀 taman ti dobro dođe da možeš malo odmoriti..
    Moj u početku nije baš nešt bio kao zainteresiran, sve dok nisam sliku donijela kući, pa kak su mi krenule stalno mučnine onda je valjd mu došlo u glavu e pa stvarno je trudna🤣

Inače meni kolegica na poslu već drugi put ispunjava želje neki dan pričamo o nekim turskim keksima koje volim ona mi ih drugi dan donese, pa se sjetila da joj uvijek pričam kako volim baklavu pa mi je i to donijela. Onda neki dan pričam tetki od zaručnika kak mi se jedu štruklji ona sinoć dolazi i donosi kaže rekla su da ti se jedu pa evo. Reko što dobro bit trudan🤣

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    01. Ožujak 2021. 14:02

Hera✨

Ja moram priznat da moj muz i inace redovito posprema i kuha, vise od mene cak 😅 sad je jos divniji i stvarno radi sve, a da ne kazem da promjene raspolozenja svojski podnosi ❤️

Ti bome prava sretnica❤️ jooj jadni oni s promjenama raspoloženja. Mislim ja sam ih i inače često znala imat

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

Hera✨
    01. Ožujak 2021. 14:04

Ja moram negdje svijecu zapalit, stvarno nez cime sam to zasluzila, al posrecilo me 😂

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Sanjarka88
    01. Ožujak 2021. 14:06

Hera Zavidim na ovom djelu da kuha, to cu obvezno gledat u drugom životu kad se budem udavala 🤣🤣🤣
    Plavabosanka bome bi i ja takvu okolinu 🤣🤣🤣
    Sad me bas slatko ne vuce 😣 nisam 2 tjedna pojela kocku čokolade, ne mogu virovat. Ja sam inace slatkoljubac i uvijek biram slatko ispred slanog 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leonoah
    01. Ožujak 2021. 14:23

Ja nemam promjene raspoloženja (još), inače sam jako emotivna, ali nisam se još ni jednom rasplakala. Osjećam se povremeno loše jer sam već mjesec dana u krevetu i ne izlazim iz kuće, ali to je razumljivo. Jedva čekam ulazak u drugo tromjesečje, nadam se da onda postaje lakše. 
    Što se tiče trbuha, meni je nekad napuhan, nekad ravan- prepisujem to nadutosti, ali definitivno mi se gornji dio nekako napuhuje. I sve bi dala za jagode i lubenicu🤣

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

plavabosanka
    01. Ožujak 2021. 14:51

Leonoah

Ja nemam promjene raspoloženja (još), inače sam jako emotivna, ali nisam se još ni jednom rasplakala. Osjećam se povremeno loše jer sam već mjesec dana u krevetu i ne izlazim iz kuće, ali to je razumljivo. Jedva čekam ulazak u drugo tromjesečje, nadam se da onda postaje lakše.
    Što se tiče trbuha, meni je nekad napuhan, nekad ravan- prepisujem to nadutosti, ali definitivno mi se gornji dio nekako napuhuje. I sve bi dala za jagode i lubenicu🤣

I meni se jedu jagode i lubenica.. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

plavabosanka
    01. Ožujak 2021. 14:54

Sanjarka88 🐰

Hera Zavidim na ovom djelu da kuha, to cu obvezno gledat u drugom životu kad se budem udavala 🤣🤣🤣
    Plavabosanka bome bi i ja takvu okolinu 🤣🤣🤣
    Sad me bas slatko ne vuce 😣 nisam 2 tjedna pojela kocku čokolade, ne mogu virovat. Ja sam inace slatkoljubac i uvijek biram slatko ispred slanog 😅

Hahah ovo za drugi život i udavanje plač🤣🤣

Kažu da je kod Turčina normalno da daruju trudne žene jer gledaju na to kao blagoslov neki e sad nez jel istina bilo mi je glupo ih pitati🤔 

Jooj i ja inače slatko uvijek, al sad me baš nešto i ne vuče nez šta mi je. Možda jer mi je umnjak počeo izlaziti pa boli😭 baš se sad našo 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.