Mateja nema ničeg novog, osim što sam se naspavala i opet se mučila s lažnjacima od jutra. Sad sam detaljno izribala cijelu kupaonu, presložila ormar, skuhala ručak i svi bolovi su prestali 🤦♀️
Ivona slazem se s tobom, meni je isto jako bitno da beba dobije moje mlijeko makar to značilo preko bočice izdajanjem i nema ništa lošeg u tome 😊
Mia sretnoooo!
Htjela sam samo komentirati još da ne razumijem kak je moja beba tak nisko a i dalje me tolko muči žgaravica, kaj ne bi trebalo biti to olakšano dok se spusti? Problema s disanjem i pritiskom na pluća nisam imala ali želudac i žgaravica bože pomozi 🙈
13.11. 🥰👶🏼💙
Ahahaha a Sanjarka 💙😍 top opis poroda, sve mogu živo zamislit 😂 Luka je mali gospodin savršeni 🥺😍😍 i suuuuper što nisi rezana i šivana, znam da su ti to bile traume s prva dva poroda, woo hoooo 🥳🥳
Mateja Vitaaaa čekamo teee😍
Mia sretno!!! 🥰
Leah ma nemoj se zamarati procjenama veličine, znaju to baš falit, meni su najavljivali svi bebu giganta, a na kraju samo malo iznadprosječna beba🙈 pedijatra rješavaš nakon što prijaviš bebu u matični ured i dobiješ OIB. Oni u matičara ti odrade sve, prijave ga za zdravstveno i sve, a ti samo s OIBom kojeg dobiješ odeš (ili nazoveš) pedijatra kod kojeg se želiš upisati i to je to! Mi smo baš jako htjeli jednu pedijatricu iako su nam svi govorili da je prepuna pa nam je matičarka savjetovala da odemo uživo, da će im biti teže odbiti i stvarno su nas odmah primili i dali termin prvog pregleda. Ugl, prvi korak matičar (u roku 30 dana od poroda) i nakon toga zoveš/ideš kod pedijatra, mi smo direkt od matičara išli kod pedijatrice. Eto 🤗 drži see, i ti sitno odbrojavaš 🥳🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjarka88 stvarno je savršen mali Luka 💙
Opis i doživljaj poroda fenomenalan. 😁
Minie zaista filmski porod, sjajno. 🙊
Mia sretno.🙏🎉
Lady baš si zgodnica sa lijepim trbuščićem 🙌
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Mia sretno 🤞🏼🍀🥰
Ja i MM smo jutros odveli cure svaku na svoj trening, spustili se na rivu, polizali slaju, prosetali i sili popit kavu, skupili njih s treninga i otisli na pizzu 😍
Dan je savrsen, sunce grije, svi su u kratkim rukavima, 20 stupnjeva ☀️💞
Riva je puna mladih obitelji, mama s kolicima i malim bebicama, bas je lipo vidit ih 🤗
Sad smo dosli doma, cure idu svaka sa svojim drustvom vani, a ja u lezeci polozaj 😊
Uzivajte i vi u ovom danu, a jos malo cemo uzivat s nasim bebicama 🥰🥰
LadyD, bas si zgodna, fit trudnica 😄
Dojenje, ja sam skoro odustala od bolova kolko me mali izgrizao prvih dana. Još dok sam u bolnici bila nisam mogla sama niti namjestiti ga zbog reza i bas mi je bio stres. Patronazna mi je puno pomogla kad mi je dala savjet da ga nahranim na bočicu negdje pola doze koju traži pa da ga podrignem i onda stavim na sisu jer će staloženije sisat tada. Isto tako upozorila me da nema šanse da ga uspijem natjerati da sisa kad se probudi gladan što je živa istina kod nas. Malom je hrana najbitnija. Evo dana ima 10 dana i jede 120ml, kombinacija izdojeno koliko uspijem skupiti i dohrana jer jednostavno nema dovoljno mlijeka 😄 sisa isto prolazi iako zaspe pa ne posisa sve.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Jutro cure, nadam se da uzivate u ovoj suboti. Mi smo danas sluzbeno 37+0! 🥳🥳🥳
Koliko primjecujem, ovaj moj malac se nista ne spusta. Stomak strsi ponosno u vis. I dalje mlati po rebrima i s mjehurom nemam apsolutno nikakvih problema.
