Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    31. Listopad 2021. 20:54

nikkas

Tommyfame

nikkas

Tommy hvala ti! 🙈 Akvarij je dragi kupio prije 3 dana 😁 Ujutro se probudih, evo njega već iz pet centra s 15 kg hrane za našu vavicu i viče “Ljubavi dođi vidi šta sam kupio za dnevni!!” 🤣 Meni je ovo prvo imanje akvarija i ribica, on ih je imao prije pa zna malo više. Kupili smo gupije i neonke, stavili im prave biljke i dva kamena s rupicama. Danas smo kupili dva ancistrusa, ali su uginuli nakon tri sata 😔 ful sam se zbedirala zbog toga… brižna mala bića, ne mogu prestati misliti na njih. Inače mi djeluje jako umirujuće i mislim da će malome biti super zanimljivo.

Moj muz se zeza sa anciji mogu preziviti i nuklearnu katastrofu, no etooo izgleda da bas i ne 🙈🤣 ja sam isto plakala zbog uginulih no jbg naucis se sa vremenom ne vezat uz njih :)
    Moze biti da su uginuli jer su dosli vec bolesni, pogotovo ako si ih uzela iz pet centra..
    Imas na fejsu grupu Akvaristika Hrvatska cesto uzgajivaci znaju dijeliti ancije, jer to se koti ko blesavo 🙈 a to znas da je domace je domace haha
    A neone su mi odlicnee! To je bila postava mog prvog akvarija :) sad sam na ciklidima i 250l 🤭🤭🤭

Jooj baš smo ih gledali danas 😁😁 i kombinirali šta ćemo sve još jednog dana kupiti 😁 Trenutno nemamo uvjete za veći akvarij, al danas sutra kad se odselimo u kućicu koju planiramo, biti će 🥰 Mislim da smo fulali sa pH, kasnije smo mjerili i bila je dosta visoka… kupili smo ih u Zoo centru, čini mi se da su kod njih dosta dobri uvjeti. E pa baš ti hvala na preporuci grupe, idem se učlaniti i popratiti ☺️

A jeste ga ciklirali prije? Prije nego sto stavis moras 2tj samo drzat vodu u akvariju da se stvore dobre bakterije, i dodajes Easy start za cikliranje..vjerojatno ti je zato visok ph.
    I uzmi si FFM pa svaki put kad mjenjas vodu dodas ga malo, jer je ona za stabilizaciju vode jer su pipovace dosta teske za ribice, pogotovo gradska voda..
    Ugl, budete sve naucili u hodu :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

nikkas
    31. Listopad 2021. 21:11

Tommyfame

nikkas

Tommyfame

nikkas

Tommy hvala ti! 🙈 Akvarij je dragi kupio prije 3 dana 😁 Ujutro se probudih, evo njega već iz pet centra s 15 kg hrane za našu vavicu i viče “Ljubavi dođi vidi šta sam kupio za dnevni!!” 🤣 Meni je ovo prvo imanje akvarija i ribica, on ih je imao prije pa zna malo više. Kupili smo gupije i neonke, stavili im prave biljke i dva kamena s rupicama. Danas smo kupili dva ancistrusa, ali su uginuli nakon tri sata 😔 ful sam se zbedirala zbog toga… brižna mala bića, ne mogu prestati misliti na njih. Inače mi djeluje jako umirujuće i mislim da će malome biti super zanimljivo.

Moj muz se zeza sa anciji mogu preziviti i nuklearnu katastrofu, no etooo izgleda da bas i ne 🙈🤣 ja sam isto plakala zbog uginulih no jbg naucis se sa vremenom ne vezat uz njih :)
    Moze biti da su uginuli jer su dosli vec bolesni, pogotovo ako si ih uzela iz pet centra..
    Imas na fejsu grupu Akvaristika Hrvatska cesto uzgajivaci znaju dijeliti ancije, jer to se koti ko blesavo 🙈 a to znas da je domace je domace haha
    A neone su mi odlicnee! To je bila postava mog prvog akvarija :) sad sam na ciklidima i 250l 🤭🤭🤭

Jooj baš smo ih gledali danas 😁😁 i kombinirali šta ćemo sve još jednog dana kupiti 😁 Trenutno nemamo uvjete za veći akvarij, al danas sutra kad se odselimo u kućicu koju planiramo, biti će 🥰 Mislim da smo fulali sa pH, kasnije smo mjerili i bila je dosta visoka… kupili smo ih u Zoo centru, čini mi se da su kod njih dosta dobri uvjeti. E pa baš ti hvala na preporuci grupe, idem se učlaniti i popratiti ☺️

