Evo napomon i mene. Zavrsila na carskom danas. Stigao jeTeo, 3850 g, 53 cm.
Pisem poslije sve. Porod trajao 27 sati.
Čestitam, dobrodošlica Teu 💙🙏🎉
Uh, namucila si se dobro s obzirom na trajanje 🙏
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Cestitam na malenom/velikom Teu, tebi sto brzi oporavak i da se sto prije mazite i pazite. 😊💙
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Mia38, cestitam ti od srca. Dobrodosao Teo.
Zao mi je sto je sve tako dugo trajalo...ali proslo je dobro i to je najbitnije. Zelim ti brz oporavak. Uzivaj u svom malenom smotuljku. 💙👶🤱🥳
Evo cure da se malo javim 🙂
Na kraju su me nagovorili u petak da ostanem u bolnici jer bi kao porod mogao krenut svaki čas, al eto zasad još ništa.
Sluzni skroz ispao, otvorena prst, cerviks mekan, stalno me grče lažnjaci.
Malo sam se već navikla na bivanje u bolnici. Svi su ovdje ok. Rekli su mi ujutro da možemo večeras stavit balon pa sutra porod, al na kraju smo se dogovorili da ćemo pricekat ponedjeljak navečer za balon pa utorak porod jer ja nisam htjela da bebi bude rođendan na 1.11. 😀 Jedino ako sama odluči krenut, onda ok, al ak već mogu birati dan, radije bi pričekala. Al kad mi je to rekao, sva sam se preznojila od muke, postalo je tako stvarno. Znam da se beba mora rodit, al kao da sam tek jutros skuzila da ju fakat JA moram rodit. 😀 Ne mogu vjerovat da ću to doživjet.
Al ok sam psihički, malo nervozna, al ok.
Dragi je doma u niskom startu, dobro da je sjedi u autu i čeka moj poziv da dođe u bolnicu 😀
Mia, čestitam na bebi Teu, i želim ti brz oporavak 💖💖
Preggo, ja točno kužim što govoriš, ja isto ko da nisam svjesna još da ja moram rodit to dite 🤣🤣 danas se opet povlačim po kući i niš posebno ne radim, ništa se ne događa. Nema ni lažnjaka, jutros je malo grčića bilo, ali iskreno da nisam trudna ne bi ni obratila pozornost na to koliko je slabo bilo
Preggo, i meni je isto… danas sam postala svjesna nakon što su me par puta zgrčila leđa, sad cijelo popodne imam lagane bolove u leđima i donjem dijelu trbuha i baš me lupilo “JA moram roditi” 🤣 malo mi već idu na živce ti bolovi jer su slabi a neugodni i imam osjećaj da se nikad neće pojačati
To sam i ja razmišljala, da se nadam da neću bas na 1.11. al tko zna 😂
Mia čestitke, bome si se namucila, uživajte sad 😊
13.11. 🥰👶🏼💙
Mia čestitam na bebici, nadam se da ćeš se šta prije oporavit i da je bebica dobro! 🥰
Ja sam danas 40 tjedana po stvarima, al nema nikakvog pomaka tako da će vjerovatno bit točniji termin 5.11. po kao kasnijoj ovulaciji po doktorici.... A ništa, čekam taj 3.11. za prvu plodnu vodu pa me možda iščačkaju i potaknu šta 🤣🤣🤣.
Nikakvih bolova, trudova, grčeva.... Apsolutno ničega u mene... Koliko nas je ostalo još uopće 😬🤣
Mia čestitam od 🤎 i želim ti da se čim prije oporaviš ☺️☺️
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Kako su naše cure iz grupe ljeto bile uranile, ja sam bila sigurna da niti jedna neće dočekati termin 🤣😅
Ma ima nas sigurno 15tqk još..
Sortiraj odgovore
Najstariji