Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Studeni 2021. 11:20

Puno je tu jos imena al od aktivnih cekamo jos nase LadyD i Nyssu. Nestrpljivo vas cekamo na drugoj temi ♥️🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lady.D
    16. Studeni 2021. 11:26

nikkas

Cure drage samo da javim, u 9:05 rodio se Luka 🤎  Dobila svoje trudove u 1 i po u noci 😊. Detalje pišem kad dođem malo sebi 😊😊
    Sretno svima!

Nikkas, bravo. Cestitam ti od srca. To je bilo dosta brzo. Dobrodosao mali Luka. Brzo se oporavi. 💙👶🤱🥳

Lady.D
    16. Studeni 2021. 11:32

Ja sam jos uvijek doma. Ali od pola 7 kad je krenulo ne prestaje. Konstantne kontrakcije. Sad vec ima i jacih s vremena na vrijeme. Nisu pravilni razmaci jos, al osjetim ispod svakih 7-8 minuta. Napravila sam si ambijent, zamracila sobu, upalila mirisljavu svijecu, laganu glazbu, istusirala se toplom vodom. Sad se lagano njisem po lopti. Nadam se da je to to. 
    Plasi me jedino je li sve ok s bebom...pa sam nestrpljiva. A opet mi je bezveze ici u bolnicu vec sada. 

nyssa_
    16. Studeni 2021. 11:59

Draga Nikkas, cestitke od srca! Predobro sto je sve krenulo samo od sebe 😊
    Sa koliko si onda rodila? Tj. koliko si se prenijela?

Lady.D, nadam se da je to to. Zovi dečka da dođe doma s posla i kad dođe na 5 minuta, pravac bolnica. :)
    Super si se okruzila pozitivom, samo tak nastavi i sve ce proci super i prirodno! 😊😊🤎

Naša srećica** 12/2021

nyssa_
    16. Studeni 2021. 12:04

A što se mog pregleda tiče.. Ctg uredan, nema kontrakcija bas. AFI 12. Doktorica kaze da je sve u redu, ali se ne otvaram i nema kontrakcija pa mi je predlozila inducirani porod na sto sam rekla da bih radije prirodno (bar za sad) obzirom da mi je jos 8 dana do termina. Narucila me na iduci pregled tek za tjedan dana, a tad cu biti 39+6, pa ovisno kak cu se osjecati, odlucim o indukciji. 🤷🏻‍♀️
    I tako, mislim da cemo se cekati bar do iduceg tjedna. 🙈 

Naša srećica** 12/2021

Lady.D
    16. Studeni 2021. 19:51

Cure moje, mali Andro je dosao na svijet danas popodne u 15:57. Tezak sam 3.620 g i dug 51 cm. 
    Sve se odigralo stvarno jako brzo. U pola 7 ujutro je sve krenulo. U bolnicu smo stigli u 1:15. Otvorena 4-5 cm, sljedeci pregled 7-8. Naravno nista od epiduralne. Trudovi bas jaaaaki. Uspjela sam dobiti dolantin, ali to me samo malo osamutilo pred kraj između trudova. 
    Rezana sam i sivana. Sad smo u sobi i mali spaaava. 
    E da i osoblje gore je bilo odlicno. Doktorica Omazic je za svaku pohvalu i sve ostale zenice sto su bile s nama. 

CarpeDiem.
    16. Studeni 2021. 20:32

Lady.D

Cure moje, mali Andro je dosao na svijet danas popodne u 15:57. Tezak sam 3.620 g i dug 51 cm.
    Sve se odigralo stvarno jako brzo. U pola 7 ujutro je sve krenulo. U bolnicu smo stigli u 1:15. Otvorena 4-5 cm, sljedeci pregled 7-8. Naravno nista od epiduralne. Trudovi bas jaaaaki. Uspjela sam dobiti dolantin, ali to me samo malo osamutilo pred kraj između trudova.
    E da i osoblje gore je bilo odlicno. Doktorica Omazic je za svaku pohvalu i sve ostale zenice sto su bile s nama.

Čestitam 💙 Andro dobro nam došao 🎉🎈💐 mama brz oporavak 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• ruiv
    16. Studeni 2021. 20:42

Lijepi pozdrav svima,
    Pratila sam vas cijelu trudnocu, ali nisam se ukljucivala u razgovore. Rodila sam prije 2 tjedna, tada sam bila 41+2, dan prije dogovorenog induciranog poroda kojeg me iskreno bilo uzasno strah. Cijela trudnoca je bila uredna, bez ikakvih komplikacija, ja sam cijelu trudnocu bila maksimalno aktivna i mislila sam kako nema sanse da docekam termin medutim bebica je dosla 9 dana kasnije. Na pregledu 40+6 sam bila skroz zatvorena bez trudova, doktorica mi je na silu napravila aminoskopiju rekla je da se ne usudi cekat vise da ne zna kakva je situacija unutra, a i kao mozda ona nesto pokrene, ali nije se pokretalo nista.. dan poslije sam ja sama sebi odlucila inducirat porod, cijeli dan sam radila vjezbe i navecer otisla u centar grada penjat se iz Tomiceve na gornji grad (3x gore dolje), sparkirali se u Langicu na -5 i penjala se po stepenicama gore i po povratku se spustila dolje. To je bilo oko 20h, u 4 ujutro su krenuli lagani trudovi, na zakazanom pregledu u 9h sam bila 1cm otvorena trudovi nepravilni i doktorica me poslala doma kaze mozda se vidimo navecer, a mozda za 2 dana na induciranom. Cijeli dan sam provela u pokretu, vozila se autom 45min dalje od kuce na rucak, tamo lagano setala i oko 16h su teudovi bili pravilniji na 7-8min i dosta jaci, vratili smo se kuci. Ja sam se otusirala i oko 19h krenuli u bolnicu, 2,5cm otvorena trudovi na 6min, mlada doktorica koja me zaprimila je tvrdila da cu rodit tu noc sigurno, dok me starija doktorica spremila na odjel rekla da mi daju spasmex i da ce mi se od toga opustit misici i prestat trudovi kao nema sanse da rodim nocas. Spasmex me nije opustio i zaustavio trudove, otvorio me, u 1h ujutro sam usla u box 7cm otvorena, trudovi na minutu potpisala epiduralnu, probusili mi vodenjak i tad je nazalost sve krenulo po zlu ja sam se ispovracala bebici su pali otkucaji, i tako nekoliko puta, uzimali su ph nalaz (kap krvi s bebine glave) koji je bio los i u 1:45 sam vec isla na hitan carski rez.

• ruiv
    16. Studeni 2021. 20:42

U 2:31 je rodena moja bebica, sve je dobro proslo, beba je dobro, ja se oporavljam dobro. Imala sam srecu da je tu noc radio doktor koji je na glasu da odma radi carski koji mi je i sam drugi dan rekao "mogao sam ja vas pustit jos 2-3h, ali opet bi oko 5 ujutro zavrsili na stolu". 

Ugl rodila sam na Merkuru, suprug nije bio na porodu jer nismo stigli napravit pcr, ali je mogao doc svaki dan vidjet bebicu na staklo i donest u bilo kojem trenutku stvari. Sestre na odjelu su super, kako sam rodila na carski beba je 2 noci bila u djecoj sobi da se odmorim, hrana je onako, bolnicka. Sve u svemu bilo je okej. Onaj dio prije nego sam zavrsila na carskom je bio izdrzljiv, bolan, ali da se izdrzat. Tako da drage moje zenice sretno i bez straha, sve to prode 🤗

• ponosna.mama
    16. Studeni 2021. 21:42

Lady.D

Cestitam 💙🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.