A jeste ga ciklirali prije? Prije nego sto stavis moras 2tj samo drzat vodu u akvariju da se stvore dobre bakterije, i dodajes Easy start za cikliranje..vjerojatno ti je zato visok ph.
    I uzmi si FFM pa svaki put kad mjenjas vodu dodas ga malo, jer je ona za stabilizaciju vode jer su pipovace dosta teske za ribice, pogotovo gradska voda..
    Ugl, budete sve naucili u hodu :)

A nismo, bili smo nestrpljivi s dodavanjem ribica. Stavili smo biotopol prije ribica, danas smo doveli i pH na preporučenu razinu. Gupiji i neonke su živahni dosta tako da mislim da je okej. Žao mi baš za ancije…

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

nikkas
    31. Listopad 2021. 21:13

SweetDream15 držim fige da su ovo sve znakovi!! 🤞🏻🤞🏻 Navijamo 😁😁

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Mateja2602
    01. Studeni 2021. 01:00

Večer ženice drage! 🙋🏼‍♀️ 
    Evo da vam i ja mahnem iz daljine i kažem da sam rodila 31.10. malu vješticu Vitu. 🤭🥳 3.370 grama i 50 cm. ❤️❤️ Kad se slegnu dojmovi pišem vam sve detaljno.  
    Ostalim curkama (Veky i Mia) čestitam vam mamasite na vašim malim smotuljcima sreće. Neka je što lakši i brži oporavak uz vaše male mišeke. ❤️😍🤩🥳💪🏻 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Tracy_
    01. Studeni 2021. 03:03

Mateja2602

Večer ženice drage! 🙋🏼‍♀️
    Evo da vam i ja mahnem iz daljine i kažem da sam rodila 31.10. malu vješticu Vitu. 🤭🥳 3.370 grama i 50 cm. ❤️❤️ Kad se slegnu dojmovi pišem vam sve detaljno.

Čestitam svim novim mamama na njihovim bebama! ❤️🎉
    Mateja, tebe san friško zadnju ulovila, pa posebni pozdravi iz noćne smjene 😂 dok mi ova mala visi na sisi.

sanja0508
    01. Studeni 2021. 03:10

Stigao nam Leon. 31.10 u 19 i 15.
    3.270 i 50 cm 💙

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• marea
    01. Studeni 2021. 03:47

Tommy, uživaj dok ti je tako! Taman je profesorica glavna na odjelu pa ćeš s njom sve dogovoriti sutra ❤️

Mi pozdravljamo s Kata iznad! 
    Oko 9 pukao vodenjak, voda mekonijska, uplašila se i odmah trk u bolnicu. Ctg dobar, trudova ništa. Spojili drip, infuziju. Došli pikat epi, nikako pogodit od trudova. Kaže dr probat ću još jednom, ja vičem nis od toga zovi doktoraaaaaa!! 5 min kasnije mali vani 🙈 prošla ni 4 sata od dolaska u bolnicu, boljelo grozno uz drip. U usporedbi s prvim porodom, užas. Maleni skoro kilu teži! Čekao je studeni i službeni termin bome. Osoblje odlično, hvala ženama na svemu ❤️ 

• Johnny
    01. Studeni 2021. 05:37

Ajme kakva noć cure moje! Čestitke svima ovo je divno pročitati 😁
    Imam pitanje za malo iskusnije, kak se vama čini, stavim sliku. Znaci prekjučer sam navečer primjetila 2-3 kapljice sitne mokre i mislila sam da je u pitanju mokraća. Međutim jučer navečer je to već bila flekica i sad je i dalje mokro svaki put dok idem do wca vidim bar malo svježe vode. Čini mi se da je počela voda curiti ali nisam sigurna 💁‍♀️ Mislila sam nazvat rodilište da ih pitam, nema mi smisla ići tamo ako nema potrebe, voda se obnavlja ako se pije dosta tekućine jel? Trudove nemam neke jače, sve je to nepravilno, lagani bolovi u križima i to je to. 
    Evo slikice: https://ibb.co/rtLy3xs

13.11. 🥰👶🏼💙

Sanjarka88
    01. Studeni 2021. 06:45

Trudnice moje drage 🥰

Koliko bebica je stiglo ovaj vikend 🥰🤩🥰🤩🤩

Veky, Mia, Mateja, Sanja, Marea pa čestitam mamice na vašim malim smotuljcima sreće 🥰💙💜😍🥰😍😍💜💙
    Ekipa mala dobro nam došli u naš mali jesenski tim 🥰
    Mame brz oporavak zelim i čekamo priče s poroda 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Studeni 2021. 06:46

Veky koji datum je Matias stigao? Da vas upisem na listu 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.