Jutro cure… ja sam već i prestala kukati kolko sam navikla na te bolove… pa oštro dolje kod jajnika, pa kod trbuha, pa u leđima a ništa se ne pokreće N I ŠT A. Držim palčeve vama koje mislite da je krenulo. Javite kak napredujete 😁 Meni jutros jako obilan gusti bijeli iscjedak, jel može bit sluzni bez krvi ili bas mora biti krv? Baš ga je iscurilo ono, cijele gaćice sam mijenjati morala.
Hm ne znam za taj sluzni kako izgleda uopće jer meni niš nije ispalo, pa sad ne znam ni jel on baš baš mora ispasti prije ili ono može kad krene porod🤔
Jer ću past u depru ako treba prije a kod mene se ništa takvo ne događa 😬😏
Buhtlica, svi kažu da je to individualno skroz, da nekima ispada nekima ne, i da moguće da ispadne tek na porodu. Vidjela sam dok su cure tu stavljale slike to je bilo bas krvi ili bar sukrvice i rozog iscjetka. Moj je skroz bijeli al ga ima baš u velikoj količini, inače je znalo biti puno manje toga.
13.11. 🥰👶🏼💙
Drzite se cure, znam kako je proć termin. Beba mora van, pitanje je sata..... 🤗
Ponosnamama jel rađas? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joooj, kad vas citam, i meni je tesko, a ja sam jos 18 dana do termina 🙈
ne mogu vise slusati one komentare ljudi oko mene: "bas ti je velik trbuh, kak ce ona izac van?" danas sam se vagnula i imam 0.3 kg vise nego jucer, a nista se ne otvaram jos i sve me strah kolika ce bit beba. jos na kraju nece pasati nista od 56 velicine 🙈🙈 stressss 🤯
Naša srećica** 12/2021
Ahahah, nyssa_ I ja sam ustrtarena zbog toga, jer su Milu procijenili na 3700 u cetvrtak.. Mislim znam da je to procjena ali svi doktori su mi rekli:to je samo procjena, ali da po vašem trbuhu vjerovatno je točna...
Tako da eto čisto zbog toga ne bi volila prenit, jer me užasno strah kolika će biti. Moći ću je odmah u 68 obuc 🤣😅😂
Drzite se cure, znam kako je proć termin. Beba mora van, pitanje je sata….. 🤗
Ponosnamama jel rađas? 😁
Ma kakvo rađanje, evo tek gotova s plodnom vodom 🙄 ..nista specijalno, otvorena 2 prsta, trudove i dalje iman, boli poprilicno, ctg uredan, plodna mlijecna, ima je dovoljno, beba procjenjena na 3600, kontrola za 2 dana ili ako se nesto pokrene prije nazad kod njih na hitni ginekoloski 🙈
Ponosnamama jel rađas? 😁
Ma kakvo rađanje, evo tek gotova s plodnom vodom 🙄 ..nista specijalno, otvorena 2 prsta, trudove i dalje iman, boli poprilicno, ctg uredan, plodna mlijecna, ima je dovoljno, beba procjenjena na 3600, kontrola za 2 dana ili ako se nesto pokrene prije nazad kod njih na hitni ginekoloski 🙈
Ma popodne ćeš ti lagano put hitnog 🤣🤣 pogotovo ako te baš boli.
Meni je s druge strane suprotno, govorili su mi kak je na gornjoj granici dok sam bila privatno i dok sam bila kod svoje ginekologice i onda dok sam došla u TA su rekli da je sitniji🙃
I sad su ga u 39.tjednu procijenili na 3100, a kao prije 3 tjedna je bio 2800 dok je doktor prošli tjedan rekao da ga on ne može procijeniti. Od 56 veličine imam samo par stvarčica sve mi je većinom 62 tak da na kraju ću dok budem u bolnici poslati sve u shoping da ima kaj obući dok dođemo doma ako bude tak sitan 🤣
13.11. 🥰👶🏼💙
Ponosnamama jel rađas? 😁
Ma popodne ćeš ti lagano put hitnog 🤣🤣 pogotovo ako te baš boli.
Nadan se 🤞🏼
Iiiii mislim da mi je puka vodenjak 🙈 ..ili sam se popiskila 😂😂😂😂
Sad cu malo popratit kontrakcije na koliko su pa cu polako krenit nazad u bolnicu..
Sortiraj odgovore
Najstariji