Evo mene s pregleda, prst otvorena, voda mlijecna, plodna ponovo za dva dana 🙄
Hmm, promjena koju mogu prijaviti je dobra stolica jučer i danas i to čak 3 puta u manje od 24 sata 😁 inače sam imala sreće ako bih išla jednom u dva dana 😅. E sad ili se stvarno pokreće čišćenje ili su za to zaslužne krpice sa zeljem od sinoć 🤣 Muko moja dokle ćemo više ovako???!!!!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutro cure...sretno sve koje imaju danas preglede.
Sad mi je sinulo jedno pitanje. Trebamo li imati pripremljenu neku uputnicu za porod, tj. za ležanje u bolnici?
Tonkica111 i Nikkas, mozda se nesto pokrece! Drzim fige da je to to! 🤞🤗
Ej zenske, ja se nocas koncano naspavala sa samo jednim pisanjem 💪
.
Danas imamo samo ctg, sutra testiranje na kovid, i u nedelju idemo u rodiliste..
Lady.D meni je doktorica rekla da mi treba uputnica B hospitalizacija..
Tommy nadam se da se ti i Francek naveliko maziteee 😘😘
Vrijeme je za nove bebice, ko ce prije? Bas su se uljenile bebice
Kod nas u Puli ginekolozi na zadnjem pregledu izdaju elektronsku uputnicu za porod. U mome slučaju to je bilo u 38. tjednu i uputnica stoji vidljiva u sustavu od tada.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutroo… Evo ja sa wca i neman pojma jel mi ispa sluzni. Kako mi je jučer na plodnoj malo iziritirala cijeli dan sam imala smećkasti iscjedak, i sinoć sam stavila neku vaginaletu šta mi je prepisala. Jutros je bilo i smećkastog međutim i onako sluzavo sa crvenom niti…takav mi je bia i prvu trudnoću pa mislim da bi moglo to bit to. E sad, u prvoj trudnoći sam isti dan završila u rodilište, a sad ćemo vidit.
Blago ti seeee 😁
Sritno :)
Meni jutros ctg dobar, sutra ce probat opet Vidit plodnu vodu iako san i dalje zatvorena 😤😤😤
Onda opet u ned, ako se ne otvorin do tad u pon u bolnicu cekat carski 😥😥
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Evo mene s pregleda. Uglavnom mala je bila ultra mirna na ctgu, unatoč slatkom, slanom, vodi, jednom boku, drugom uspravnim sjedenu, ma ono, show, baš je tvrdoglavica.. Ali doktorica je rekla da je ctg ok i da ne moraju bebe uvijek biti aktivne.. Procijenjena na 3700 g 😳, dok je rekla da sam zatvorena ali u nalazu piše cx 1 članak uloživ. Uglavnom, kontrola opet za tjedan dana.. Dakle ništa se ne događa kod mene.
Ali cure ja sam jako jako uznemirena jer će mi malom nećaku od 3 mjeseca raditi punktaciju koštane srži. Ima osip po leđima koji ne prolazi već mjesec dana, jučer su mu radili bris tog osipa, I kao da dokažu dijagnozu urtikarija radit će i punktaciju. Meni od kad su to rekli ja se ne mogu smiriti i prestati plakati. Molila sam se cijelo vrijeme od bolnice do doma, čim sam došla doma krunicu sam iz molila, jednostavno se ne mogu smiriti nikako, strašno me to pogodilo jer odmah zamišljam kojekakve scenarije. Najradije bi popila normabel ali me strah zbog moje bebice. Izludit ću skroz 😔
Jutroo… Evo ja sa wca i neman pojma jel mi ispa sluzni. Kako mi je jučer na plodnoj malo iziritirala cijeli dan sam imala smećkasti iscjedak, i sinoć sam stavila neku vaginaletu šta mi je prepisala. Jutros je bilo i smećkastog međutim i onako sluzavo sa crvenom niti…takav mi je bia i prvu trudnoću pa mislim da bi moglo to bit to. E sad, u prvoj trudnoći sam isti dan završila u rodilište, a sad ćemo vidit.
Blago ti seeee 😁
Sritno :)
Meni jutros ctg dobar, sutra ce probat opet Vidit plodnu vodu iako san i dalje zatvorena 😤😤😤
Onda opet u ned, ako se ne otvorin do tad u pon u bolnicu cekat carski 😥😥
A mislim da ništa od napretka zasad 🤣🤣 ja ću se nadat da će mi sutra oni nam pregledu šta potaknit 🤣🤣. Tako sam se i jučer nadala 🤦🏻♀️.
Ej cure, da se javim nakon današnjeg pregleda koji me užasno razočarao i osjećala sam se ko najveća glupača.
Prvo da odgovorim, za uputnicu, moja ginekologica je poslala i dok sam bila na zadnjem pregledu kod nje i sad stoji u sustavu.
Pregled - doktor je jedva progovorio 5 rečenica sa mnom. Nije pitao kako sam nego je rekao “sve je u redu ne?” i ja mu kažem kak me danas cijelo jutro probada nešto dole nisko kod jajnika i kak me cijeli tjedan leđa bole i on koluta očima. Meni polako neugodno i kažem ja njemu da sam primjetila prije par dana vodeni iscjedak i da sam se zabrinula da nije plodna voda, u tom trenu on skida masku prođe rukama po očima i licu i iznervirano uzdahne i kaže DOBRO.
Počinje radit ultrazvuk, kaže mi da mali ima 3100 i ja ono automatski reagiram kao “samo?” A on onak “je a kaj bi vi htjeli, pa to je sve u granicama?” Odgovorim mu da je prije tri tjedna imao 2800 i da mi se po tome čini da je dobio jako malo. Kaže on “a ne znam to sve varira ne možemo bit sigurni”. (Dobro ok to mi je jasno). Nakon toga kaže on iznervirano “no ajde skinite se onda da vidimo taj iscjedak, napravit ćemo vam test za plodnu vodu.” Uzeo mi je taj neki uzorak šta god da je, rekao mi je “ne curi vam ništa, vidimo se za tjedan dana.”
Nisam očekivala neki ultra tretman nit ništa, ali nije pogledao ni kolko sam otvorena, ovo kolutanje očima i podsmjehivanje da ne spominjem, osjećala sam se ko da ga nerviram i da jedva čeka da odem i baš mi je bilo neugodno. Pa nisam ja već petero djece rodila pa da znam sve. Inače ne znam sad jel to varira ali AFI na nalazu za plodnu vodu mi je prije 6 dana bio 12 sad je 10 što znači da je ima manje. Oprostite na frustracijama ali stvarno sam se negdje morala ispuhati. 😠☹️
13.11. 🥰👶🏼💙
Buhtlica, jako mi je žao nadam se da će sve biti okej! Što se tiče normabela meni je moja ginekologica rekla da smijem ako ne mogu spavati zbog bolova ili nervoze, da nek slobodno popijem onaj slabiji da to neće ništa štetiti. Tako da, mislim da stres i suze više štete nego normabel. Drži se i ostani jaka za sebe i svoju bebu.
13.11. 🥰👶🏼💙
Sortiraj odgovore
Najstariji