Evo fotki za usporedbu…prije mjesec dana i trenutno stanje. 🙈😂
https://ibb.co/TRBsTJy
Preggo_life i Sanja0508,nadam se da ste uspjele ispregovarati da vas puste kuci makar preko vikenda da na miru cekate svoje trudove. Stvarno nema smisla da ste tamo, ako su vam bolnice tako blizu.
Tienna,kakav slatkis! 👶💙
Minnie25,potpisujem tvoj porod odmah! 😂
Mateja2602,mozda je jucerasnji pregled nesto pokrenuo! Drzim fige da se uskoro mazis sa svojom curicom. 🤗
Bemti sve, koji si ti komad ženska , top mamasita 🤩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da, Lady D, baš si prepre zgodna, svaka čast 🥰💖
I sretan ti ulazak u termin 🥳🎉
Helouu ženee, evo i mene... danas sam u bejbisitanju nećakinja, nevista došla i s njom je došla komoda nama na poklon 🥰 trenutno u sastavljanju by nevista: https://ibb.co/HFqqxHj 💪 ona tu ima naj ruku, muž je utekao vanka 🤣 tako da je kod nas radno.. Od sinoć imam česte bh kontrakcije, od silnog znojena donji veš mi stalno mokar više neznam jel znoj il nešto dr pošto previše jedva čekam da šta god krene 🙈 inače sve ostalooo okej i nema još pomaka nekog, čekamo pregled idući tj da saznam jesam otvorena, i malo više detalja o svemu. 😅
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Skida me s dripa i daje mi glukoze malo.
Oko 5 i nes je stvarno neizdržljivo, pritisak na guzu je uzasan i govorim joj da moram tiskat. Btw iako vise nije bilo dripa trudovi idu jedan za drugim..
Tada ulazi jedna musava babica i pregleda , kaze aj na leđa i tiskaj. Ja ono WTF. Prije 15min sam bila na 7cm
Ugl u 10minuta sam se otvorila do Kraja.
Tada kreće pokora po izgonu jer je L. Bio jos jako visoko. I tak izgon je trajao 15-20min sigurno….
Hrpa tiskanja, širenja rukom, na trbuhu su mi lezali dobrih 10min. No vise me nista nije bilo briga samo to da trud vise ne osjecam.
I stigao je u 5.25, apsolutno savršen. I kako bi nas Jakov frend rekao Hello svijete evo me:https://ibb.co/mHzNjLg
Unatoč najtežem izgonu od svih , oporavak nikad laksi jer rezana nisam, i imam samo 2 šava reda radi. To mogu zahvaliti musavoj babici koja me cijeli izgon dole širila, i masirala. Šta jest jest 😁
Jel musava babica mala debela crvenokosa?
Čitam vas i dalje.
Htjela sam javit da mi je prijateljica pod covidom već 9.ti dan.. Ima obostranu upalu pluća i na kortićima je.
Zaprimljena je 27.10. U Rijeci na covid odjel.. 28.10.,joj puca vodenjak. Mekonijska voda, hitan carski. Ona vraćena na odjel a beba na kat s bebama.
Nema snage mi glasovnu snimit, nema snage tipkat, beba nije s njom, ona se guši i danas su je stavili na kisik. Najgore od svega je što je šef ginekologije rekao da beba ne smije bit s njom jer je pozitivna.
Znači sve najgore moguće ju je dopalo. Rodila je na 39+0.
Ja sam van sebe a njoj ne želim bit u koži. Danas je uspjela sama prošetat do wc-a, sutra joj ističe izolacija.
Oće ih spojit... Neće... Sam Bog zna... Strašno šta nam rade... I cijelo vrijeme se gledala ginekološki i da je beba ok. A nju nitko nije niti pogledao niti dao išta osim lupoceta za skidanje temperature. Još uz carski ima napadaje kašlja i gušenja. 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji