Evo i mene... Na pregledu sve isto ko nekidan... 2 prsta otvorena,mliječna plodna voda, ctg uredan... Pomaka nemaaaa 😭😭😭 al eto neka je sve uredno i dobro, to mi je najbitnije.
Evo i mene… Na pregledu sve isto ko nekidan… 2 prsta otvorena,mliječna plodna voda, ctg uredan… Pomaka nemaaaa 😭😭😭 al eto neka je sve uredno i dobro, to mi je najbitnije.
A daaaaj, ja se nadala bar 3 prsta 😏
Mene ceka sutra ponovo plodna 🙄 ..jos uvik iman neki smeđi iscjedak, al nikakve sluzi 🤔 ..valjda se nesto pokrece..
Evo i mene s pregleda iz trudnicke ambulante. Dosla sam tamo u pola 10, bila gotova u 13h. 🙄 A zapravo nista konkretno, samo uzv i doktor zapisao sve sto ga je zanimalo. Obzirom na moj problem sa tlakom i sindromom bijele kute moram skupljati urin 24h i nositi sljedeci tjedan ujutro na analizu. Jel neka od vas to radila (nekak sumnjam, jedino ja imam ovaj glupi problem 🙈)? Sljedeci pregled za tjedan dana (12.11.) kad ce mi raditi i ctg.
Uglavnom, umorilo me kao da sam kopala i orala. Zalegla sam na kauc i cekam naruceni wolt, pregladnila vec 100 puta. 😂
Ja jutros 1 prst otvorena 🥳🥳
Plodna voda mliječna, ctg uredan.
Doktor mi je napravia nesto s prstima da potakne porod 🤷🏼
Kaze da kod nekoga upali, kod nekoga ne
Ali da porod krene kroz dan, dva
Trajalo je 5, 6 sekundi, bolilo
Evo sad sam prokrvarila i blage menstrualne bolove imam 🤷🏼
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Johnny, drago mi je da si danas bolje volje 💞 prošli vikend je bio baby boom, tko zna, možda bude i ovaj tako 🤞🤞
Nikkas 🥳🎉🥳🎉 sad lipo hopsaj po kući da nam Lukica dođe za vikend 💞
Tonkica, a gle, od 2 prsta do skroz otvorene možeš i za čas doći, meni svi samo govore ma to će ti se odjednom dogoditi šta se ti brineš, pa možda stvarno i bude tako 😬😁
Ponosna. Mama, jel imaš kakve bolove il samo smeđariš?
Lady D, da taj prvi pregled je skroz bezveze, ja se isto pitala šta sam ja dolazila tu... Al ovaj drugi di rade ctg je super 🙈 kad čuješ bebicu 🥰🥰 iako je moja Mila spavala skoro svih 40 min 😂🙈 ne znam za urin, nadam se da će se javiti netko od cura tko je to prošao!
Andjelina, pa kakve taj doktor čarolije izvodi?? Ima li takvih na svetom duhu 🤣😂😅🙈
Johnny, drago mi je da si danas bolje volje 💞 prošli vikend je bio baby boom, tko zna, možda bude i ovaj tako 🤞🤞
Tonkica, a gle, od 2 prsta do skroz otvorene možeš i za čas doći, meni svi samo govore ma to će ti se odjednom dogoditi šta se ti brineš, pa možda stvarno i bude tako 😬😁
Lady D, da taj prvi pregled je skroz bezveze, ja se isto pitala šta sam ja dolazila tu… Al ovaj drugi di rade ctg je super 🙈 kad čuješ bebicu 🥰🥰 iako je moja Mila spavala skoro svih 40 min 😂🙈 ne znam za urin, nadam se da će se javiti netko od cura tko je to prošao!
Andjelina, pa kakve taj doktor čarolije izvodi?? Ima li takvih na svetom duhu 🤣😂😅🙈
Ma boli me od jucer, menstrualni bolovi, donji dio stomaka i leđa, al stalno, nije ka trudovi. Al mislim da se to polako sprema, maloprije sam vidila malo roskaste sluzi, al skroz malo. Ujutro je plodna, nadam se bar jos jedan prst 🙈
Sritno, nadan se da ces vec danas nazad u rodiliste 🤞🏼🥰🍀
Lady D, da taj prvi pregled je skroz bezveze, ja se isto pitala šta sam ja dolazila tu… Al ovaj drugi di rade ctg je super 🙈 kad čuješ bebicu 🥰🥰 iako je moja Mila spavala skoro svih 40 min 😂🙈 ne znam za urin, nadam se da će se javiti netko od cura tko je to prošao!
Ma boli me od jucer, menstrualni bolovi, donji dio stomaka i leđa, al stalno, nije ka trudovi. Al mislim da se to polako sprema, maloprije sam vidila malo roskaste sluzi, al skroz malo. Ujutro je plodna, nadam se bar jos jedan prst 🙈
Sretnoooo, držim fige da se preko noći to ubrza i pokrene 🍀🍀
Evo moj mali nećak sutra izlazi iz bolnice, sve je uredu, taj neki osip koji ima i dalje mu ne znaju uzrok, to je nešto dojenačko što se pojavi i prođe samo od sebe. Jako sam sretna, pao mi je ogroman kamen sa srca 😊
Sretnoooo, držim fige da se preko noći to ubrza i pokrene 🍀🍀
Evo moj mali nećak sutra izlazi iz bolnice, sve je uredu, taj neki osip koji ima i dalje mu ne znaju uzrok, to je nešto dojenačko što se pojavi i prođe samo od sebe. Jako sam sretna, pao mi je ogroman kamen sa srca 😊
Super sta je sve na kraju dobro ispalo 🥰😘
Blage ti se... Meni nije reka da mi je to napravia 😭😭😭 iako opet ispada čep... Ne znam koliko toga bude 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji