Boook, preostala mala ekipica. Kod mene sve isto. Malac i dalje aktivan, ja sam imala u par navrata blage menstrualne bolove, ali nista specijalno. Mislim da ove dijete ne zeli van.
Jedem datulje…sad cu dok budem gledala tekmu hopsat po lopti. Cula sam i da ananas omeksava cerviks i potice kontrakcije. Mozda vrijedi pokusati. 🤭
Ana25, sretno! Drzim fige da sve super i sto brze prođe. Drzi se i samo hrabro. ❤🤞🍀
Nikkas i Nyssa, nadam se da je ovaj tjedan nas i da se uskoro prebacujemo na drugu grupu. 🙈🤞
Eheh Lady.D, kupila sam kompot od ananasa pa cu danas kroz poslijepodne navalit na to. :D
Kak je prosao pregled danas?
Naša srećica** 12/2021
Boook cure, evo mene s pregleda. CTG uredan, biljezi neka blaga stezanja svakih 5 minuta, ali ja to nista ne osjetim. Pretpostavljam da su to lazni trudovi. AFI 10. Obavljen konacno i vaginalni pregled koji kaze: porcija retroponirana, 1 clanak, cvrsta, zlako za 1 pp od ovoja i glavice, uterus mekan. Jel se tko kuzi i te termine? Meni ne zvuce obecavajuci 😂
Sljedeci pregled u petak. Ja bi htjela da Andro pozeli vanka prije petka. 😅
Ana25, cestitam ti! Dobrodosla mala Sara. Zavidim na brzom porodu. Svaka cast. Zelim ti brz oporavak! Uzivajte i puno se mazite. 💖🤱👶🥳
Nyssa, kasnijim istrazivanjem sam pronasla da pravi ananas ima vise tog nekog sastojka koji potice kontrakcije. Al vjerujem da i onaj iz kompota moze sluziti svrsi. 😂 Kako si ti? Ima li kakvih naznaka?
Nikkas, nadam se da ce se danas, sutra nesto pokrenuti i da ces izbjeci indukciju. 🍀🤞
Ana25 čestitam!!! 🥰🥰 baš mi je drago da je porod prošao tako brzo ☺️☺️ Uživaj sa Saricom! 🥰🥰🤎
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Mi došli iz bolnice upravo, dva sata su me mrcvarili 🙄 Prvo sam sat vremena ležala na ctg-u i mali je ko za vraga zaspao ko top i nema šanse da se mrdne… zadnjih 10 min nešto je krenuo. Otvorena i dalje 1 cm, uzv super, poslao me na ponavljanje ctg-a i taj ponovljeni je bio super. Ali sutra ujutro moram na indukciju 😩 Izvadili mi krv, napravili pcr i u 6 ujutro se moramo nacrtati na hitnom prijemu. Ctg mi čita neke kontrakcije, ali ništa se ne pokreće 😞 Rekla sam dragome da večeras hopsamo, da probamo makar dal to pomaže. Tužna sam jer se ne pokreće prirodno kako sam htjela, muka mi je od silnih intervencija i svega šta me čeka sutra…
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Ana25 čestitke, bas mi je drago da je sve prošlo brzo 💓🥳🥳
Nikkas, sretno i samo polako, bit će sve ok. Suosjećam radi indukcije, znam da je i meni bilo baš krivo kad su mi zakazali termin ❤
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Ana25 čestitam ti na bebici i želim vam sve naj 🥳💐
Nikkas, sretno! Bit će sve uredu 💞
Još nema bebica…ja sve pratim.. Nekako ne želim ić iz grupe ča 🤣 sretno curke, u iščekivanju smo s vama 🤗
Kako ste ti i Vice 💙
Ma super smo... Ne mogu se nekako naviknit da samo jede i spava... A mene užasno boli trtica, kažu da je moguć nekakav lom zbog izgona i sve skupa situacije zbog njegove velike kilaže. Trebalo bi proć kroz mjesec dva nadam se. 😭🤦🏻♀️
Cure, prijavljujem buđenje uz dosta jake menstrualne bolove i ispadanje sluznog cepa. Evo fotke:
https://ibb.co/kG531wh
Moj nije bas obilan, al je dosta krvav, za razliku od nekih sto smo ovdje vidjeli. Jel to normalno?
Osjetim kontrakcije svako malo. Nekad blage kontrakcije, a nekad ozbiljna stezanja koja osjecam niz leđa...kako kad. Nista za sada prebolno.
Sad sam doruckovala i malac se malo javio odmah nakon tak da sad ne znam ni sama. 🤷♀️
Nesto se događa definitivno, jedino sto nisam sigurna jel danas dan D. Decka sam poslala raditi, ak se bude nesto jace pokretalo vratit ce se.
Mi došli iz bolnice upravo, dva sata su me mrcvarili 🙄 Prvo sam sat vremena ležala na ctg-u i mali je ko za vraga zaspao ko top i nema šanse da se mrdne… zadnjih 10 min nešto je krenuo. Otvorena i dalje 1 cm, uzv super, poslao me na ponavljanje ctg-a i taj ponovljeni je bio super. Ali sutra ujutro moram na indukciju 😩 Izvadili mi krv, napravili pcr i u 6 ujutro se moramo nacrtati na hitnom prijemu. Ctg mi čita neke kontrakcije, ali ništa se ne pokreće 😞 Rekla sam dragome da večeras hopsamo, da probamo makar dal to pomaže. Tužna sam jer se ne pokreće prirodno kako sam htjela, muka mi je od silnih intervencija i svega šta me čeka sutra…
Nikkas, sretno danas! Drzi se. Sve ce biti u redu. Jos malo pa ces se maziti sa svojim malim smotuljkom. ❤🍀🤞🥳
Cure, prijavljujem buđenje uz dosta jake menstrualne bolove i ispadanje sluznog cepa. Evo fotke:
https://ibb.co/kG531wh
Moj nije bas obilan, al je dosta krvav, za razliku od nekih sto smo ovdje vidjeli. Jel to normalno?
Osjetim kontrakcije svako malo. Nekad blage kontrakcije, a nekad ozbiljna stezanja koja osjecam niz leđa…kako kad. Nista za sada prebolno.
Sad sam doruckovala i malac se malo javio odmah nakon tak da sad ne znam ni sama. 🤷♀️
Nesto se događa definitivno, jedino sto nisam sigurna jel danas dan D. Decka sam poslala raditi, ak se bude nesto jace pokretalo vratit ce se.
Drzim 🤞🏼 da se i ti sta prije druzis sa svojom bebicom 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji