Draga Sanjarka, puno ti hvala na ovim riječima, baš sam se pronašla u njima i nekako mi je lakše ❤️ Isto imam željenu trudnoću, i kad se sjetim koliko godina sam se pitala hoću li ikad postati mama, hoću li naći osobu s kojom bih to mogla imati, sad mi je neugodno jer imam to sve a osjećam se bezveze.
Kažeš da će proći… onda se držim za to ❤️ hvala ti.
Drago mi je da sam te malo utješila 🤗
Generalno javno jedino priznato je da je trudnoca blazeno stanje i onda mi koje se ne osjecamo blazeno se osjecamo uzasno, kao da ne zelimo tu trudnocu i ne volimo našu bebicu.
A sve je tako daleko od bajke zapravo
Naravno nije svima niti svatko jednako podnosi hormone.
Ja bi isto voljela da mi je tada netko rekao da je to sve normalno…a ne da se osjecam onako jadno i monstruozno jer ne to skacem od sreće 24h dnevno jer sam trudna.
Sad vec sve znam pa se zaista ne osjecam ni trenutak loše jer eto sam tužna i depresivna.
Hormoni. Blazeno 2. Tromjesjeceje ❤️
Jedva ga cekam. Prvo jer moja mrva ulazi sigurnu zonu a drugo da se vratim ona stara ja 😊
Ja sam neki dan kukala i psovala jer ne mogu ništa jesti, sve mi smrdi i smeta pa mi je dragi rekao a htjela si bebu reko jesam da ali te mučnine ajme a svi govore trudnoća blaženo stanje.. Sad mi je ajmo reć lakše jer znam da nisam jedina koja se osjeća nekako jadno... ❤️❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sve je super!! Srceko kuca ❤️ 5+5 sam i termin je 24.10. ❤️🙏🏼
Cestitam 🥰🥰🥰🥰 sad mozes odahnuti ❤️
Kolika je bebica?
2.4mm ❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Ultrazvuk obavljen bio muški i napravio pregled preko trbuha. Odličan ginekolog zezao se cijelo vrijeme kad je gledao beba cijelo vrijeme živahna miče se pokaže meni ekran ona se umiri kaže vide kad mama gleda onda je mirna i beba se pomakne. Neopisiv osjećaj ♥️
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Kolika je bebica?
2.4mm ❤️
Boze. Uvik me fascinira kako necem tako malom srce vec kuca 🥰🥰🥰❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ultrazvuk obavljen bio muški i napravio pregled preko trbuha. Odličan ginekolog zezao se cijelo vrijeme kad je gledao beba cijelo vrijeme živahna miče se pokaže meni ekran ona se umiri kaže vide kad mama gleda onda je mirna i beba se pomakne. Neopisiv osjećaj ♥️
❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Leonoah drago mi je da si mrvicu boljs! Drzi se jos malo, nadam se da ce ti nakon 12. tjedna biti puuuno bolje. 🤗🤗🤗
______
Sto se tice raspolozenja, primijetila sam da uzasno lako planem 🙈🙈🙈 i nekad me hvata tuga... aaah, ti hormoni. 🙈
_____
Trbuscic se i meni poceo nazirati, ali tko ne zna da sam trudna, ne ide za tim. 🤣 jos mogu zakopcati normalne traperice pa se time vodim, hahaha
Kolika je bebica?
2.4mm ❤️
Čestitam ❤️❤️🥰
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Ajmee divnooo🥰❤️ čestitkee
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Ivkica ajme divno 🥰 cestitam!
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji