Joj Nikkas nije bas neki porod iz snova 😓 jos taj vakum...
Ali proslo je i dobro ste oboje. A to je najvažnije ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vikali su na mene da ne surađujem, da ih ne slušam, ja si nisam mogla pomoći od tih trudova, mislila sam da će mi se tijelo raspuknuti iste sekunde. Viču da tišćem kad nije bilo nagona, ne tiskar kad ga je bilo… Uglavnom dr. je na kraju rekao da bebi padaju otkucaji i da ide vakuumom van. Izrezali me, ugurali to u mene i u trećem trudu je mali konačno izašao van. Već je bio plavkast, nije zaplakao i užasno smo se zabrinuli, međutim odmah su ga odnijeli u drugu sobu i brzo ga doveli u red i počeo je plakati. 3.710 grama, dosta velik obzirom da smo mi mali. Šivana sam puno, nisu mi rekli koliko šavova, dr. je samo rekao puno i to je dosta trajalo. Od svega me najviše bole upaljeni hemoroidi, ali drago mi je da je to prošlo i da je sve u redu. Uživamo i mazimo se konačno 🤎
Uh ovog je mene tako strah. Tog njihovog vikanja i da ti govore da ne surađuješ, a ti jadna umires od bolova. Strasno, ali bitno da je sve dobro zavrsilo i da je Luka zaplakao ko pravi bebač.
Zelim ti brz oporavak u vidu rezanja, sivanja i hemoroida, sve ce to proci. Bitno da ste vas dvoje sad zajedno i da se mazite. 😊🤎
A ja sam ostala sama na ovoj temi 🙈
i jedva cekam svog malog mišića da mi dođe pa da ne mogu spavati vise svaki dan do 10h. 😅
Naša srećica** 12/2021
Vikali su na mene da ne surađujem, da ih ne slušam, ja si nisam mogla pomoći od tih trudova, mislila sam da će mi se tijelo raspuknuti iste sekunde. Viču da tišćem kad nije bilo nagona, ne tiskar kad ga je bilo… Uglavnom dr. je na kraju rekao da bebi padaju otkucaji i da ide vakuumom van. Izrezali me, ugurali to u mene i u trećem trudu je mali konačno izašao van. Već je bio plavkast, nije zaplakao i užasno smo se zabrinuli, međutim odmah su ga odnijeli u drugu sobu i brzo ga doveli u red i počeo je plakati. 3.710 grama, dosta velik obzirom da smo mi mali. Šivana sam puno, nisu mi rekli koliko šavova, dr. je samo rekao puno i to je dosta trajalo. Od svega me najviše bole upaljeni hemoroidi, ali drago mi je da je to prošlo i da je sve u redu. Uživamo i mazimo se konačno 🤎
Uh ovog je mene tako strah. Tog njihovog vikanja i da ti govore da ne surađuješ, a ti jadna umires od bolova. Strasno, ali bitno da je sve dobro zavrsilo i da je Luka zaplakao ko pravi bebač.
Zelim ti brz oporavak u vidu rezanja, sivanja i hemoroida, sve ce to proci. Bitno da ste vas dvoje sad zajedno i da se mazite. 😊🤎
A ja sam ostala sama na ovoj temi 🙈
i jedva cekam svog malog mišića da mi dođe pa da ne mogu spavati vise svaki dan do 10h. 😅
Nisi ostala sama na temi, ima nas i u zimskim bebicama koje se vodimo i pod jesenskim kalendarski, a i pratimo vas jer smo mi sljedeće 🥰🥰❤️
Sretno draga 💗
I čestitam svim curama na bebačima!🎊🎊🎉
Lucija 16.12.2021.💗
Ti si rodila u Puli zar ne? Joj i ja ću uskoro tamo, svaki čas je moguće 💪
Žao mi je zbog takvog poroda i mučenja, ali čestitam ti puno, i puno se mazi sa svojim smotuljkom ❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Draga Nikkas, čestitam ti na bebi, žao mi je što si imala tako grozan porod, I nadam se da će se brzo oporaviti od svega 💪😊
Lady D, tako ti je i moja mala bila. Ja sam prvi dan kad smo došli doma imala anksiozni napadaj, baš mi je taj dan bio jako čudan i mogu ti reći da sam tek danas koliko toliko ok sa svim što se događa sa malim bebama. A to je da je normalno i kad samo spavaju i kad su bodne svakih sat vremena, i samo vise na cici.
Mene je patronažna u plašila da je moram buditi svako dva sata, da mora dobiti 25 grama svaki dan, da mora pojesti 60 ml minimalno pa je važi prije podoja i nakon podoja, da ne koristim šeširić nego da ona vuče sama.. Ma mislim, horor su mi bili zadnji dani. Onda sam jučer presjekla to, mala se sama od sebe budi svako 3-3ipo sata, počela je junački vući cicu, a i ja se djelomično izdojim čisto da ne mora toliko vući i da barem 30-40 ml pojede u miru.
Dosta su mi pomogle i ostale cure sa svojim savjetima da se opustim, ali i razgovor sa mužem, baš mi je potpora velika.
Onosto želim reći svaka situacija sa bebom je normalna, samo se mi trebamo opustiti i naučiti slušati što nam one govore.
Hvala vam na podršci 🤎 To je sada iza nas i bitno mi je da je sve u redu.
Freya da, u novoj pulskoj bolnici. Nemaj straha, doktori su svi super, primalje i sestre također. Na mene su vikali jer su brinuli za bebača, a ja sam već bila izmorena i nisam mogla iz grča van nikako. Na odjelu je super, sestre stalno obilaze, puno je mladih praktikantica i jako lijepo brinu o bebama, sve pomognu i sve lijepo objasne šta god ih pitaš. Također su mi praktikantice bile na porodu, držale me za ruke i gladile. Muž ako ide s tobom na porod će platiti 120kn brzi test. Meni su dan prije uzeli pcr jer je bio dogovor za indukciju, inače mislim da ti rade brzi i pcr kad te zaprime. Hrana je ok, daju dosta tekućine. Bebe oblače u svoju robicu, ti samo ponesi za doma šta će nositi. Ja sam puno toga uzela, na kraju koristim pelene, vlažne maramice i kremicu za guzu.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Hvala vam na podršci 🤎 To je sada iza nas i bitno mi je da je sve u redu.
Freya da, u novoj pulskoj bolnici. Nemaj straha, doktori su svi super, primalje i sestre također. Na mene su vikali jer su brinuli za bebača, a ja sam već bila izmorena i nisam mogla iz grča van nikako. Na odjelu je super, sestre stalno obilaze, puno je mladih praktikantica i jako lijepo brinu o bebama, sve pomognu i sve lijepo objasne šta god ih pitaš. Također su mi praktikantice bile na porodu, držale me za ruke i gladile. Muž ako ide s tobom na porod će platiti 120kn brzi test. Meni su dan prije uzeli pcr jer je bio dogovor za indukciju, inače mislim da ti rade brzi i pcr kad te zaprime. Hrana je ok, daju dosta tekućine. Bebe oblače u svoju robicu, ti samo ponesi za doma šta će nositi. Ja sam puno toga uzela, na kraju koristim pelene, vlažne maramice i kremicu za guzu.
Super baš ti hvala na savjetima 🤗☺️
Sorry što ti sad smetam, ali koji doktor/doktorica ti je bila na porodu? I da li muž mora raditi brzi test iako je nedavno prebolio koronu i ima potvrdu?
Lucija 16.12.2021.💗
Porodio me Prenc, s njim je bio Belci i specijalizant koji me kontrolirao za vikend (zaboravila sam mu ime), mlad, visok, plava kosa i nosi naočale. Pogodila sam najbolje pulske doktore. Bila je još i neka mlada dr. sa Sveučilišta.
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Za muža mislim da svejedno traže antigenski, ali nisam 100 posto sigurna. Jako su oprezni po pitanju covida jer su mi na poliklinici rekle sestre da ima dosta zarazenih trudnica i rodilja. Reći će ti sve sestra tamo na poliklinici gdje ideš na preglede zadnje tjedne.
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Porodio me Prenc, s njim je bio Belci i specijalizant koji me kontrolirao za vikend (zaboravila sam mu ime), mlad, visok, plava kosa i nosi naočale. Pogodila sam najbolje pulske doktore. Bila je još i neka mlada dr. sa Sveučilišta.
A znam dr.Prenca, on mi je bio na jednom pregledu, bio je baš ljubazan ☺️ Belci klasika, za njega ne moram ni govoriti :)
Baš si pogodila super doktore, baš mi drago ☺️😁
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji