Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    05. Studeni 2021. 08:11

andjelina23

Tonkica111 i dalje ništa? 🥴
    Nadan se da ce mi jutros uspit Vidit plodnu vodu 🤷🏼
    Danas mi je 40+4

Nula bodova 😭😭 i to di mi se čini da je jutros još malo ispalo sluznog ako smim opisat još krvavijeg. Možda mi potaknu sad na plodnu 🤣

nikkas
    05. Studeni 2021. 08:25

Traveller tvoja Nika je na moj rođendan stigla 🥰 uživajte samo.
    Ja jedva čekam maziti se sa svojim smotuljkom, ali on neće van i neće 🙄 Jučer rodila još jedna poznanica koja je termin imala nakon mene, meni dođe da se plačem jer više ne mogu 😭

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• buhtlica34
    05. Studeni 2021. 08:43

Jutro cureee!!
    Ajmo nas šačica što je ostala još, nadam se da ćemo se uskoro prebaciti na drugu temu 🙈
    Traveller, baš je lijepo procititati tako dobra iskustva sa bebom 💞  ja se sve nadam da će i Mila biti takva. Luda moja glava je zamislila da za advent odemo na izlet u Austriju 😂🤣😂 mislim realno znam da sa bebom od mjesec dana nema šanse za to, ali ja sanjarim svejedno ahahahaha
    Ostale moje supatnice, ja se nadam da će se naše bebe sad preko vikenda pokrenuti konačno 🤞
    Nikkas, kad ti je pregled? Možda barem krenu za inducirani pričati...
    Majkemi ako ova moja ne izađe do termina, ja bi inducirani odmah taj dan jer me stvarno strah kolika će biti ako ostane bujati još 10 dana nakon termina...
    Ja sam noćas osjećala dosta jake menga grčeve, ali ostalo apsolutno ništa se ne događa 🙄

Lady.D
    05. Studeni 2021. 09:08

Jutro cure, evo ja se sredila za prvi pregled u TA SD. Uopce ne znam sto da ocekujem od pregleda? I koliko dugo cu se zadrzati? Za svaki slucaj sam si spremila knjigicu, da ubijem sate. Ima netko da ce jos biti tamo danas? 😂

• ponosna.mama
    05. Studeni 2021. 09:16

Traveller

ponosna.mama

Traveller

Bok trudnice i mame, nisam vas čitala par dana jer smo bili u južnim krajevima, uživali u suncu i moru.
    Čestitam vam svima koje ste rodile otkad sam zadnji put pisala, bogme poprilicno vas je. 💖😍😊 Bebicama želim sve najbolje.

Leah, tebi čestitam na vjenčanju. 💞

Buhtlica, sveki ti je komicna skroz. 😂🤭 Ma cure, radite kako se vi osjećate. U danima nakon poroda ste bitni jedino vi, nemojte uopće pomišljali raditi nešto radi pritiska drugih, a zašto vi niste spremne.

Mi smo dobro, Nika i dalje super beba, imam uz nju vremena za sve, i viška.. Bude mi i dosadno. Nisam se ni prebacila na temu za mame i bebe jer eto doslovno ne znam šta bih pisala.. Mi smo u nekoj njenoj rutini i sve je super, praktički bih mogla svaki dan pisati isto. Spavamo, jedemo, presvlačimo se, igramo i setamo.

Pusa od nas dvije i bliži nam se finale teme, sretno svima koje ste preostale na listi. 😊😊

Bravo za tebe i Niku, bas mi je drago sta vam tako dobro ide 🥰
    Planirate neko putovanje uskoro?
    Uzivajte 😘😘

Naravno. Prvo smo već odradili. Autom preko 400 km jedan smjer, prespavala cura put. 🤭 U prosincu planiramo neku europsku destinaciju avionom za početak, a na ljeto Maldive. Naravno, ide s nama.

Nikkas, drži se, ti zadnji dani su najgori kad prijeđeš termin. Ali sad je stvarno pitanje dana, ako ne i sata. Još malo i eto tvog smotuljka 💞

Super, odlicno odrađeno, a slatkica je spavala cilo vrime 😍 

• buhtlica34
    05. Studeni 2021. 09:39

Lady.D

Jutro cure, evo ja se sredila za prvi pregled u TA SD. Uopce ne znam sto da ocekujem od pregleda? I koliko dugo cu se zadrzati? Za svaki slucaj sam si spremila knjigicu, da ubijem sate. Ima netko da ce jos biti tamo danas? 😂

Ej, na prvom pregledu su mene izvagali, dali trakicu za urin, zapisali moje podatke, radili uzv, poslali me da izvadim krvnu grupu (jer sam imala na djevojačko prezime), doktorica mi pogledala nalaze i uzela povijest bolesti i bris na streptokok. Ja sam oba puta do sada sve obavila unutar 2 sata. Ima stvarno jako puno trudnica, ali sestre su super organizirane i odlično hendlaju to, tako da nisam osjetila neku veliku gužvu. Ja sam išla isto kao i ti kad sam bila 37+6,  i tad mi nisu radili ctg niti me doktorica pregledavala vaginalni, jučer na 38+6 su to radili, bez uzva.
    Sretnoooo 🤞😊

• buhtlica34
    05. Studeni 2021. 09:40

Traveller

Buhtlica, ima šanse, kako ne.. Nika je s 5 tjedana za vikend odradila skoro 1000 km autom. I vrhunski sve prošlo. Osim dok smo uzeli pauzu za presvuci se i papati, spavala je ko top cijeli put u oba smjera. Naravno, sve ovisi kakva će biti beba, ali držim fige da bude super i da ostvarite svoj naum.

Odlično!!! Ma mislim da će mog muža biti najveća panika on najradije ne bi da izadjem sa bebom iz kuće dok je zima ahahahahaha, ali riješit ćemo mi njega 😎

• Johnny
    05. Studeni 2021. 10:48

Pozdrav cure, jeste se naspavale? Jel kreću te naše jesenske bebe dok su vani ovakvi tmurni dani? 
    Ja sam se danas naspavala i puno sam bolje volje, za razliku od jučer. Promjena nema nikakvih, osim menstrualnih bolova i jakog iscjetka na koje sam sad već navikla i ništa mi ne znače. Nadam se da će se pokrenuti nešto bar kod vas kad je već mom dečku tak udobno kod mene da ne želi van 🙈
    Sretno svima na pregledima, možda ovaj vikend bude plodan 🤞🏻🥰

13.11. 🥰👶🏼💙

nikkas
    05. Studeni 2021. 12:00

Buhtlice evo mi upravo stigli s pregleda u bolnici i imamo super vijesti!!! 😊 Otvorena 2cm, dolje sve mekano kako treba, iscjedak poprilično obilan, ctg očitava trudove imam dva peaka na ctg-u, jedan preko 100 i jedan malo ispod 100. Iskreno ja sam to osjetila kao blage menstrualne bolove, doktorica kaže da su to lijepo očitani trudovi i da je očito da se nešto pokreće. Nitko sretniji od mene!!! Ako ne rodim tijekom vikenda, onda ćemo na indukciju u utorak ili srijedu najkasnije, ali kaže da bi radije da porod dođe prirodno. Rekla je da Luka i nije tako velik (po mjerama joj ispada 37+4), da se lijepo dolje namjestio (zato mi i radi pritisak na sve donje organe i živce ) i da bi trebala imati lijep porod . Pa eto curke, držite fige da se odvije to sve tijekom vikenda 🤞🤞🤞😊. Ja osjetim povremena stezanja u trbuhu, čekam samo taj tren kad će to prerasti u nešto ozbiljnije.
    Traveller predivno mi je čitati da bebica već ide na putovanja s nama, meni je to san  da mali čim prije malo ojača i da krenemo đirivati okolo - malo kod mojih u ZG, malo po Dalmaciji, malo po otocima, malo u Italiju, pa Austriju i Njemačku. Stignemo sve taman u narednih godinu dana koliko ću biti doma  osim ako neće te covid potvrde stvarati probleme, onda van RH nećemo neko vrijeme

💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️

nikkas
    05. Studeni 2021. 12:02

*s vama (ne s nama )

💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.