I meni danas trudnička događaj tjedna 🤣 mali se miče ko lud, a meni jutros jak iscjedak i bolovi koji su se malo smirili nakon što sam se najela i popila kavu. Sama sebi držim palčeve 🤞🏻da će me pregledat pa da se nešto pokrene jer me već mjesec dana nitko nije gledao dolje. Da bar sluzni ispadne ako ništa drugo 😬 cure sretno javljajte kak vam je prošlo, nadajmo se da će uskoro opet neki baby boom u par dana od nas koje smo ostale i čekamo 😁
13.11. 🥰👶🏼💙
Hej curke!
Ja sam jucer obavila zadnji pregled kod svoje ginekologice koja me proslijedila u TA. Nisam se jos nis otvorila, bebica ima cca 3100 gr, otkucaji do 137 bpm, kaze da je to sve ok.
Jedino joj nije bilo okej sto sam vec na +18 kg 🙈 i upozorila me da pazim sta jedem. 😭
9.11. imam iduci pregled pa cemo vidjeti kako i sta dalje.
Sretno svima i da vam sve prođe brzo i sto bezbolnije. Ja sam totalno u nekom strahu zbog korone jer ovi mediji nisu normalni s tim pricama. I isto svaki dan dobivam porciju "moras se paziti", "nemoj ici nikud sad vise".... 🙄😥

Naša srećica** 12/2021
Evo mene s pregleda, prst otvorena, voda mlijecna, plodna ponovo za dva dana 🙄

Hmm, promjena koju mogu prijaviti je dobra stolica jučer i danas i to čak 3 puta u manje od 24 sata 😁 inače sam imala sreće ako bih išla jednom u dva dana 😅. E sad ili se stvarno pokreće čišćenje ili su za to zaslužne krpice sa zeljem od sinoć 🤣 Muko moja dokle ćemo više ovako???!!!!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutro cure...sretno sve koje imaju danas preglede.
Sad mi je sinulo jedno pitanje. Trebamo li imati pripremljenu neku uputnicu za porod, tj. za ležanje u bolnici?
Tonkica111 i Nikkas, mozda se nesto pokrece! Drzim fige da je to to! 🤞🤗

Ej zenske, ja se nocas koncano naspavala sa samo jednim pisanjem 💪
.
Danas imamo samo ctg, sutra testiranje na kovid, i u nedelju idemo u rodiliste..
Lady.D meni je doktorica rekla da mi treba uputnica B hospitalizacija..
Tommy nadam se da se ti i Francek naveliko maziteee 😘😘
Vrijeme je za nove bebice, ko ce prije? Bas su se uljenile bebice
Kod nas u Puli ginekolozi na zadnjem pregledu izdaju elektronsku uputnicu za porod. U mome slučaju to je bilo u 38. tjednu i uputnica stoji vidljiva u sustavu od tada.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutroo… Evo ja sa wca i neman pojma jel mi ispa sluzni. Kako mi je jučer na plodnoj malo iziritirala cijeli dan sam imala smećkasti iscjedak, i sinoć sam stavila neku vaginaletu šta mi je prepisala. Jutros je bilo i smećkastog međutim i onako sluzavo sa crvenom niti…takav mi je bia i prvu trudnoću pa mislim da bi moglo to bit to. E sad, u prvoj trudnoći sam isti dan završila u rodilište, a sad ćemo vidit.
Blago ti seeee 😁
Sritno :)
Meni jutros ctg dobar, sutra ce probat opet Vidit plodnu vodu iako san i dalje zatvorena 😤😤😤
Onda opet u ned, ako se ne otvorin do tad u pon u bolnicu cekat carski 😥😥
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Evo mene s pregleda. Uglavnom mala je bila ultra mirna na ctgu, unatoč slatkom, slanom, vodi, jednom boku, drugom uspravnim sjedenu, ma ono, show, baš je tvrdoglavica.. Ali doktorica je rekla da je ctg ok i da ne moraju bebe uvijek biti aktivne.. Procijenjena na 3700 g 😳, dok je rekla da sam zatvorena ali u nalazu piše cx 1 članak uloživ. Uglavnom, kontrola opet za tjedan dana.. Dakle ništa se ne događa kod mene.
Ali cure ja sam jako jako uznemirena jer će mi malom nećaku od 3 mjeseca raditi punktaciju koštane srži. Ima osip po leđima koji ne prolazi već mjesec dana, jučer su mu radili bris tog osipa, I kao da dokažu dijagnozu urtikarija radit će i punktaciju. Meni od kad su to rekli ja se ne mogu smiriti i prestati plakati. Molila sam se cijelo vrijeme od bolnice do doma, čim sam došla doma krunicu sam iz molila, jednostavno se ne mogu smiriti nikako, strašno me to pogodilo jer odmah zamišljam kojekakve scenarije. Najradije bi popila normabel ali me strah zbog moje bebice. Izludit ću skroz 😔

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Jutroo… Evo ja sa wca i neman pojma jel mi ispa sluzni. Kako mi je jučer na plodnoj malo iziritirala cijeli dan sam imala smećkasti iscjedak, i sinoć sam stavila neku vaginaletu šta mi je prepisala. Jutros je bilo i smećkastog međutim i onako sluzavo sa crvenom niti…takav mi je bia i prvu trudnoću pa mislim da bi moglo to bit to. E sad, u prvoj trudnoći sam isti dan završila u rodilište, a sad ćemo vidit.
Blago ti seeee 😁
Sritno :)
Meni jutros ctg dobar, sutra ce probat opet Vidit plodnu vodu iako san i dalje zatvorena 😤😤😤
Onda opet u ned, ako se ne otvorin do tad u pon u bolnicu cekat carski 😥😥
A mislim da ništa od napretka zasad 🤣🤣 ja ću se nadat da će mi sutra oni nam pregledu šta potaknit 🤣🤣. Tako sam se i jučer nadala 🤦🏻♀️.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji