Draga Nikkas, čestitam ti na bebi, žao mi je što si imala tako grozan porod, I nadam se da će se brzo oporaviti od svega 💪😊
Lady D, tako ti je i moja mala bila. Ja sam prvi dan kad smo došli doma imala anksiozni napadaj, baš mi je taj dan bio jako čudan i mogu ti reći da sam tek danas koliko toliko ok sa svim što se događa sa malim bebama. A to je da je normalno i kad samo spavaju i kad su bodne svakih sat vremena, i samo vise na cici.
Mene je patronažna u plašila da je moram buditi svako dva sata, da mora dobiti 25 grama svaki dan, da mora pojesti 60 ml minimalno pa je važi prije podoja i nakon podoja, da ne koristim šeširić nego da ona vuče sama.. Ma mislim, horor su mi bili zadnji dani. Onda sam jučer presjekla to, mala se sama od sebe budi svako 3-3ipo sata, počela je junački vući cicu, a i ja se djelomično izdojim čisto da ne mora toliko vući i da barem 30-40 ml pojede u miru.
Dosta su mi pomogle i ostale cure sa svojim savjetima da se opustim, ali i razgovor sa mužem, baš mi je potpora velika.
Onosto želim reći svaka situacija sa bebom je normalna, samo se mi trebamo opustiti i naučiti slušati što nam one govore.
Bože, pa i te patronazne svaka svoju politiku vodi. Nama bas rekla da pratimo tempo hranjenja kako beba traži, da sesirice koristim kad moram (naravno bolje bez, ali ako ne ide ne ide). Ugl, sve suprotno ovoj tvojoj 😅 baš ti je stres nabila bzvz, al drago mi je da si sada bolje
Ma užas, ja sam skoro izludila bila. Baš skroz nepotreban stres..
Lady D kako se snalaziš?
Meni je danas tjedan dana kako sam izašla iz bolnice i vidim prve znakove nesipsvanostii
Pozz cure...
Nyssa, nadam se da se drzis. Javljaj nam se da cujemo kako si..
Buhtlica34, stigli smo jucer doma. Bome turbulentna noc. Cijelo vrijeme je trazio cicati i imao je vrlo malo stanja sna bez cice. Moram dojiti na sesirice, jer mi bradavice nisu bas ispupcene. Mijenjanja strana u lezecem polozaju da bi izmjenila cice za dojenje je nocna mora, obzirom na rez i sivanje.
Moram se pridruziti drugoj grupi, naravno da cu imati 100 pitanja. Al ne stignem skoro nista trenutno. 🙈😂
Samo polako, sve ce doći na svoje. Taj prvi dan kući je stresan I za bebu i za mamu, treba malo dok dođete sebi i prilagodite se.
Dođi tamo svakako kad budeš mogla, cure su pune korisnih savjeta, meni su baš puno pomogle da se snađem i smirim 😊
Nyssa kako si? 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod mene i dalje nista osim konstantnog pišanja po noci i nespavanja. Pocela sam gubiti na tezini, trbuh mi se spustio (al kaze mi mama da nije jos to ful spusteno kako bi trebalo biti) i samo cekam da dođe. Jucer smo opet setali cca 5 km ne bi li nesto pokrenula, al eto nista.
Moja mala se ne da van! 😭😭
Naša srećica** 12/2021
Kod mene i dalje nista osim konstantnog pišanja po noci i nespavanja. Pocela sam gubiti na tezini, trbuh mi se spustio (al kaze mi mama da nije jos to ful spusteno kako bi trebalo biti) i samo cekam da dođe. Jucer smo opet setali cca 5 km ne bi li nesto pokrenula, al eto nista.
Viruj mi da nista ne pomaze, nema sta nisam probala 🙈😂😂
Izac ce kad ona odluci, a ti do tad uzivaj u suncu, odmaraj sta vise jer ce ti tribat snage kasnije 🥰😘
Viruj mi da nista ne pomaze, nema sta nisam probala 🙈😂😂
Izac ce kad ona odluci, a ti do tad uzivaj u suncu, odmaraj sta vise jer ce ti tribat snage kasnije 🥰😘
Slazem se. Uzivaj jos malo u tim radostima za sebe 🤗
A trbuh se ne mora spustit, ja sam svaki put usla u rađaonu sa ne spuštenim trbuhom 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma bude ona van kad sama odluci. Ti uzivaj i odmaraj.
Slazem se Sanjarkom, trbuh ti se uopce ne mora spustiti. Ja sam isto ocajavala misleci da glavica mozda jos nije ni u porođajnom kanalu, a evo sve je islo prirodno i bez problema. Moj stomak ti je ponosno bio gore do poroda. Ne brini zbog toga. 😉
Stvarno mi svi kazu da nek uzivam prije nego mi dođu sve nove obaveze i jasno mi je to, al tak jedva cekam da je upoznam, da je zagrlim i vidim. 😍 Bas sam nestrpljiva.
Updateam vas ako se nesto promijeni. ;)
Kak ste vi sa svojim bebicama? Snalazite se?
Naša srećica** 12/2021
Cure, imam problem. Malom je dosta pocelo krmeljit oko. Nije jadan ni mogao otvoriti oko dok mu to nisam ocistila. Ali cini mi se da se brzo stvara novo. Jel se koja susretala s tim? Sto bi to moglo biti? I kako mu pomoci?
Sortiraj odgovore
Najstariji