Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nyssa_
    15. Studeni 2021. 12:48

Lady.D

Boook, preostala mala ekipica. Kod mene sve isto. Malac i dalje aktivan, ja sam imala u par navrata blage menstrualne bolove, ali nista specijalno. Mislim da ove dijete ne zeli van.
    Jedem datulje…sad cu dok budem gledala tekmu hopsat po lopti. Cula sam i da ananas omeksava cerviks i potice kontrakcije. Mozda vrijedi pokusati. 🤭
    Ana25, sretno! Drzim fige da sve super i sto brze prođe. Drzi se i samo hrabro. ❤🤞🍀
    Nikkas i Nyssa, nadam se da je ovaj tjedan nas i da se uskoro prebacujemo na drugu grupu. 🙈🤞

Eheh Lady.D, kupila sam kompot od ananasa pa cu danas kroz poslijepodne navalit na to. :D 
    Kak je prosao pregled danas? 

Naša srećica** 12/2021

Lady.D
    15. Studeni 2021. 13:01

Boook cure, evo mene s pregleda. CTG uredan, biljezi neka blaga stezanja svakih 5 minuta, ali ja to nista ne osjetim. Pretpostavljam da su to lazni trudovi. AFI 10. Obavljen konacno i vaginalni pregled koji kaze: porcija retroponirana, 1 clanak, cvrsta, zlako za 1 pp od ovoja i glavice, uterus mekan. Jel se tko kuzi i te termine? Meni ne zvuce obecavajuci 😂
    Sljedeci pregled u petak. Ja bi htjela da Andro pozeli vanka prije petka. 😅
    Ana25, cestitam ti! Dobrodosla mala Sara. Zavidim na brzom porodu. Svaka cast. Zelim ti brz oporavak! Uzivajte i puno se mazite. 💖🤱👶🥳
    Nyssa, kasnijim istrazivanjem sam pronasla da pravi ananas ima vise tog nekog sastojka koji potice kontrakcije. Al vjerujem da i onaj iz kompota moze sluziti svrsi. 😂 Kako si ti? Ima li kakvih naznaka? 
    Nikkas, nadam se da ce se danas, sutra nesto pokrenuti i da ces izbjeci indukciju. 🍀🤞

nikkas
    15. Studeni 2021. 16:41

Ana25 čestitam!!! 🥰🥰  baš mi je drago da je porod prošao tako brzo ☺️☺️ Uživaj sa Saricom! 🥰🥰🤎

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

nikkas
    15. Studeni 2021. 16:47

Mi došli iz bolnice upravo, dva sata su me mrcvarili 🙄 Prvo sam sat vremena ležala na ctg-u i mali je ko za vraga zaspao ko top i nema šanse da se mrdne… zadnjih 10 min nešto je krenuo. Otvorena i dalje 1 cm, uzv super, poslao me na ponavljanje ctg-a i taj ponovljeni je bio super. Ali sutra ujutro moram na indukciju 😩 Izvadili mi krv, napravili pcr i u 6 ujutro se moramo nacrtati na hitnom prijemu. Ctg mi čita neke kontrakcije, ali ništa se ne pokreće 😞 Rekla sam dragome da večeras hopsamo, da probamo makar dal to pomaže. Tužna sam jer se ne pokreće prirodno kako sam htjela, muka mi je od silnih intervencija i svega šta me čeka sutra…

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Tienna
    15. Studeni 2021. 18:39

Ana25 čestitke, bas mi je drago da je sve prošlo brzo 💓🥳🥳
    Nikkas, sretno i samo polako, bit će sve ok. Suosjećam radi indukcije, znam da je i meni bilo baš krivo kad su mi zakazali termin ❤

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• buhtlica34
    15. Studeni 2021. 18:44

Ana25 čestitam ti na bebici i želim vam sve naj 🥳💐
    Nikkas, sretno! Bit će sve uredu 💞

Tonkica111
    15. Studeni 2021. 18:56

ponosna.mama

Tonkica111

Još nema bebica…ja sve pratim.. Nekako ne želim ić iz grupe ča 🤣 sretno curke, u iščekivanju smo s vama 🤗

Kako ste ti i Vice 💙

Ma super smo... Ne mogu se nekako naviknit da samo jede i spava... A mene užasno boli trtica, kažu da je moguć nekakav lom zbog izgona i sve skupa situacije zbog njegove velike kilaže. Trebalo bi proć kroz mjesec dva nadam se. 😭🤦🏻‍♀️

Lady.D
    16. Studeni 2021. 08:57

Cure, prijavljujem buđenje uz dosta jake menstrualne bolove i ispadanje sluznog cepa. Evo fotke: 
    https://ibb.co/kG531wh
    Moj nije bas obilan, al je dosta krvav, za razliku od nekih sto smo ovdje vidjeli. Jel to normalno?
    Osjetim kontrakcije svako malo. Nekad blage kontrakcije, a nekad ozbiljna stezanja koja osjecam niz leđa...kako kad. Nista za sada prebolno. 
    Sad sam doruckovala i malac se malo javio odmah nakon tak da sad ne znam ni sama. 🤷‍♀️
    Nesto se događa definitivno, jedino sto nisam sigurna jel danas dan D. Decka sam poslala raditi, ak se bude nesto jace pokretalo vratit ce se. 

Lady.D
    16. Studeni 2021. 09:00

nikkas

Mi došli iz bolnice upravo, dva sata su me mrcvarili 🙄 Prvo sam sat vremena ležala na ctg-u i mali je ko za vraga zaspao ko top i nema šanse da se mrdne… zadnjih 10 min nešto je krenuo. Otvorena i dalje 1 cm, uzv super, poslao me na ponavljanje ctg-a i taj ponovljeni je bio super. Ali sutra ujutro moram na indukciju 😩 Izvadili mi krv, napravili pcr i u 6 ujutro se moramo nacrtati na hitnom prijemu. Ctg mi čita neke kontrakcije, ali ništa se ne pokreće 😞 Rekla sam dragome da večeras hopsamo, da probamo makar dal to pomaže. Tužna sam jer se ne pokreće prirodno kako sam htjela, muka mi je od silnih intervencija i svega šta me čeka sutra…

Nikkas, sretno danas! Drzi se. Sve ce biti u redu. Jos malo pa ces se maziti sa svojim malim smotuljkom. ❤🍀🤞🥳

• ponosna.mama
    16. Studeni 2021. 10:22

Lady.D

Cure, prijavljujem buđenje uz dosta jake menstrualne bolove i ispadanje sluznog cepa. Evo fotke:
    https://ibb.co/kG531wh
    Moj nije bas obilan, al je dosta krvav, za razliku od nekih sto smo ovdje vidjeli. Jel to normalno?
    Osjetim kontrakcije svako malo. Nekad blage kontrakcije, a nekad ozbiljna stezanja koja osjecam niz leđa…kako kad. Nista za sada prebolno.
    Sad sam doruckovala i malac se malo javio odmah nakon tak da sad ne znam ni sama. 🤷‍♀️
    Nesto se događa definitivno, jedino sto nisam sigurna jel danas dan D. Decka sam poslala raditi, ak se bude nesto jace pokretalo vratit ce se.

Drzim 🤞🏼 da se i ti sta prije druzis sa svojom bebicom 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.