Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    04. Studeni 2021. 20:17

ponosna.mama

Tonkica111

ponosna.mama

Ma mozda je i pocetak ispadanja sluznog..
    Nadam se u svakom slucaju da se nesto pokrece 🤞🏼

Meni ti je nakon jučerašnjeg pregleda plodne cilo vrime na dnevnome ulošku bilo smeđe, jučer i danas i ujutro sluzni, bar mislim da je sluzni jer je baš kao bila sliz sa krvavom niti… Sorry na opisu hahaha al ne znam kako opisat… Pa sad čekamo šta će dalje bit.

Mozda nam je bia isti doktor pa nas je lipo zasarafia 🙈

A jučer je ženska bila... Al onoo... Brutala 🤣🤣
    Ko zna ko me sutra čeka, nadam se ko nježniji 🤣🤣🤣

• buhtlica34
    04. Studeni 2021. 20:24

Tonkica111

Cure jel ikakav znak ako me pritišće dole nisko kao da gura glavom? … Čak neugodno zaboli, munjevita bol…Sve sad promatram al me baš par puta presjeklo, oči mi ispale…

Meni ti zna tako nekada. Al mislim da nije neki znak jer se i dalje niš ne događa.. 

• ponosna.mama
    04. Studeni 2021. 20:34

Tonkica111

ponosna.mama

Tonkica111

ponosna.mama

Ma mozda je i pocetak ispadanja sluznog..
    Nadam se u svakom slucaju da se nesto pokrece 🤞🏼

Meni ti je nakon jučerašnjeg pregleda plodne cilo vrime na dnevnome ulošku bilo smeđe, jučer i danas i ujutro sluzni, bar mislim da je sluzni jer je baš kao bila sliz sa krvavom niti… Sorry na opisu hahaha al ne znam kako opisat… Pa sad čekamo šta će dalje bit.

Mozda nam je bia isti doktor pa nas je lipo zasarafia 🙈

A jučer je ženska bila… Al onoo… Brutala 🤣🤣
    Ko zna ko me sutra čeka, nadam se ko nježniji 🤣🤣🤣

A daaaaj, ja se ponadala da bi mi u subotu mogla bit zenska pa da ce bit sigurno njeznija nego on danas 😂😂😂

Tonkica111
    04. Studeni 2021. 20:46

buhtlica34

Tonkica111

Cure jel ikakav znak ako me pritišće dole nisko kao da gura glavom? … Čak neugodno zaboli, munjevita bol…Sve sad promatram al me baš par puta presjeklo, oči mi ispale…

Meni ti zna tako nekada. Al mislim da nije neki znak jer se i dalje niš ne događa..

Fak... Ja se ponadala da se šta događa 🤦🏻‍♀️

• buhtlica34
    04. Studeni 2021. 21:10

Mene neki dan u Lidlu tako zašarafilo da sam mislila da ću se na mjestu poroditi... 

nikkas
    04. Studeni 2021. 21:51

Tommy čestitam i želim ti brz oporavak! 🥰🥰 uživajte sada zajedno ☺️

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Endzrue
    05. Studeni 2021. 01:39

Ponosna mama 
    Oprosti, zaboravila ti jucer odgovorit 😏
    Klimu ne mislim jos palit jer mi je i dalje toplo u stanu, toliko da smo mi u kratkim rukavima, a spavam doslovno u spavacici bez da se pokrivam. Problem je sta moram uzet jos jednu klimu jer mi je stan orjentiran S-J i ima 100ak m2 pa ustvari klima grije samo dnevnu i kuhinju, a sobe nista. Znaci u sobi cu morat sad za pocetak palit nekakvu grijalicu, al nisam sigurna da je drzim cili dan upaljenu ili samo neko vrime dok se ne ugrije kad presvlacim bebu 🤷🏻‍♀️
    A sta se difuzora tice, mislila sam uzet xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier, kosta 300tinjak kn, a cula sam da je dobar pa ga stavit u sobu cisto radi bebice.

Difuzor s uljima se ne smije koristiti u prostoriji gdje boravi beba mlađa od 3mj.samo isključivo ako se upali u sobi kad nema nikoga i nakon toga se napravi propuh pa se beba dovede u tu prostoriju. Čist mali info. Probajte progooglat

• ponosna.mama
    05. Studeni 2021. 07:15

Endzrue

Ponosna mama
    Oprosti, zaboravila ti jucer odgovorit 😏
    Klimu ne mislim jos palit jer mi je i dalje toplo u stanu, toliko da smo mi u kratkim rukavima, a spavam doslovno u spavacici bez da se pokrivam. Problem je sta moram uzet jos jednu klimu jer mi je stan orjentiran S-J i ima 100ak m2 pa ustvari klima grije samo dnevnu i kuhinju, a sobe nista. Znaci u sobi cu morat sad za pocetak palit nekakvu grijalicu, al nisam sigurna da je drzim cili dan upaljenu ili samo neko vrime dok se ne ugrije kad presvlacim bebu 🤷🏻‍♀️
    A sta se difuzora tice, mislila sam uzet xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier, kosta 300tinjak kn, a cula sam da je dobar pa ga stavit u sobu cisto radi bebice.

Difuzor s uljima se ne smije koristiti u prostoriji gdje boravi beba mlađa od 3mj.samo isključivo ako se upali u sobi kad nema nikoga i nakon toga se napravi propuh pa se beba dovede u tu prostoriju. Čist mali info. Probajte progooglat

E ovaj ni nema opciju stavljanja ulja tako da mi je to ok.

• ponosna.mama
    05. Studeni 2021. 07:17

Traveller

Bok trudnice i mame, nisam vas čitala par dana jer smo bili u južnim krajevima, uživali u suncu i moru.
    Čestitam vam svima koje ste rodile otkad sam zadnji put pisala, bogme poprilicno vas je. 💖😍😊 Bebicama želim sve najbolje.

Leah, tebi čestitam na vjenčanju. 💞

Buhtlica, sveki ti je komicna skroz. 😂🤭 Ma cure, radite kako se vi osjećate. U danima nakon poroda ste bitni jedino vi, nemojte uopće pomišljali raditi nešto radi pritiska drugih, a zašto vi niste spremne.

Mi smo dobro, Nika i dalje super beba, imam uz nju vremena za sve, i viška.. Bude mi i dosadno. Nisam se ni prebacila na temu za mame i bebe jer eto doslovno ne znam šta bih pisala.. Mi smo u nekoj njenoj rutini i sve je super, praktički bih mogla svaki dan pisati isto. Spavamo, jedemo, presvlačimo se, igramo i setamo.

Pusa od nas dvije i bliži nam se finale teme, sretno svima koje ste preostale na listi. 😊😊

Bravo za tebe i Niku, bas mi je drago sta vam tako dobro ide 🥰
    Planirate neko putovanje uskoro?
    Uzivajte 😘😘

andjelina23
    05. Studeni 2021. 07:30

Tonkica111 i dalje ništa? 🥴
    Nadan se da ce mi jutros uspit Vidit plodnu vodu 🤷🏼
    Danas mi je 40+4 

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.